Минисъбор на Жабокрек06 - 07.08.2011
Започната от Вай Басо, 28 юли 2011 - 09:18:48
202 мнения по тази тема
Публикувано 30 юли 2011 - 05:28
За 6-7 сме на Тайм Атак в Кюстендил с ВИП дрифтъри като Тодор Дунев, Александър Язов, Ивайло Алексов и Али Шакрун. Ако ви стане скучно да ядете и пиете може да наминете- 50 км. проблем не са и за ЕС-ки като вас.
Публикувано 30 юли 2011 - 06:56
Я па тоя, къде се губиш? Обади се за по кафе, ако си тука.
Публикувано 31 юли 2011 - 20:35
ще взема да дойда
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 31 юли 2011 - 21:46
Аз ще намина в единия от дните, но не ме бройте за нощувките... още не съм 100% сигурен.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 31 юли 2011 - 22:20
Утре ше проследя как върви бройката и ше звънна в Жабокрек да им потвърдя. През седмицата може да обсъдиме рибата и другото месце и да видиме към кое да се насочваме за да не губиме време а направо да опушиме гората.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 01 август 2011 - 17:57
Може ли и аз да се запиша?
Ако може пишете 2-ма души.
Само още не знам за колко вечери,дали от Петък или от Събота.Ще уточня допълнително до 2 дни.
Ако може пишете 2-ма души.
Само още не знам за колко вечери,дали от Петък или от Събота.Ще уточня допълнително до 2 дни.
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 01 август 2011 - 18:00
ти па, не чу ли Лазо какво вика... гадно щяло да бъде...
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 01 август 2011 - 19:50
Правя промени.
Записвам 4 човека за Събота срещу Неделя,1 нощувка.2 по 2.
Записвам 4 човека за Събота срещу Неделя,1 нощувка.2 по 2.
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 01 август 2011 - 20:14
Опаааа така така.......аз с това море чисто изоставих форумчето.......мъ да знаете че постоянно си мислех за ВаС
И аз ще дойда със сигурност....но утре ще кажа дали сам или ще взема и булката с мене......но със сигурност ще дойда в Събота за една нощувка
По принцип куфари не мъкна с мене ама сега мое да има и изключение
П.С Праи ми чепатление, че последно време сме мнооо организирани брее евалата
И аз ще дойда със сигурност....но утре ще кажа дали сам или ще взема и булката с мене......но със сигурност ще дойда в Събота за една нощувка
По принцип куфари не мъкна с мене ама сега мое да има и изключение
П.С Праи ми чепатление, че последно време сме мнооо организирани брее евалата
By Batev
Публикувано 01 август 2011 - 20:38
Току що осъществихме връзка с Жабокрек....към момента ни се пазят 4 нощувки за петък срещу събота и 12 за събота срещу неделя. Има още 4 свободни стай,т.е. 8 или 10 места,нали има и тройки.
Цената ще е с 10кинта по-тънка.
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 01 август 2011 - 20:50
Току що осъществихме връзка с Жабокрек....към момента ни се пазят 4 нощувки за петък срещу събота и 12 за събота срещу неделя. Има още 4 свободни стай,т.е. 8 или 10 места,нали има и тройки.
Ми още малко ако им поразправям колко гадно ще ни е току виж и тея места свършат че и походни легла ще трябва да си носим хахахахахххахаха......
България е една от малкото страни в света ,в която докато караш в насрещното движение може някой да те шибне отзад !!!
Публикувано 01 август 2011 - 21:13
Ми още малко ако им поразправям колко гадно ще ни е току виж и тея места свършат че и походни легла ще трябва да си носим хахахахахххахаха......
Не е лъжа.
Публикувано 01 август 2011 - 21:21
двоина стая за мен за събота срещу неделя
3 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни