На Биги приятелката ще изпрати снимките на Хамъра и той ще ги качи заедно с неговите
ама нали се сещате, че сега той си лежи на плажа с бирата в ръка......и дали му пука за нас
Ей.. Хамста Ман :P
както всички ти четат постовете.. ще излизе че се алкохолизирам бре
А аз... доброто дете не пия - ти трябваше да прелетиш за няколко секунди до Влас.. да черпя по бира (пък и повече ) а не само да ми пускаш вървежни офертички по телефона.
Снимките утре.. обещавам , че цял ден пътуване и.. нещо настроението не ми е в час в момента
Бай Васо.. че се сетих... днес ме ядоса някакво Сливенско Рено новичко.. и реши че може да бяга с много на старото дизел.. е до 170 бе лееееко назад.. а после се сетих че пустия ми капак не е много в час
Та.. искам да кажа.. че сме го направили 6++++ и се държа превъзходно колицата... Тия дни само ще я разходя до Подгумер за един рутинен преглед като цяло.. че едни малки съмнениица ме държат
И винаги му пука за Вас - Само кажи че и от морето не вършехме работа и направо седмичен бан за обида на модератор
Васе.. нямаше как да е със 140ката.. тя тогава беше в бокса.. ама тия дни ще ви покажа защо
Пък даже в сряда... ще се види по отблизо за какво иде реч