Минисъбор на Жабокрек06 - 07.08.2011
Започната от Вай Басо, 28 юли 2011 - 09:18:48
202 мнения по тази тема
Публикувано 28 юли 2011 - 09:18
Абе момци,не ви ли се иска да скочим до Жабокрек и вечерта да си дойдеме..... 1 час път е а пътя ни минава през добър месарски магазин.
Само ще спра и ще им кажа кво искаме и след половин час докато се разположиме до реката,където може и да се "баняме" ще ни го донесат готово за скарата.
Децата ше се кефят на макс а ние със сигурност ще искаме по следващата среща да е с преспиване.
Мястото е чук!
Само ще спра и ще им кажа кво искаме и след половин час докато се разположиме до реката,където може и да се "баняме" ще ни го донесат готово за скарата.
Децата ше се кефят на макс а ние със сигурност ще искаме по следващата среща да е с преспиване.
Мястото е чук!
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 28 юли 2011 - 09:26
Важи...и пресна риба ш'си цъцкаме.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 28 юли 2011 - 10:41
Ми оговорено значи - 06 и 07.08.2011г. мини събор на Жабокрек! Ся въпроса ми е от петък вечер ли ще потеглим или в събота сутрин и кой ще се присъедини ? Ако решат модовете да ни преместят мненията в нова тема мисля че ще е по-добре.
България е една от малкото страни в света ,в която докато караш в насрещното движение може някой да те шибне отзад !!!
Публикувано 28 юли 2011 - 11:28
Приятели не , че нещо ама за Камбаните се събиране 2 седмици някъде пък Вие вече извънградско тръгнахте Пуснете си една тема ама примерно да имаме 2 седмици да се организираме
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 28 юли 2011 - 11:45
Ми ние насила никой не караме! Който има желание пали колата и идва - който се ошумолясва чете тука и слюнкоотделя. Всеки си преценява сам за себе си. От сега знам поне че аз отивам. Предполагам че Хари и Бай Васил са сигурни. Всеки друг който реши е добре дошъл само да предупреди тук та евентуално да си спретнем една скромна колонка с някое и друго знаменце и да си изкараме един незабравим уикенд заедно.
България е една от малкото страни в света ,в която докато караш в насрещното движение може някой да те шибне отзад !!!
Публикувано 28 юли 2011 - 12:29
Ми ние насила никой не караме! Който има желание пали колата и идва - който се ошумолясва чете тука и слюнкоотделя. Всеки си преценява сам за себе си. От сега знам поне че аз отивам. Предполагам че Хари и Бай Васил са сигурни. Всеки друг който реши е добре дошъл само да предупреди тук та евентуално да си спретнем една скромна колонка с някое и друго знаменце и да си изкараме един незабравим уикенд заедно.
Да де така си е прав си
Ама аз примерно искам да дойда , но за да стане това трябва да си разпределя работата така , че да ми се освободи някакво време ... а и не мисля , че само аз съм така
Друг е въпроса , ако искате да отидете някаква малка групичка в което се съмнявам да е така
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 28 юли 2011 - 12:33
Ееее все пак има 8 дни не от днес за утре!!!Да де така си е прав си
Ама аз примерно искам да дойда , но за да стане това трябва да си разпределя работата така , че да ми се освободи някакво време ... а и не мисля , че само аз съм така
Друг е въпроса , ако искате да отидете някаква малка групичка в което се съмнявам да е така
А тва за групичката ще се направя че не съм го прочел....
Публикувано 28 юли 2011 - 12:37
темата за 6ти нека бъде отделена и там да се впиша че ще дойда
Публикувано 28 юли 2011 - 12:54
AKO не съм на морето ще дойда и аз на "Жабокрек"
Публикувано 28 юли 2011 - 13:56
То ясно ,че и аз барабар Хари с мъжете ,ама там на какво ще спим , палатка парти Или има хотелче нещо ориентировъчно ,че миналата седмица си дойдох от море на 22-ри пътувам за Немечко и да знам колко да крадна ,че скинах жебовете.... кажете какво сте замислили за спане?
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 28 юли 2011 - 14:05
говори ми в цифри....?
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 28 юли 2011 - 14:22
Абе и аз така знам ама...хубаво е да се знае ,а на тебе толко ли ти е гадно на морето та пишеш тука?
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 28 юли 2011 - 14:25
Да бе да го ева..... слънцето силно, бирата студена морето едно такова спокойно, а пък и този пясък навсякъде около мене - направо не се трае.....
А за цените - ето http://www.valdiscomplex.com/prices/
А за цените - ето http://www.valdiscomplex.com/prices/
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни