Ами не още един път,а още много пъти ще го приравня! Язъка си е твоя преценка. И милимунда не се отклонявам от това което твърдя!Бай Василе, ако още веднъж приравниш това за намалянето с моторна, на натискането на спирачка - язък за многото години опит !
Ти къде скива да говоря за блокиране?Каква е тази компресия дето ще спре и блокира тез колела, до толкова че да се натопорчи задницата !
Знаеш ли че и най-малкият натиск на спирачката е вреден когато хващат само предните колелета?
Не можеш ли да се сетиш че двигателят според оборотите,наклона и много други фактори играе роля в границите на леко натискане на спирачката?
Не си ли усещал как при отпускане на ГАЗТА,колата забива предницата?
Толкова ли е трудно да се прочете внимателно за да не се стигне до преиначаване в каквото ме въвличаш и трябва да губя време да намирам "трети" думи и фрази за да обяснявам нещо което е изключително трудно за разбиране от хора с малък опит?
постоянно мяткащо задница Ауди се добра 20 минути преди мен горе на ханчето !
ГОРЕ викаш,за изкачване говориш. Ами някаде там из изреченията в стремежа си да бъда обективен,не се ли чете че отбелязвам че предното има предимства само при хлъзгаво катерене........приятелче?
_____________________________________________________________________________________
Без заяждене,те призовавам да обърнеш внимание и на това:
Еееех,мамка му. Дано темата привлече повече внимание. Убеден съм че ще е от голяма полза,макар и неосъзната за някой млади водачи.
и също така да обърнеш внимание че още в началото наблягам за проблем при начинаещите водачи и влагам някво старание само и единствено 'не за да си дращя' ами с надеждата да бъде полезно за някой които не претендират че са толкова вещи във карането.
Петрохан съм го качвал с жигула преди снегопочистващите машини БЕЗПРОБЛЕМНО и тогава опитът ми не определяше нещата а вещината.
Нали правиш разлика межу пресен и стар сняг?
Ауди се добра 20 минути преди мен горе на ханчето !
Добрало се щото не съм бил аз зад него с предпочитаното задно! Признавам че щеше да има преднина само ако човека е добър водач и тя категорично нямаше да бъде 20мин...... а най много 1/2.
п.с
Пак уточнявам....не го приемай като заяждане ами малко от малко вникни в посланието на цялата тема.
Този пост е редактиран от бaй Васил: 29 юли 2011 - 13:28