Ми да! Да може да се утрепа! А аз се чудя що ли нито една наистина спортна кола не е с предно а все с задно или четворно 60\40 за задното ги правят..... сигурно щот са прости или щото не са бягали от часовете по физика?!?Даже и емотикона е със задно.
"Задно предаване" срещу "Предно предаване"FWD vs RWD
Започната от shotgun600, 26 юли 2011 - 12:38:48
388 мнения по тази тема
Публикувано 02 август 2011 - 21:23
България е една от малкото страни в света ,в която докато караш в насрещното движение може някой да те шибне отзад !!!
Публикувано 02 август 2011 - 22:14
А пък и аз се чудя,що ли някоя от истинските марки не осраха класовите си модели със предно......
Ма ей го бе! Един емотикон....и пак със задно!
Тва е братче хората са го казали 'Мерцедеса си е Мрецедес'
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 02 август 2011 - 22:22
А пък и аз се чудя,що ли някоя от истинските марки не осраха класовите си модели със предно......
а и колите са два вида - Мерцедес и всички останали (включително и АЛУДИ )
България е една от малкото страни в света ,в която докато караш в насрещното движение може някой да те шибне отзад !!!
Публикувано 02 август 2011 - 22:32
а и колите са два вида - Мерцедес и всички останали (включително и АЛУДИ )
Абе кво ауди бе братче,по-добрият конкурент е БМВ!
Слушам ги приятелчета с много нови модели да казват и да се оплакват от зверски цифри.- Абе само ние ли сме улави да ги караме тия аудита,всички ги смениха,само ние си ги караме а па и си ги хвалиме.
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 02 август 2011 - 22:34
Абе кво ауди бе братче,по-добрият конкурент е БМВ!
Слушам ги приятелчета с много нови модели да казват и да се оплакват от зверски цифри.- Абе само ние ли сме улави да ги караме тия аудита,всичко избега,само ние си ги караме а па и си ги хвалиме.
Шшшшшшшшт че са ще чуе колегата и ще изригне.........
Публикувано 02 август 2011 - 22:43
Шшшшшшшшт че са ще чуе колегата и ще изригне.........
Аа,па да си изригва.
Публикувано 02 август 2011 - 22:49
А ти виждал ли си рейс с предно?
Като валне,ке се джитка като арбалет.
Като валне,ке се джитка като арбалет.
Публикувано 02 август 2011 - 22:54
Искаш да кажеш, че на мен ми беше по-сигурно с Мерца на сняг !? Да се пързалям като обезумял !? Майка ми и баща ми да не искат да се качат в колата ли !? Да катастрофирам на влажна настилка ( със сигурното задно предаване, хем че се влачих 35-40 метра и всичките опити да овладея колата по всякакъв начин ВСЯКАКЪВ ) и само невероятният късмет да ме спаси от смърт, или от това да погубя нечии друг живот !?
Кажи ми моля те, че е това !
ПП ще питам брат ми дали си пази клипчето от охранителната камера на хотела, за да видиш как от нищо стана нещо !
Или както един познат млад шофер тотализира един прекрасен Нисан 200СХ след гонка на мокро с една Примера ... Само пусна съединителя на 2-ра и литна в мантинелата ...
Моля те, не пиши глупости !!! Задното не е правено за начинаещи шофери, еле на поколението на 190/124 !!!
Колега, за теб така - за мен онака.
В момента управлявам кола със задно - Мерцедес и с предно Опел Вектра В. Е и дума не може да става за сравнение. Като изключим комфорт и т.н., и т.н., и вземен в предвид само следното - с Вектрата 2 пъти ми се е случвало да напусна платното за движение при мокър, хлъзгав път (за щастие без поражения), докато Мерцедеса е почти като залепен за пътя. На 99% си сигурен в поведението му. Няма да те подведе.
Бай Васил по-рано е описал реакциите на начинаещите шофьори и до какво могат да доведат.
А преди години когато почти всички коли са със задно? - да не би тогава да е нямало начинаещи водачи, или докато натрупат опит управляват каруца с ПРЕДНО предаване - магаре и чак след 5 г. се качват на кола със задно?!!!
Публикувано 02 август 2011 - 22:56
А ти виждал ли си рейс с предно?
Като валне снежец,ке се джитка като арбалет.
Ми ! Аз като попрочетох темата се замислям да зема да я карам тая еска само на задна че било по-добре ма се чуда как да си преместа кормилната кутия отзад че блокажа ми е отзад а чух че било добре да си с блокиран диф на управляващите колела !!!
А ония глупаци от Нисан да ми пишат на Патрула с големи букви и с удивителна кат си блокирам предния диф да карам само направо ! БЕЗОБРАЗИЕ !!!!!!!!!
п.п. А и защо са го направили кат изключиш четворното да е на задно - направо не мога да си обясня няма ли кой да им отвори очите на тея бунаци ?!
Ще взема да им пратя линк към темата та да се ограмотят малко.....
Публикувано 02 август 2011 - 23:05
А защо ли на тировете задниците се движат като чистачки на варшава и като е хлъзгаво спускат с 5км в час.
Публикувано 02 август 2011 - 23:16
А защо ли на тировете задниците се движат като чистачки на варшава и като е хлъзгаво спускат с 5км в час.
щот не са се отворили да си блокират дифовете и юруш на маслините
Публикувано 02 август 2011 - 23:30
Ми ! Аз като попрочетох темата се замислям да зема да я карам тая еска само на задна че било по-добре ма се чуда как да си преместа кормилната кутия отзад че блокажа ми е отзад а чух че било добре да си с блокиран диф на управляващите колела !!!
Еееее, колега да те пратя при едни "специалисти". Преди години с един Баркас бяха сътворили следното нещо - 1 скорост напред и 3 задни. Нищо чудно и на теб да помогнат )
Публикувано 02 август 2011 - 23:43
Баркас. Шаш! Нема такъв звук!
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни