Ако те бутне повече, ако отпуснеш газта на задното влизаш в пътя, на предното му трябва газ за да изправи !
Сам го казваш това в червеното.
Другото с газта начинаещият не го може а първото което всички правим е да отпуснем газата......чак след това следва правилното или грешното решение на водача.
понеже драсна че било по-добре от предното за обучение на навиците за шофиране !
Ето от тук идват разногласията. Аз твърдя друго...... че предното има грозен недостатък който късае начинаещите,понеже те не са толкова обиграни,за да знаят че при поднеслата задница,светкавично според оборотите,се подава належащо и строго контролирано газ. Те тази преценка я нямат и стават лесна жертва на този недостатък. Както е видно / Събсоник ни подаде жокера/ и в Щатите е направило впечатление и се вади като сериозен аргумент при някой разногласия в избора на полицейските коли.
Малко километри имаш на задно но това не ти пречи да бъдеш добър с него,задното по-лесно се усеща. Моята молба е да обърнеш внимание на това което казвам. Не да го приемеш належащо а да го пробваш,да опиташ да усетиш мисълта ми и тогава дали няма да е добре ТИ,като по-умеещ и по в нещата от някой нови шофьори,да споделиш с поредните на цигара време,ей така да си имат едно на ум и когато видят че е мокро или хлъзгаво да внимават.?
Не е малка верояността да отървеш от зло,нечий немирен и защо не апетитен задник!
Или по-точно казано...
За предното се иска добър карач!
Съгласен ли си с мен за 1 на 0 в полза на Бенц?