Есенен Събор
Започната от pArFe7u, 19 юли 2011 - 18:05:31
173 мнения по тази тема
Публикувано 22 юли 2011 - 20:43
Яко движи,яко движи,яко движи!
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 22 юли 2011 - 20:52
Е, има си и недостатък ....Gangsta Man, къде е Петрич, къде Варна.
Сашка, за да се съберем пак същите крацуни и да си направим това, което си направихме на Рибарица......ти казвам честно, че Варна ми се гледа като Сандански
П.С Нека нека има предложение.....и ще се реши

By Batev
Публикувано 22 юли 2011 - 20:53
Яко движи,яко движи,яко движи!
Хахахах Пак си в джаза Бай Васо..........нема грижи......... мерцедеса ЯКО ДВИЖИ

By Batev
Публикувано 22 юли 2011 - 21:09
Отговора според мен се крие някъде там в центъра на България просто трябва да го намерим
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 22 юли 2011 - 21:40
Отговора според мен се крие някъде там в центъра на България просто трябва да го намерим
Пич тъка е щото се почва ма на мене ми е далече, ма много път, ма тФа оноФа.
Не е тъка щото събора не се прави на Пешо и Гошо да им е удобно а да се събереме от цялата страна да се видиме да удариме по едно две пет питиета и да си направиме гот.
пс. Абе къде се губи бай Мишо???
ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН - ПРОДАЖБА, МОНТАЖ И НАСТРОЙКА ОТ МАКС ГАЗ
http://maxgas-bg.com/
бул. Асен Йорданов 17
+359 878 14 14 60
http://maxgas-bg.com/
бул. Асен Йорданов 17
+359 878 14 14 60
Публикувано 22 юли 2011 - 23:04
Разбра ме идеално
Публикувано 10 август 2011 - 19:55
Да ме разберете правилно.....остават 7 седмици....а организацията ние е никаква.
Няма да е лошо да се организираме вече...щото няма да сме малко хора

By Batev
Публикувано 10 август 2011 - 20:00
Айде , че да знам да се ориентирвам с парите , че ми домъчня за вас

W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 10 август 2011 - 20:03
Да ме разберете правилно.....остават 7 седмици....а организацията ние е никаква.
Братовчеде нямаш достъп до другите подфоруми
Гаранция ти давам , че се обсъжда нещо такова
Публикувано 10 август 2011 - 20:07
Братовчеде нямаш достъп до другите подфоруми
Гаранция ти давам , че се обсъжда нещо такова
Хаххаха какви други подфоруми бре Баце...тук е темата за събора....

By Batev
Публикувано 10 август 2011 - 21:47
е то е ясно че ценъра на БГ е някъде между търново и пловдив. Баш у Стара планина.
Е, давайте идеи къде в този район.
Е, давайте идеи къде в този район.
Публикувано 10 август 2011 - 22:04
Хаххаха какви други подфоруми бре Баце...тук е темата за събора....
на луд ли се прайш братленце ?
Имам си модераторски подфорум 100 процента има и нещо като админски ..
а може и да са слети в 1 цяло
Нямa как да знаM , но 100 процента има някакво такова място където се обсъждат не само тези неща от хората с "права"
Публикувано 10 август 2011 - 22:11
Има бре...и срещу скромна сума моА да те светна кВо пишена луд ли се прайш братленце ?
Имам си модераторски подфорум 100 процента има и нещо като админски ..
а може и да са слети в 1 цяло![]()
Нямa как да знаM , но 100 процента има някакво такова място където се обсъждат не само тези неща от хората с "права"
даже предлагам сам да видиш....(срещу скромната сума от 40 лв)
..и ако случайно има такива дето са оперирани от майтап-40 лева е членския Фнос
Публикувано 10 август 2011 - 22:48
Надали ще ме учуди съдържанието му 
На 80 процента от тези форуми съдържанието им е огледално .. само пишещите са различни
На 80 процента от тези форуми съдържанието им е огледално .. само пишещите са различни
Публикувано 11 август 2011 - 10:52
Ахъм... има админски форум и в него единствения админ (сиреч аз) си говори с неговото (т.е. моето) второ аз и си развивам раздвоението на личността!
А в модераторския подфорум (до който достъпа е малко по-сложен от 40 лева) последното мнение е от 14 юли... слава Богу 2011 г.
Само ще ти кажа, че от тогава досега, в публичната част са били публикувани над 4000 мнения. Пък ти ми кажи, дали е огледална версия на форума
Сега, за събора - има много и различни предложения, но нищо конкретно.
Аз директно казвам, че в момента нямам възможност да се занимавам с организацията на събора, а през септември ще имам още по-малко възможност. Така че - който прави предложения, да ги прави конкретни - населено място, място за отсядане, цена, условия... щото иначе предложение да се съберем в района между Търново и Пловдив, след около месец - месец и нещо... как да кажа - никак не помага с нищо!
А в модераторския подфорум (до който достъпа е малко по-сложен от 40 лева) последното мнение е от 14 юли... слава Богу 2011 г.
Само ще ти кажа, че от тогава досега, в публичната част са били публикувани над 4000 мнения. Пък ти ми кажи, дали е огледална версия на форума
Сега, за събора - има много и различни предложения, но нищо конкретно.
Аз директно казвам, че в момента нямам възможност да се занимавам с организацията на събора, а през септември ще имам още по-малко възможност. Така че - който прави предложения, да ги прави конкретни - населено място, място за отсядане, цена, условия... щото иначе предложение да се съберем в района между Търново и Пловдив, след около месец - месец и нещо... как да кажа - никак не помага с нищо!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА