Есенен Събор
Започната от pArFe7u, 19 юли 2011 - 18:05:31
173 мнения по тази тема
Публикувано 22 юли 2011 - 00:48
Ама , не излиза изготдно , защото например вие от София няма да имате проблеми с пътуването защото са 100 км , а ние от провинцията трябва да дадем двойно кинти за гориво и то на цени от 2,50 . За някой може да няма криза , ама нали се сещаш , че септември , октомври са първите работни месеци за година и не всеки ще има средствата.За това , трябва да се направи някакъв удачен вариян , който да се съобразява със всички.Мене лично не ме притеснява къде ще е срещата.Вчера влезнах в играта с много червена нафтица и ми е все 1 дали ще на в Родопите или в Стара Планина.Поздрави

W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 22 юли 2011 - 00:56
Да бе Трифка прав си така аз пак ще кажа Рибарица на мен ми е на 300 км.....ама не съм казал, че е мноо далече...нема грижи....
Аз се видигам от Петрич до София за една среща това са ми 360 км в двете посоки.
Ама да ме извиняват колегите...коментарите от порядъка на мен ми е далече не ги уважавам.
Да пак казвам, трябва да е удобно не за Всички, но поне за преобладаващата част.
Напрао немам думи.........има два събора в ГОДИНАТА.....и разстоянието ако е проблема

Аз се видигам от Петрич до София за една среща това са ми 360 км в двете посоки.
Ама да ме извиняват колегите...коментарите от порядъка на мен ми е далече не ги уважавам.
Да пак казвам, трябва да е удобно не за Всички, но поне за преобладаващата част.
Напрао немам думи.........има два събора в ГОДИНАТА.....и разстоянието ако е проблема

By Batev
Публикувано 22 юли 2011 - 08:09
...
Затова ето има предложения имаме си и УС да решава.....
УС не решава къде ще се събираме а по някога просто дава няколко предложения
На Миналото ОС в Рибарица членовете на Клуба взеха решение края на септември
или началото на октомври всяка година да се провеждат ОС и Есенен Събор 2 в 1,
на централно място в БГ.
Има няколко предложения в темата гледам,
нека някой се ангажира и да направи една добра организация на събитието, да договори
цени и менюта и каквото друго го подсетиме,но като го прави просто да се съобрази с факта,
че трябва да има конферентна зала за поне 30 човека за събота по обяд .
Опита на различни хора в това начинание показва къде са подмолните камъни,
хубаво е да има нови попълнения в екипа с организаторите
Аз съм ЗА, където и да е , разстоянието е без значение
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!

Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!

Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Публикувано 22 юли 2011 - 17:51
Да , няма проблем , но нали се сещаш , че като се определи място на събора и някой колега като седне да размишлява , какви средства ще му трябват и ще се откаже , това са си мой общи приказки и коментари , нека да не се взимат като някакъв вид обида , но ще е хубаво да се съберем повече коли и хора , знаем , че няма проблем за определени хора да минат и 1000 км , но гледам обективно на нещата
Поздрави , ще пиша чак другата седмица , че отивам на море
))))

Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 22 юли 2011 - 19:14
Ами аз предлагам /не за събора/ да си направиме една екскурзия до Манастира и да се съберем в Жабокрек ей така заради хубавият воаяж.
Другото заради което е добре да се направи през горещият сезон е това че вечерите са изключително приятни и заменяме затвореният ресторант с градината.
Другото заради което е добре да се направи през горещият сезон е това че вечерите са изключително приятни и заменяме затвореният ресторант с градината.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 22 юли 2011 - 19:15
Напълно те подкрепям байо ....Народен човек си ти .

Публикувано 22 юли 2011 - 19:26
Напълно те подкрепям байо ....Народен човек си ти .
Ами така ще дойдат само тези които не са възпрепрятствани. Ся,за някой е дълеко ама има места които си заслужават растоянието.
Събора какво представлява,правят ли се обиколки по градовете?
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 22 юли 2011 - 19:37
Ами така ще дойдат само тези които не са възпрепрятствани. Ся,за някой е дълеко ама има места които си заслужават растоянието.
Събора какво представлява,правят ли се обиколки по градовете?
Начии събора на нашия клуб представлява нещо като само и само ядене и пиене....нищо друго

By Batev
Публикувано 22 юли 2011 - 19:47
Демек Трифон зарезан през септември.
Публикувано 22 юли 2011 - 19:48
само ядене и пиене....нищо друго
Моля???
ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН - ПРОДАЖБА, МОНТАЖ И НАСТРОЙКА ОТ МАКС ГАЗ
http://maxgas-bg.com/
бул. Асен Йорданов 17
+359 878 14 14 60
бул. Асен Йорданов 17
+359 878 14 14 60
Публикувано 22 юли 2011 - 19:49
Моля???
Епа кфо ми се молиш бреее кфо има друго кажи

By Batev
Публикувано 22 юли 2011 - 19:49
Демек Трифон зарезан през септември.
А я го питай твоя изпълнител след яденето и пиението кво прай
бул. Асен Йорданов 17
+359 878 14 14 60
бул. Асен Йорданов 17
+359 878 14 14 60
Публикувано 22 юли 2011 - 19:51
Епа кфо ми се молиш бреее кфо има друго кажи
Е кфо се засягаш бе мен?
Понеже много ама адски много мразиш чалгата иииии...................
я си пущи скапето
бул. Асен Йорданов 17
+359 878 14 14 60
бул. Асен Йорданов 17
+359 878 14 14 60
Публикувано 22 юли 2011 - 19:54
Е кфо се засягаш бе мен?
Понеже много ама адски много мразиш чалгата иииии...................
я си пущи скапето
Не се засягам бре ман луд ли си.....айде вътре съм

By Batev
Публикувано 22 юли 2011 - 20:39
Само предложение.
През началото на октомври елитните **** хотели по морето като този на програма All inclusive са по 40 лева на човек. Смятам, че пиене, ядене, паркинг, деца до 12 г. отпадат като ангажимент за организиране. Миналата есен се възползвах от тази оферта и ви уверявам, че няма да съжаляваме. Ще ползваме услугите на тур оператор и ще отпадне шуро-байганьовщината. Е, има си и недостатък ....Gangsta Man, къде е Петрич, къде Варна.
Само предкожение.
P.S. По това време ползвах и услугите и на комплекс в Копривщица и цените бяха 38 лв. с платена вечеря и закуска.
През началото на октомври елитните **** хотели по морето като този на програма All inclusive са по 40 лева на човек. Смятам, че пиене, ядене, паркинг, деца до 12 г. отпадат като ангажимент за организиране. Миналата есен се възползвах от тази оферта и ви уверявам, че няма да съжаляваме. Ще ползваме услугите на тур оператор и ще отпадне шуро-байганьовщината. Е, има си и недостатък ....Gangsta Man, къде е Петрич, къде Варна.
Само предкожение.
P.S. По това време ползвах и услугите и на комплекс в Копривщица и цените бяха 38 лв. с платена вечеря и закуска.
W210 E300 D 1996
W124 and E300
W124 and E300
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА