Есенен Събор
Започната от pArFe7u, 19 юли 2011 - 18:05:31
173 мнения по тази тема
Публикувано 21 юли 2011 - 00:37
Марти,като скивам Радомир или като минавам от там се сещам как преди много години Румен Сапунджиев си подпали вилата и как на бившият ви кмет жена му беше силно влюбена в мен.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 21 юли 2011 - 00:39
Бауу ... Рилския Манастир е на 300 километра от Габрово ахахах
Ще фърля кърпите докато стигна до там
Абе не е толко страшно.....Петрич-Рибарица.....са пак БАШ толкова километри

By Batev
Публикувано 21 юли 2011 - 00:41
и как на бившият ви кмет жена му беше силно влюбена в мен.
Айддеее сега ти ли ще излезеш и Плейбоя на клуба баааххх мааамууу ние по младото поколение май сме за самоубиване

By Batev
Публикувано 21 юли 2011 - 00:45
килия (стая), ама до девическото отделение.
Килия да.
За жалост,нема такова отделение там,само нерези и то не баш.
Иначе е перфектно.
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 21 юли 2011 - 00:48
Айддеее сега ти ли ще излезеш и Плейбоя на клуба баааххх мааамууу ние по младото поколение май сме за самоубиване
Дръж мирен мароко и слушай какво ти шушне бая ти. Зелен гангстер си още.
Публикувано 21 юли 2011 - 00:53
Дръж мирен мароко и слушай какво ти шушне бая ти. Зелен гангстер си още.
Ти от яки каки бегаш ли шиле?
Абе байо тии каа честно......твърдо нйеее обичам мароко да стои мирен мнйеее в никакъв случай..
Че има кФо да уча още бая ми...има....
Ама да бегам от яки каки.....НИКОГА.....ако ме видиш по добре ме застреляй....това означава, че животУ у мене е свършил
А това ми е малко трудно да си го представя
Ама нема кФо се обяснявам....ще слушам байо и тфааа ее

By Batev
Публикувано 21 юли 2011 - 01:03
Бившата кметша е много засукана варненка мой. Навремето беше като ангел! И пак ти го казвам на твой език ...като кажеше мяу и котака се гипсираше.
Публикувано 21 юли 2011 - 07:48
...като кажеше мяу и котака се гипсираше.

By Batev
Публикувано 21 юли 2011 - 09:15
Ха Ха!Марти,като скивам Радомир или като минавам от там се сещам как преди много години Румен Сапунджиев си подпали вилата и как на бившият ви кмет жена му беше силно влюбена в мен.
А иначе по темата: Аз съм за, да ходим на друго място а не на Рибарица. Там си изкарахме супер, но предпочитам да разнообразяваме с различни места и по тоя начин да пообиколим България. Нещо беше: Опознай родината, за да я обикнеш!
Публикувано 21 юли 2011 - 13:07
Кмета дето се "удави" ли?
Ааа незнам.
Публикувано 21 юли 2011 - 20:39
Аз предлагам Дряново - в центъра на България е т.е. удобно е за всички а и в близост има доста интересни местенца - Габрово,Търново,Трявна,Боженци и доста други интересни местенца. При интерес мога да проуча за хотели и отстъпки.
П.с. Поздрави от мен , Хари,Алипи,Рамщайн78 и Атанасов от Бургас и бургазлии да се засрамят - направихме им среща на тяхна територия и не благоволи да се мерне дори един от тях !!!
П.с. Поздрави от мен , Хари,Алипи,Рамщайн78 и Атанасов от Бургас и бургазлии да се засрамят - направихме им среща на тяхна територия и не благоволи да се мерне дори един от тях !!!

България е една от малкото страни в света ,в която докато караш в насрещното движение може някой да те шибне отзад !!!
Публикувано 21 юли 2011 - 22:02
Sramota.
Inache oshte edin glas za Rilski manastir.
Inache oshte edin glas za Rilski manastir.
Публикувано 21 юли 2011 - 22:36
Я погледнете и това място. Познавам собствениците и ще ползваме отстъпка. Мястото е уникално,спокойно,има паркинг възможност за ловене на пастърва и мряна. Може да си прайме барбекю на сред реката. Рилският Манастир е на 15 мин.по хубав път. Супер спокойно е и няма досадници.
Според мен си заслужава и заради екскурзията до Манастира.
http://hotelvaldis.hit.bg/
Знам го местенцето- перфектно е, като се качваш към манастира, пада се отдясно, долу в ниското до реката.
Бай Васил е с най-добрата идея до момента
Публикувано 21 юли 2011 - 22:44
Аз предлагам в Габрово хотел Габрово Хилс
Перфектно е има си басейнче и хотела го отвориха миналата година
http://www.gabrovohills.com/
Все пак е центъра на България и растоянието ще е едмакво за всички само за мен и още един двама ще е добре щото сме си от тука
Ако имате интерес ще отида да разпитам
Все пак е центъра на България и растоянието ще е едмакво за всички само за мен и още един двама ще е добре щото сме си от тука
Публикувано 22 юли 2011 - 00:22
Така на Бай Васил предложението и на мен ми харесва амааа....както се вижда тук до разбирателство няма да се стигне.....всеки си дърпа чергата към него 
Аз по принцип най искам да се съберем всички Бенцове да направим една обикола из половината България със знаменцата....така малко за реклама
и да отседнем в някой 5 звезден хотел...където ни е кеф ама няма
Затова ето има предложения имаме си и УС да решава.....
Аз по принцип най искам да се съберем всички Бенцове да направим една обикола из половината България със знаменцата....така малко за реклама
и да отседнем в някой 5 звезден хотел...където ни е кеф ама няма
Затова ето има предложения имаме си и УС да решава.....

By Batev
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА