Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Избирам си CLK W 208

• Please log in to reply
83 мнения по тази тема

#46 kdl

kdl

clockwork orange

• Замразено членство
  • 8418 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    бял
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 07 юни 2011 - 14:35

Да де, но ние сме малко или много маниаци и не можем да очакваме всички коли да са принадлежали на такива хора.
А това като почнем да пишем в коя страна какви били колите...
Все едно да кажем:

блондинките са меркантилни.
Брюнетките имат малки гърди.
А червенокосите имат трета вежда.

И да почнем да се обясняваме, че им били силиконови на едните, другите имали спонсори, а третите просто си ги скубели. Ама това не са всички, а 95%, щото в университета познавах 5 дето бяха такива, а вуйчо му и той така каза, щото съседа го запознал с приятелката на сестрата на 3тия му братчед.

Краси, извинявай, искаш да кажеш че всички коли, които продавате са били блъснати през средата и после сбирщайн ли?
  • 0

#47 Real_Madrid

Real_Madrid

Напреднал

• Потребители на форума
  • 501 Мнения:
  • Автомобил:
    W210 300TD
    VW POLO N9
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 07 юни 2011 - 14:39

Факт е,че Немците купуат от Италия коли и ги продават за уж Немски иииии............... кво си вика наш Гошко земах си кола от Германия бати пича съм.
Няма значение от къде е колата дори тези от Германия са по-гнилочи.

• 0
ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН - ПРОДАЖБА, МОНТАЖ И НАСТРОЙКА ОТ МАКС ГАЗ
http://maxgas-bg.com/
бул. Асен Йорданов 17
+359 878 14 14 60

Публикувано изображение

#48 Real_Madrid

Real_Madrid

Напреднал

• Потребители на форума
  • 501 Мнения:
  • Автомобил:
    W210 300TD
    VW POLO N9
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 07 юни 2011 - 14:46

всички коли, които продавате са били блъснати през средата и после сбирщайн ли?

Ма тя и твойта и мойта са такива ти кво си помисли, че колата ти не е обръщана по таван ли?
И що точно 95% а не 92%?
  • 0
бул. Асен Йорданов 17
+359 878 14 14 60

Публикувано изображение

#49 X-Light

X-Light

Чирак

• Потребители на форума
  • 152 Мнения:
  • Град:Бургас/София
  • Автомобил:
    CLK W208 2.0 Kompressor 192 PS

Публикувано 07 юни 2011 - 16:08

Хайде стига спам... Ясно е, че винаги има добри и лоши експонати. Аз също съм на мнение, че ако си вземеш италианска кола е по-вероятно да попаднеш на гроб, но все пак си взех такава и сега стискам палци да не съм прав. :) И все пак това няма да ми промени мнението, защото си е до манталитета на човека, а италианците ... са малко немарливи.
Благодаря за калкулатора, ако знаех за него преди няколко месеца, може би щях да си регистрирам колата тук или най-добре - да намеря някой от Добрич :icon_coolgrin:

Данък за 192 коня

Добрич - размер на данъка: 211.77 лева - най-ниския данък!!!!
Кюстендил - размер на данъка: 285.89 лева
София - размер на данъка: 326.13 лева
Бургас - размер на данъка: 389.66 лева - толкова платих тази година... чуствам се преебан...
Плевен - размер на данъка: 520.95 лева - тука дали не спят на отворен прозорец тея от общината?!?!?!?!

Ако някой има познати от Добрич, които срещу хонорар от 100лв няма да имат нищо против да им регистрирам едно CLK и да си го карам с нотариално пълномощно - нека се обадят! :icon_coolgrin:
  • 0

Публикувано изображение
The best or nothing.

#50 kdl

kdl

clockwork orange

• Замразено членство
  • 8418 Мнения:
  • Автомобил:
    бял
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 07 юни 2011 - 16:26

Toва за Добрич ми се струва малко невярно. HIFI да каже, но се сещам че като говорихме последно, най-скъпия данък МПС в България е точно в Добрич.
  • 0

#51 krasch

krasch

Майстор

• Потребители на форума
  • 1103 Мнения:
  • Град:Горна Оряховица

Публикувано 07 юни 2011 - 16:46

Колега салонът ако е захабен сменят се седалки,кори и т.н с по запазени и колата е 6+.

Миличка, той салона му е кочина, познай кога за последно е сменял масла и тем подобни консуматива, салона е като мерило за колата.
То ясно едно претапециране решава този проблем, но не решава лошата и безотговорна подръжка на останалата част на колата.
  • 0

#52 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3037 Мнения:
  • Град:Стара Загора
  • Интереси:Живота, Вселената и Всичко останало
  • Автомобил:
    C 140 CL 500 (weekend car)
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Публикувано 07 юни 2011 - 20:10

Дравейте момци и девойки,

Искам да напомня на всички участници в дискусията ,че кои каквото пише -просто дава мнение и то не е задължаващо,и ще се радвам ако всички се разбирате и не се заяждате за някакви си неща(не ,че го правите де).Всеки има право да има мнение или личен опит по каквто и да било-давам себе си за пример
Винаги съм чувал ,че колите от Италия са гробници,но е факт ,че колкото човека с кола внесена от Италия познавам(а те не са никак малко)-всички са много доволни.... :dontknow:

единственото което също искам да споделя е ,че според мен какъвто и мурдар да е водача и собственика на дадено МПС-ако законово е уредено колата да е изправна и РЕДОВНО да бъде проверявана(както да кажем е в Германия)-шанса колата да е добре поддържана е голям.
Аз лично смятам ,че винаги когато човек купува кола трябва да отдели най много 50% за самата покупка,а всичко останало да вложи във нови части и подобряване на колата
(пример):
Имате 10 000 лева-купувате си кола до 5000 лева максимум ,като гледате двигателя да е добър-все пак най обикновенна диагностика при проверен сервиз ,ще покаже ...и след това почвате-
нови гуми ,нови дискове,нови накладки,нови спирачни маркучи,нова генерация,нови ремъци масла ,филтри,свещи,промивка на системата за охлаждане-смяна на елементи ако е нужна,проверка на фреоните и цялата инсталация-ново окачване(поред зависи от частите-но смяна поне на амортисьори и шарнири ...)....и ако ви е останало нещо-вложете го във интериор,джанти и т.н. благинки...

Знам ,че изглежда малко по така,но помислете реално и ще видите ,че така ще притежавате една наистина добра кола ,вместо една незнайна нова кола...

Разбира се аз никога не постигнах гореописаното...но ми се искаше да го бях направил :)

Поздрави
  • 0
MERCEDESBENZCLCoupe C140  1902 4 (1)

#53 HIFI

HIFI

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 120 Мнения:
  • Интереси:Еlectronics, Embedded Software Development for Microcontrolers, BasketBall
  • Автомобил:
    CLK 320 W208
    m112 18V V6 218hp
    SmaragdSchwarz

Публикувано 07 юни 2011 - 20:24

За моята 320-ка бензин 218коня в Добрич данъка е точно 412,80... ако го платиш като мен предварително има отстъпка изразяваща се в около 20лв... та значи 392лв...
  • 0

#54 Krasimira

Krasimira

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 17 Мнения:
  • Град:Ловеч
  • Автомобил:
    CLK 270CDI,2004г.

Публикувано 07 юни 2011 - 21:24

А това блъснатото CLK какво показва?

Ако си забелязал цената на тази е 1000ев.и е доста изгодна,защото в БГ за около още 1000ев.ще е готова за продан за цена от 6500лв.-7500лв.точно каквато търси колегата.А как е направена и дали е усукано купето....... Ако си разгледал другите цлк на ква цена започват и тя е от 3000ев.нагоре +350ев.за транспорт +100документи. ще разбереш че не са изгодни за търговия.За това ви разправям какво се внася от Италия!
  • 0

#55 Krasimira

Krasimira

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 17 Мнения:
  • Град:Ловеч
  • Автомобил:
    CLK 270CDI,2004г.

Публикувано 07 юни 2011 - 21:49

Краси, извинявай, искаш да кажеш че всички коли, които продавате са били блъснати през средата и после сбирщайн ли?

Да колега,95% блъснати,блокирали и т.н. В тая криза хората немогат да си позвол цлк за 14900лв. а за 7000лв.
Мисля да сложа точка на тази тема за внос на коли от Италия да не се отклоняваме от главната цел(да съветваме колегата).
  • 0

#56 ovanessy

ovanessy

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 46 Мнения:
  • Град:Бургас / София
  • Автомобил:
    Mercedes CLK

Публикувано 08 юни 2011 - 09:07

Здравейте на всички. Вижте какво видях. И да ви кажа малко странно ми се струва как хората лъжат като че ли:

http://www.cars.bg/u382977

Разход 10 на 100!!!!

Чак пък толкова
  • 0

#57 kdl

kdl

clockwork orange

• Замразено членство
  • 8418 Мнения:
  • Автомобил:
    бял
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 08 юни 2011 - 09:11

Що да лъжат? Да ти покажа ли снимка на 6.7/100 от моята кола?
Няма подгряване на седалките. Парктроник няма, аларма също и няма типтроник ;)
  • 0

#58 Real_Madrid

Real_Madrid

Напреднал

• Потребители на форума
  • 501 Мнения:
  • Автомобил:
    W210 300TD
    VW POLO N9
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 08 юни 2011 - 09:22

И ксенона ако има не е фабричен.
  • 0
бул. Асен Йорданов 17
+359 878 14 14 60

Публикувано изображение

#59 ovanessy

ovanessy

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 46 Мнения:
  • Град:Бургас / София
  • Автомобил:
    Mercedes CLK

Публикувано 08 юни 2011 - 09:35

Ами прикачи някоя снимчица - среден разход 10 на 100 при 200 коня...не знам при все че съм чувал от вас че харчат 13-15 в града. Може би дава голям разход като се помпи с над 200 ама в града в повечето случаи едва ли има къде д асе вдигат тези километри. Кажете при каква скорост средно се подържат 10 а дори и по-малко? Иначе колата не ми се струва много читава на първо четене. Като че ли има доста замазани неща и не са се грижил добре за нея.

С.
  • 0

#60 kdl

kdl

clockwork orange

• Замразено членство
  • 8418 Мнения:
  • Автомобил:
    бял
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 08 юни 2011 - 09:46

Ето: Автомобилът на старо: Mercedes-Benz CLK
Средния ми за последните няколко хиляди км. е около 10/100. Това не означава, че градско гори толкова, въпреки че аз карам основно градско.
Като изляза извън града няколко пъти и се компенсират нещата.

Виж, наистина трябва да отидеш да огледаш няколко коли, за да прецениш какво търсиш.
Цената ли ти е приоритет, състоянието ли, екстрите ли, годината ли, цвят ли? Какво?
  • 0

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни