Швейцария не е в EU. Както се сещаш. ако искаш CLK с много екстри от там, отиваш към 15-20х.лв.
Ако наистина е карана като евридейка, има същите поражения от химикалите за сняг, както всички немски коли.
Ако попаднеш на гаражна уикенд кола, то приготви се психически за доста сериозна сума за покупката. Едни познати си купиха 3ка кабрио Е36 около 97ма година за над 15х.лв, докато вървяха по 6-7. Както се сещаш, тази кола спокойно може да бъде музеен експонат, в отлично състояние и реални километри доста под 100х. Бяха пуснали снимки на собствениците. Баба и Дядо, които са ходели само до бара с нея.
Холандските, същата работа според мен като немските.
Относно изводите ти:
1. Така е, почти винаги е правилен подход, стига да не се подвеждаш лесно по търговски трикове. Според мен е по-добре да имаш един калник и капак за боядисване и изправяне, отколкото адски лъскава кола, но пълен дроб.
2. Нямам нищо против да дойда с теб, но съм заринат с работа и евентуално Събота можеш да ме намериш за няколко часа около обед.
3. Принципно да, но не винаги. На мен това ми е първата кола от частно лице и имаше доста неща за оправяне, въпреки че винаги е изглеждала супер запазена и всичко да й работи. Пораженията от БГ майсторите си личаха тук там. Вече всичко е както трябва.
Ти си ми и ти градски... На мен първата кола ми беше бургаска и като се изключат грубите селски прояви, на които бях свидетел заради регистрацията, нямах проблеми... докато не ми написаха акт и трябваше да ходя до Бургас да си го удължавам и плащам и бла бла бла. Както се сещаш е доста тъпо. На мен вчера ми удължиха за 4ти път акт. Ако трябва да пътувам всеки път = 800лв. за бензин + акта колкото е там. Ами да го еба и в данъка, колкото толкова
Ако живееш в София постоянно и можеш да я регистрираш тук, въобще не се вкарвай във филми!