Предстои update на форума
Започната от Илия Горанов, 17 май 2011 - 18:15:25
125 мнения по тази тема
Публикувано 12 януари 2012 - 13:39
това с болднатите мнения се появява и при мен на хп с експлорер и на виста с експлорер
Публикувано 12 януари 2012 - 14:41
Ами не - всички експлорери в офиса го показват по този начин... лошото е, че не занм от какво се получава, ще чоплим, ще търсим. Имам го предвид, но се получава в експлорер това с болднатите текстове.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 12 януари 2012 - 14:44
Такъв не ползваме, но само като ти гледам шота, и съм сигурен, че яко е омазано.
Пусни си Anti-Aliasing/Font Smoothing или там както се казва в win 7
сложи си оригиналното CD и дай да ти риперне всичко.
Да имаш случайно flextype или там както се казваше това недоразумение.
Нямам нищо друго освен стандартна инсталация с БДС клавиатура.
Anti-Aliasing/Font Smoothing или май се казваше нещо от сорта ClearType - не помагат срещу SAGOE - еб*ти скапаният шрифт който даже няма начин да го смениш като системен, не си спомням за Вин или за Офиса но нямаше отървия. Както и да е разкарах го дори и с цената на такива драми.
Публикувано 12 януари 2012 - 14:48
Айде, болд е оправен... Tapatalk-а вече трябва да работи... давайте следващите проблеми
Проблема с болда няма да се сетите от къде идваше! На модераторите им липсваше един затварящ таг в профилите и след всеки модератор започваше да е болднато всичко до края на страницата... ама и на Експлорера да му имам алгоритъма за коригиране - толкова ли не го вижда...
Проблема с болда няма да се сетите от къде идваше! На модераторите им липсваше един затварящ таг в профилите и след всеки модератор започваше да е болднато всичко до края на страницата... ама и на Експлорера да му имам алгоритъма за коригиране - толкова ли не го вижда...
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Публикувано 30 януари 2012 - 01:16
Намерих къде е проблема - беше изключен страничния бар на началната страница, а в новата версия, рождениците, предстоящите събития, календара и новите автомобили в гаража излизат в този бар. Затова не се виждаха. Вече се виждат, но искам мнение - да остане ли страничния бар отдясно или да търсим друг вариант пак да бъдат разположени най-долу?Това с календара и рожденниците го гледах и би трябвало да излиза. Засега не знам защо не работи! Още търся проблема!
Само да отбележа, че в този страничен бар могат да се слагат и махат и други работи, както и да се промени реда, в който излизат панелчетата там.
Публикувано 30 януари 2012 - 11:28
Ако могат да се показват долу, мисля че ще е по-добре...
Публикувано 30 януари 2012 - 11:36
И аз мисля че долу ако се намират, ще е по-добре.
Ако е възможно това да е опция и тези на които им харесва да им остане така. Лично на мен, не ми е особено полезна тази опция.
Едит: Видях че може да се маха. Така че го направих.
Ако е възможно това да е опция и тези на които им харесва да им остане така. Лично на мен, не ми е особено полезна тази опция.
Едит: Видях че може да се маха. Така че го направих.
Публикувано 30 януари 2012 - 12:42
Може да се махне, както и могат да се скрият само отделни панели от страничния бар, като настройката остава запаметена за съответния потребител.
Но няма (поне засега) как да стане - всеки да си избере - отдясно или отдолу или изобщо да ги няма.
Но няма (поне засега) как да стане - всеки да си избере - отдясно или отдолу или изобщо да ги няма.
Публикувано 30 януари 2012 - 23:56
Здравейте, не знам администрацията дали е забелязала за тези проблеми.
Отворил съм тема(чета е), след което цъкам на меню "Най новото" , но няма промяна, не показва нови теми или мнения(а има такива), а ме оставя в темата, трябва да излезна от нея, за да ми ги покаже. При старата версия го нямаше този проблем.
Другия проблем е, че ми показва "нови" теми, които съм прочел.
Поздрави!
Отворил съм тема(чета е), след което цъкам на меню "Най новото" , но няма промяна, не показва нови теми или мнения(а има такива), а ме оставя в темата, трябва да излезна от нея, за да ми ги покаже. При старата версия го нямаше този проблем.
Другия проблем е, че ми показва "нови" теми, които съм прочел.
Поздрави!
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
Публикувано 31 януари 2012 - 11:19
Първия проблем е поправен...
Какво означава НОВИ? В менюто имаш:Другия проблем е, че ми показва "нови" теми, които съм прочел.
- Непрочетени
- От последното ми посещение
- 24 часа
- седмица
- 2 седмици
- месец
- 6 месеца
- година
Публикувано 31 януари 2012 - 21:05
Става въпрос за това меню "Най-новото"
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum
Харолд Уилсън.
Харолд Уилсън.
Публикувано 01 февруари 2012 - 09:39
И там като влезеш виждаш такова меню:
Snap_2012.02.01_09h36m54s_017.png 19,18K 6 Брой сваляния
Ако ти е избрано "непрочетени" не би трябвало да виждаш прочетените мнения...
На всички останали ще виждаш и прочетените.
Публикувано 01 февруари 2012 - 09:45
Има бъг и при мен по някога като натисна въпросният бутон който е показал колегата "Най-новото" и нищо не се случва.
Тоест мисля че се рефрешва прозореца в момента на който си.
Този пост е редактиран от staniola: 01 февруари 2012 - 09:45
Mercedes 400 SE (W140) 286 hp - Specs & Performance
Когато първата кола е здрав Бенц, марката остава до живот!
Публикувано 01 февруари 2012 - 10:53
И там като влезеш виждаш такова меню:
Има бъг и при мен по някога като натисна въпросният бутон който е показал колегата "Най-новото" и нищо не се случва.
Получава се същия ефект, както колегата @staniola го обясни.
Харолд Уилсън.
Харолд Уилсън.
Публикувано 01 февруари 2012 - 11:24
а пробвахте ли бутона нови мнения, малко по надолу?
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни