Предстои update на форума
Започната от Илия Горанов, 17 май 2011 - 18:15:25
125 мнения по тази тема
Публикувано 10 януари 2012 - 16:45
стига сте обиждали експлорера - перфектния браузър
мисля че е добре като се спомене аъответния пробшем да се уточни поф кой браузър се появява
при мен на мобилната версия при отваряне на ново съдържание ми отваря новорегистрирани потребители
мисля че е добре като се спомене аъответния пробшем да се уточни поф кой браузър се появява
при мен на мобилната версия при отваряне на ново съдържание ми отваря новорегистрирани потребители
Публикувано 10 януари 2012 - 18:27
Проблема е в браузера или в инсталираните плъгини - джава/флаш
ще го преправим да се отваря по друг начин.
до тогава, който има проблем, десен клик на "Вход" и отваряне на линка в нов таб/прозорец.
и ще се отвори нормалния логин джам.
Screen shot 2012-01-10 at 18.24.39.png 273,85K
18 Брой сваляния
ще го преправим да се отваря по друг начин.
до тогава, който има проблем, десен клик на "Вход" и отваряне на линка в нов таб/прозорец.
и ще се отвори нормалния логин джам.

Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 10 януари 2012 - 19:25
Failed to connect to the forum. If the problem persist conect the administrator of the forum.
Това ми изписва като се опитвам да вляза през тапатолка на андроида :-(
Това ми изписва като се опитвам да вляза през тапатолка на андроида :-(
Публикувано 10 януари 2012 - 20:26
Още не е пуснат!
Публикувано 11 януари 2012 - 10:19
Симпатяги, как да разбирам кой е онлайн? Зяпах ама ......човечетата са в един цвят?
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 11 януари 2012 - 10:29
бай Васо, то и на предишния форум го пишеше там, където го пише и сега - на началната страница най-долу имаш "потребители във форума в последните 15 минути"...
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 11 януари 2012 - 10:40
Не браточек, преди човечето под аватара на фигурантите беше оцветено в зелено....и съответно когато потребителя не е онлайн зеленото ставаше безцветно. Затова питам....там долу поглеждам много рядко.
Сега форума ме кефи повече и щото по-бързо работи.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 11 януари 2012 - 10:50
Абе не знам какво стана,но не ми показва новите мнения....?!Изписва ми,че няма нови такива...Дали проблема е в моя телевизор?
Публикувано 11 януари 2012 - 12:01
Е това нали го коментирахме вече - като поставиш курсора върху името на потребителя и го задържиш (без да кликаш) се отваря допълнителна информация за потребителя - е там пише, дали е на линия в момента или не.Не браточек, преди човечето под аватара на фигурантите беше оцветено в зелено....и съответно когато потребителя не е онлайн зеленото ставаше безцветно. Затова питам....там долу поглеждам много рядко.
Идеята е, че като не се зарежда тая информация на всяка страница - работи по-бързо. Но ако те интересува е достъпна без да ходиш до началната страница. И така можеш да провериш само потребителите, които те интересуват... пести се ресурс с други думи...
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Публикувано 11 януари 2012 - 14:08
Стеснена е - беше 13%, сега е 5% от широчината на екрана, когато не е по-малък от 980 пиксела по широчината.Ако има и вариант да се стесни светлосинята рамка в двата края, би било перфектно!
Центрирани са вече!Няма ли да е по-добре ако се центрират рекламите ?
Вече трябва да е оправено, моля който е имал такъв проблем да провери още веднъж.Защо при влизане излиза некакъв идиотски рекламен банер...
Е айде сега - гаден. Не е гаден, просто си има някои недостатъци...Mда, и горе логото се вижда под експлорер... ебаси гадния браузър.
Трябва да го погледна, не знам...при мен на мобилната версия при отваряне на ново съдържание ми отваря новорегистрирани потребители
Мненията ли четеш или нещо друго - отдясно има едно меню да избереш кое ново да ти показва. При мен работи нормално.Абе не знам какво стана,но не ми показва новите мнения....?!Изписва ми,че няма нови такива...Дали проблема е в моя телевизор?
Публикувано 11 януари 2012 - 14:34
Вече е нормално.
Публикувано 12 януари 2012 - 12:39
Аз пък да попитам:
При мен на случаен приццип част от мненията са БОЛД другите са нормални. Супер идиотско и дразнещо. Не зависи от статуса на мнението - прочетено или ново. Просто 5-6 са нормални после следващите са БОЛД после пак нормални и тн
При мен на случаен приццип част от мненията са БОЛД другите са нормални. Супер идиотско и дразнещо. Не зависи от статуса на мнението - прочетено или ново. Просто 5-6 са нормални после следващите са БОЛД после пак нормални и тн
Прикачени файлове
Публикувано 12 януари 2012 - 12:45
Това на каква OS и браусер? Така като го гледам ми прилича на осрани фонтове
Залагам на това
ама дай повече инфо де, всеки случай не е форумен проблема.

Залагам на това

Публикувано 12 януари 2012 - 12:57
Може би си прав: Вин7 , IE8
възможно е щото преди време ми отне доста време да премахна скапаният системен шрифт на М$ - SAGOE въжможно е да го замества с нещо друго и от там да е драмата
възможно е щото преди време ми отне доста време да премахна скапаният системен шрифт на М$ - SAGOE въжможно е да го замества с нещо друго и от там да е драмата

Този пост е редактиран от KPAHK: 12 януари 2012 - 12:58
Публикувано 12 януари 2012 - 13:06
Такъв не ползваме, но само като ти гледам шота, и съм сигурен, че яко е омазано.
Пусни си Anti-Aliasing/Font Smoothing или там както се казва в win 7
сложи си оригиналното CD и дай да ти риперне всичко.
Да имаш случайно flextype или там както се казваше това недоразумение.
Пусни си Anti-Aliasing/Font Smoothing или там както се казва в win 7
сложи си оригиналното CD и дай да ти риперне всичко.
Да имаш случайно flextype или там както се казваше това недоразумение.

0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни