Филипе, преди 202-ката имах купе на 124... мдаа вози по-добре купето - по-меко, ама завоите по магистрала Тракия на спускане към София с повече от 170км/ч е близо до невъзможното да бъдат взети. 202-ката определено вози по-твърдо, но пък го няма характерното люшкане на 124-ката и се държи доста стабилно на пътя. Що не каза, че не си карал като моята цедка, та да ти дам да повъртиш?! Па и да видиш дали е такава твоята кола. Аз по принцип Ц-класа седан... не харесвам. Виж комбито ми изглежда по-красиво, а и има място за кучетата (не че те подстрекавам).хммм....почвам да се замислям сериозно.....и да проучвам..моля и други колеги да споделят...а ако има и такива които са имали и 124ка и 202ка-мноооог моля да ми направят честно сравнение....
ама винаги съм си мислел ,че е тясна...обаче и бат Веско кара такова-а негрото е голям чиляк...
хм хм...
Мишо, аз не съм постоянно натиснал газта до ламарината, но и не карам съвсем лежерно колата си и разходът ми градско на 220 ЦДИ е около 8,3 - 9,5л/100км. Мен ме устройва този разход. А за задната ми седалка - верно зад мен е тесничко - все пак съм 1,93м, ама щерка ми (175см)не й е проблем да се вози точно зад мен до морето.Аз, като ползвател на 204 и собственик на 201 и 203, мога да ти кажа, че задните седалки са само за малки деца и дребни дами. Преполагам 202 няма да е по-различна. Искам да ти кажа, че дизел 2.2 за града никак не е икономично, е в сравнение с текущия ти разход си е направо на половина, ама в града 10 нафта не ти мърда. Дай малко повече подробности за какво ще ползваш колата, щото ако е само за градско, мисля че има по-подходящи коли от Мерцедес.
Та Филипе - май ще пробваш комбито ми, само да видими кога ще е. Няма ли да минаваш край летището тия дни, че неделя май няма да съм на Лабиринта.