Както винаги занимавам мозъчето си с всякакви гимнастики и последната идея (или по скоро необходимост)е:
Трябва да си сменя основната кола-просто сегашната ми никога не е купувана за основна и разход около 20/100 ми става непосилен-и най малкото дразнещ
...Мислих мислих,,, кво ли не мислих -то не беше ауди а6 комби...фолксваген пасат,,,А класа,,,-като критерийте бяха-комфорт,здравина,да е с пространство-обсъждах и пежа 106,206 или пък клиота,но се отказах,а най вече-да има приличен (да се разбира нисък) разход...не съм фен на дизелите ама...кои знае...макар ,че бензин с хубава газ ме устроива също...само дето малко трудно се газифицират добре нашите мотори..маи..
След всичкото мислене-май пак стигнах до добрата стара 124ка...единствения проблем е,че аз съм имал такива само с големи мотори и харченето не ми е било проблем...та моля да споделите кои модел 124 би бил най удачен по посочените по горе параметри...или изобщо кажете дали сте съгласни с избора ми ,или имате да предложите нещо друго-отворен съм на всякакви предложения и съвети и Ви Благодаря предварително за всичко
освен това критерийте са-да не е скъп=някакъв среден клас колица...ако може и на лизинг-най добре...ако ще е 124ка -смятам ,че модели след 1993 са най добре-нали?

Виж ГАРАЖА