След ремонт,отново проблем!!
Started by swon, 14 Apr 2011 - 13:52:38
53 replies to this topic
Posted 21 April 2011 - 11:56
Странно, моята пак си върви добре и с току-що затрит дросел, просто времето за падането на оборотите е различно. Но ако не си свикнал на колата, не ти прави впечатление.
Може при 203-ката да са ги поусложнили нещата малко!
Posted 22 April 2011 - 09:09
Странно, моята пак си върви добре и с току-що затрит дросел, просто времето за падането на оборотите е различно. Но ако не си свикнал на колата, не ти прави впечатление.
Идея си нямам колега...Весели празници

Posted 30 April 2011 - 02:53
Еййй, радвам се, че се е решил проблема...интересно ми беше и на мен, изчетох всичко. Добре, че тук има ценни хора като бай Васил...
и всички, които памагаха (макар и с идеи от разстояние). Пу, дано не ни се налага и да нямаме такива проблеми. Лека и безавариийна ти желая Swon.

и всички, които памагаха (макар и с идеи от разстояние). Пу, дано не ни се налага и да нямаме такива проблеми. Лека и безавариийна ти желая Swon.
Posted 02 May 2011 - 13:21
БлагодаряЕййй, радвам се, че се е решил проблема...интересно ми беше и на мен, изчетох всичко. Добре, че тук има ценни хора като бай Васил...
![]()

Но ето вчера ново 20-сет.Давам жокер.Както си карам по магистралата Пловдив-София,отново компа ми показва,че имам недостатъчно охладителна течност.....опулих се.Спирам,отпреди ремонта свикнах да си нося в колата антифриз

Posted 03 May 2011 - 15:14
Тресенето се оправи,съвсем леко крива джанта.
Posted 03 May 2011 - 17:28
Не сериал,ами си влязъл в листопада с тая кола.
Posted 03 May 2011 - 23:59
Ми първите 203-ки не се славят със здравината си,ама то си е и до кола де.Не сериал,ами си влязъл в листопада с тая кола.
Posted 04 May 2011 - 08:48
Ако отново ти губи антифриз...отивай и ги натискай онези дето ти сменяха гарнитурата. Чак ме е яд като чета защото и аз съм изпадал в подобни ситуации преди години и ако не си търсиш правата те правят на луд. Ако не могат да правят коли да не се занимават с това а ако са сбъркали да си поправят грешката с тяхни средства.
Posted 04 May 2011 - 09:57
Ми първите 203-ки не се славят със здравината си,ама то си е и до кола де.
Не е толкова до самата кола,колкото до некомпетентните майстори дето се правят на разбирачи
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users