Jump to content

•  
  • More

Photo
- - - - -

След ремонт,отново проблем!!

• Please log in to reply
53 replies to this topic

#46 kdl

kdl

clockwork orange

• Замразено членство
  • 8,418 Posts:
  • Град:София
  • Автомобил:
    бял

User's Awards

3
16
3
2
Garage View Garage

Posted 21 April 2011 - 11:56

Странно, моята пак си върви добре и с току-що затрит дросел, просто времето за падането на оборотите е различно. Но ако не си свикнал на колата, не ти прави впечатление.
Може при 203-ката да са ги поусложнили нещата малко!
  • 0

#47 swon

swon

Чирак

• Потребители на форума
  • 140 Posts:
  • Град:Ловеч
  • Автомобил:
    C 200 compressor

Posted 22 April 2011 - 09:09

Странно, моята пак си върви добре и с току-що затрит дросел, просто времето за падането на оборотите е различно. Но ако не си свикнал на колата, не ти прави впечатление.
Може при 203-ката да са ги поусложнили нещата малко!

Идея си нямам колега...Весели празници:)
  • 0

#48 fiveq

fiveq

Напреднал

• Потребители на форума
  • 598 Posts:
  • Град:Sofia,Bg.
  • Интереси:Обичам да карам, музиката (почти от всякакъв тип), хубавите парфюми,удоволствията в живота и мнооого други неща, просто ме питайте.
Garage View Garage

Posted 30 April 2011 - 02:53

Еййй, радвам се, че се е решил проблема...интересно ми беше и на мен, изчетох всичко. Добре, че тук има ценни хора като бай Васил... :allhail:
и всички, които памагаха (макар и с идеи от разстояние). Пу, дано не ни се налага и да нямаме такива проблеми. Лека и безавариийна ти желая Swon.

• 0
5q

Публикувано изображение

Публикувано изображение

#49 swon

swon

Чирак

• Потребители на форума
  • 140 Posts:
  • Автомобил:
    C 200 compressor

Posted 02 May 2011 - 13:21

Еййй, радвам се, че се е решил проблема...интересно ми беше и на мен, изчетох всичко. Добре, че тук има ценни хора като бай Васил... :allhail:
и всички, които памагаха (макар и с идеи от разстояние). Пу, дано не ни се налага и да нямаме такива проблеми. Лека и безавариийна ти желая Swon.

Благодаря:)Благодарен съм и аз страшно много,че най-накрая си намерих свестен сервиз.
Но ето вчера ново 20-сет.Давам жокер.Както си карам по магистралата Пловдив-София,отново компа ми показва,че имам недостатъчно охладителна течност.....опулих се.Спирам,отпреди ремонта свикнах да си нося в колата антифриз:)и започвам да доливам-долях 700мл.Сега вече незнам кво да правя,при стария майстор ли,ако успее той да си открие грешката ако евентулано е в него(но като цяло май няма в кой да е)според мен,макар,че не бих му дал повече да ми пипа по колата,или направо в сф.при Чавдар,но в близките дни нямам възможност.Както и да е налях и тръгвам.Вдигам около 120км и усещам,че волана тресе.странно.С ускоряването се увеличава и тресенето на колата,на 170км вече е нетърпимо намалям,че чак ме хвана страх.Под 100 км всичко е нормално,но над 120км става като лагерна количка:)Та в този ред на мисли се сещам,за небалансирани гуми,при положение,че окачването ми е ок но знам,че около 120км ако е това би следвало да изчезне.И така няма излизане от филма...той стана сериал вече май май:)
  • 0

#50 swon

swon

Чирак

• Потребители на форума
  • 140 Posts:
  • Автомобил:
    C 200 compressor

Posted 03 May 2011 - 15:14

Тресенето се оправи,съвсем леко крива джанта.
  • 0

#51 nikolai4eto

nikolai4eto

Напреднал

• Потребители на форума
  • 726 Posts:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    W202 C 200 CDI 2000г T VITO 110 CDI 2000г CLC 203 220 CDI 2002г 143Hp

Posted 03 May 2011 - 17:28

Не сериал,ами си влязъл в листопада с тая кола.
  • 0

#52 DEOdriver

DEOdriver

Майстор

• Потребители на форума
  • 983 Posts:
  • Град:Смолян
  • Автомобил:
    VW Passat B7 4motion
    Mercedes Sprinter 311CDi 07г.
    Mercedes 308 Diesel 90г.
    Mercedes 1317 TurboDiesel 90г.

Posted 03 May 2011 - 23:59

Не сериал,ами си влязъл в листопада с тая кола.

Ми първите 203-ки не се славят със здравината си,ама то си е и до кола де.
  • 0

#53 vik_70

vik_70

Чирак

• Потребители на форума
  • 320 Posts:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    W210 3,2CDI 197hp avangard

Posted 04 May 2011 - 08:48

Ако отново ти губи антифриз...отивай и ги натискай онези дето ти сменяха гарнитурата. Чак ме е яд като чета защото и аз съм изпадал в подобни ситуации преди години и ако не си търсиш правата те правят на луд. Ако не могат да правят коли да не се занимават с това а ако са сбъркали да си поправят грешката с тяхни средства.
  • 0

#54 swon

swon

Чирак

• Потребители на форума
  • 140 Posts:
  • Автомобил:
    C 200 compressor

Posted 04 May 2011 - 09:57

Ми първите 203-ки не се славят със здравината си,ама то си е и до кола де.

Не е толкова до самата кола,колкото до некомпетентните майстори дето се правят на разбирачи
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Зареждане...