По принцип ги карам на 2.2 атмосфери.
Карал съм ги и на 2.0 ама май е същото положение.
Имам едно другарче и той с очиларка и той 18-ки кара ги на 2.0и проблеми няма.
Ама неговата е авангард оригиналдЪ
Posted 17 May 2011 - 00:20

Posted 17 May 2011 - 00:23
Имам едно другарче и той с очиларка и той 18-ки кара ги на 2.0и проблеми няма.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Posted 17 May 2011 - 00:24
знам. че отзаде така съм малко по висок мЪ това да е проблем?
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Posted 17 May 2011 - 00:24

Posted 17 May 2011 - 00:28

Posted 17 May 2011 - 00:34
Неее всичко ни е еднакво и джанти и гуми и размери и фланци.
Охооооо Володката.......обачеее си мсиля, че има нещо Маке у тебе а? Ти какво ще кажеш по въпроса?
Posted 17 May 2011 - 00:39
Не сам баш маке ама близо съм раснал.
Шаш,за сеенето! Трябва да покарам тази кола!

Posted 17 May 2011 - 00:46
Е те затова ти приказвам....последните 1-2 месеца само мнения събирам от хора и главата ми се е раздула до незнам си къде с това сеене.
Тъкмо се убедя да си поръчам нови амортисачи и пружини и ме разубедят, че там не е проблема.
При следващото ми идване на София (надявам се да е мноо скоро) аз ще ти бъркам цимента и ще ти наливам плочата....а пък ти ще се поразходиш малко с моята Сеялка
Posted 17 May 2011 - 00:51

Posted 17 May 2011 - 01:08
Posted 17 May 2011 - 01:10
Верно е верно ее Бай Василее
Сега ти предлагам....ако има некой калник за изправяне да го изправиме и да си легаме оти треааа 6 саато сабале да ставам.
Ки ода по Гърцията нещооо и бая километраж КИ навърта.
Па каТ се прибера КИ преозмисля малко нещата както и ти и пак КИ га Подпукаме темата.
П.С Много гоУемо Благодаря за отделеното време и внимание
Posted 17 May 2011 - 01:18

Posted 17 May 2011 - 07:57
Posted 17 May 2011 - 17:01
Вие добре сте поспамили темата нощеска
Глей ся па аз кво се сетих- когато сменях предните пружини видях че отгорната страна има някаква пласмаса която влиза в пружината не знам за какво служи и какво и е предназначението ама е там, и понеже и аз нали съм си гоУем мастер не ги сложих и те тъка двойна работа. Абе ти сигурен ли си че си ги сложил? Не знам какво точно прави тая пласмаска и дали това може да е от нея ама ........................
от нещо малко и незначително на пръв поглед може да излезе твоя проблем
бате не те знам чий го дървиш по гръцко ама тия гъкини са с мнооо гоУеми матори че покриват ламарините

Posted 18 May 2011 - 19:35
Що не ги завъртите за проба?

0 members, 1 guests, 0 anonymous users