Към съдържанието

•  

Снимка
* * * * * 1 гласа

Пружини от Авангард на Елеганс

• Please log in to reply
114 мнения по тази тема

#106 Gangsta Man

Gangsta Man

Рапeр

• Членове на клуба
  • 3671 Мнения:
  • Град:5Rich-California
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz W 140 S500 L
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 22 май 2011 - 13:52

За читателите да поясня........с Бай Васо пичагата се разбрахме по телефона да му снимам моите амове, защото той има 2 бройки на Монро къси, от жълтата серия.
Та ако станат...той ще ми ги даде за проба.
Прикачвам и снимки.
Дължината му е 615мм в покой.

Прикачени файлове

• Прикачен файл  S4022939.JPG   890,35K   65 Брой сваляния
  • Прикачен файл  S4022938.JPG   529,33K   67 Брой сваляния

• 0
Публикувано изображение

By Batev

#107 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W124 220E/E220 тотално рециклиран 2011г

http://forums.mbclub.bg/topic/31677-/
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 22 май 2011 - 21:14

Утре сутринта ги намирам,тегля им едно метро и ти звънкам. ;)

Кажи ми че и джантата ти е 'рейсинг' не само капачката?
  • 0

Вари го,печи го,бенца си е Бенц!

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!

#108 Gangsta Man

Gangsta Man

Рапeр

• Членове на клуба
  • 3671 Мнения:
  • Автомобил:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 23 май 2011 - 10:20

Хахааха яко рейсинг е всичко Бай Васооо......чакам да се обадиш да видим к'Фо ше прайкаме :)
  • 0
Публикувано изображение

By Batev

#109 dilqnski

dilqnski

Майстор

• Потребители на форума
  • 1634 Мнения:
  • Град:Димитровград
  • Интереси:Двигатели

Публикувано 23 май 2011 - 15:36

Просто смени само самите гуми.Имах такъв проблем на моята,че най ме е яд,защото си ги бях купил чисто нови.Заради едни гуми си бях подновил окачването.Като мина сезона и ги смених,всичко си дойде на мястото. :kill_myself:
  • 0
Никога не оставям магарето си в калта.

#110 Gangsta Man

Gangsta Man

Рапeр

• Членове на клуба
  • 3671 Мнения:
  • Автомобил:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 23 май 2011 - 17:23

Просто смени само самите гуми.Имах такъв проблем на моята,че най ме е яд,защото си ги бях купил чисто нови.Заради едни гуми си бях подновил окачването.Като мина сезона и ги смених,всичко си дойде на мястото. :kill_myself:

dilqnski отзаде размера ми е 245/40/18, а отпреде 225/40/18.....направих си и проба като сложих задните отпред, а предните отзад и работата пак не се получи пак сееешее.

Снощи ми беше дрифтинг вечер и сега от задните гумета само теловете останаха и утре ще сложа и отзаде 225/40/18 и пак ше пробвам.

Я кажи ти какъв е бил твоя проблем...от какъв на какъв размер мина и се опрайха нещата :)
  • 0
Публикувано изображение

By Batev

#111 Real_Madrid

Real_Madrid

Напреднал

• Потребители на форума
  • 501 Мнения:
  • Автомобил:
    W210 300TD
    VW POLO N9
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 23 май 2011 - 20:47

Снощи ми беше дрифтинг вечер

:o
  • 0
ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН - ПРОДАЖБА, МОНТАЖ И НАСТРОЙКА ОТ МАКС ГАЗ
http://maxgas-bg.com/
бул. Асен Йорданов 17
+359 878 14 14 60

Публикувано изображение

#112 dilqnski

dilqnski

Майстор

• Потребители на форума
  • 1634 Мнения:
  • Град:Димитровград
  • Интереси:Двигатели

Публикувано 23 май 2011 - 22:54

dilqnski отзаде размера ми е 245/40/18, а отпреде 225/40/18.....направих си и проба като сложих задните отпред, а предните отзад и работата пак не се получи пак сееешее.

Снощи ми беше дрифтинг вечер и сега от задните гумета само теловете останаха и утре ще сложа и отзаде 225/40/18 и пак ше пробвам.

Я кажи ти какъв е бил твоя проблем...от какъв на какъв размер мина и се опрайха нещата :)

Е аз не съм променял размери,просто смених гумите с летни.То случайно стана и оправянето.На следващата зима пак ги качих и сеенето се появи.Гумите си ги бях купил,чисто нови.По принцип си карам с 16-ки.моята заводски си беше SPORTLINE,смених пружините с нормални и няма проблеми.Хамортисьори не съм пипал.Ма то работата на амортисьора не е да предотвратява сеене,а да стабилизира нивото на купето.
  • 0
Никога не оставям магарето си в калта.

#113 Gangsta Man

Gangsta Man

Рапeр

• Членове на клуба
  • 3671 Мнения:
  • Автомобил:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 30 май 2011 - 09:31

Проблема вече е решенПубликувано изображение

Искам да благодаря на Всички Ви, които писахте тук в темата и сте ми помогнали по един или друг начин......и най вече благодарности на бай Васил, защото той е човека който ми спести пари за пружини и амортисьори.
Направих следното:
Отзад сложих амортисьори от 190-ка които са с 3 см по къси от оригиналните, а също така те имат по дълъг ход, което на 100% процента позволява обирането на вибрациите.
Отзад сложих и гуми с размер като предните 225/40/18 и вече работата спи....сеенето изчезна.
Лошото е че сега не съм на 100% сигурен дали проблема е бил в амовете или в гумите.
Старият размер на гумите ми беше 245/40/18 те идват и малко по високи и може би и това има значение.
За да съм сигурен на 100% тия дни ще сложа отново старите амове с новите гуми и ще разбера откъде точно е бил проблема.
А може би и двете комплексно са си имали значение......но и това ще се разбере.
Последните няколко дни минах през много проби....но най доволен съм от резултата.
Всеки сам си решава за себе си какво да прави с автомобила си....но искам да кажа, че вече не съжалявам за рязането на пружините ми :)
  • 0
Публикувано изображение

By Batev

#114 sakata

sakata

Напреднал

• Потребители на форума
  • 724 Мнения:
  • Автомобил:
    W210 E320T CDI
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 30 май 2011 - 10:25

Еваларка Илианчо, честно да кажа липсата на активност в тази тема през последните няколко дни сериозно ме безпокоеше.
От една страна много се радвам, че сте разрешили проблема, но прекратяването на тази форумна сага - ЩЕ НИ ЛИПСВА...
Няма ли да е по-лесно да сложиш старите гуми с новите амо-ве... или ти вече като погледнеш амо-вете и те сами слизат от колата :)
  • 0
I expect nothing. I fear no one. I am free.

#115 Gangsta Man

Gangsta Man

Рапeр

• Членове на клуба
  • 3671 Мнения:
  • Автомобил:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 31 май 2011 - 09:05

Еваларка Илианчо, честно да кажа липсата на активност в тази тема през последните няколко дни сериозно ме безпокоеше.
От една страна много се радвам, че сте разрешили проблема, но прекратяването на тази форумна сага - ЩЕ НИ ЛИПСВА...
Няма ли да е по-лесно да сложиш старите гуми с новите амо-ве... или ти вече като погледнеш амо-вете и те сами слизат от колата :)

Форумна Сага хаахахахахаха :))) прави си Петко и така може да се каже........:)

Повярвай ми, че ми е писнало до гуша от сваляне и качване на джанти.

През последните няколко дни моите съседи си помислиха, че съм отворил Гумаджиийница вече :)

Многоооооо по приятно ми е да пробвам с амовете повярвай ми :)
  • 0
Публикувано изображение

By Batev

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни