Поръчах един за 20 и няколко долара и взе че дойде. Нали комшийката ми забра леко бронята, а и тя се белеше след като я боядисаха много "професионално". Че и оригиналните са с по 4 датчика на задната. Идеално се стекоха обстоятелствата. Каското ще ми покрие боядисването, а аз докато е свалена бронята ще окабеля датчиците.
Дотук всичко хубаво, ама дисплеят на китайчето е ужасен. Иначе върши отлична работа, тествах го на Gangsta Man на колата. Точно си работи.
И сега къде да го сложа тоя китайски дисплей? Голяма дилема, къде ли не се въртях, то няма никакво място за "побългаряване" по таблото на CLK-то.
Мислих, умувах и реших да сложа оригинален дисплей от Мерцедес. Да, няма да пише на колко см. съм от обекта, но ме боли фара. Не че не може да се направи, ама аз си искам да е оригиналдъ.
И се почна едно търсене на плафон с дисплей за парктроник (вече около 2 месеца). Е... намерих! И то за приемлива сума според мен. Доста по-евтино от в eBay, че там най-евтино за 60лв. намирах и то не беше сигурно що за птица е.
Парт номера е: A2108201401 Който има EPC, да го търси! Ще бъдете изненадани на колко много модели се монтира. Найс, а?
И сега трябва да подкараме мерцовия да работи със сигнала от китайчето. Нямам си идея още как ще стане, но като стане и вие ще знаете
Няма да дупча махагоните да слагам бутон за парктроника. Може да си сложа един до volume-a на баса на кората над педалите да спира пищялката ако бронята е покрита със сняг, но това са бели кахъри.
Ето и малко снимки за начало. След като тестваме и се уверим, че всичко работи, ще има и по-нататъшни снимки от монтажа, окабеляването и ще ви покажа къде се крие една гумена тапа под бронята към купето. Едно птиченце ми каза, че дупчат ламарините за да ги прекарат, което е немислимо и недопустимо !