Тва е сервиза преди кръстовището на Балкан Стар и Кауфланд,нали?
Размисли за газов инжекционза CLK200 Kompressor
Started by Алфонсо, 22 Jan 2011 - 19:27:06
123 replies to this topic
Posted 15 October 2012 - 20:12
Мерцедеса трябва да се кара все едно е краден!
Posted 15 October 2012 - 21:24
Да
"My armies are all slain. My castle lies in ruins. My enemies have taken everything from me, all my wealth and power. But they could not kill me. I still walk the earth, weak but alive. They have taken everything but the beating of my undead heart.
Now they will learn of fear, these mewing babies who thought they could destroy me. I shall regain my powers, and I shall come to them in the night. And my visits shall not be kind."
Now they will learn of fear, these mewing babies who thought they could destroy me. I shall regain my powers, and I shall come to them in the night. And my visits shall not be kind."
Posted 21 October 2012 - 13:37
Вчера, най-сетне, успях да отделя време и да отида до газ сервиза, за да прекратя теста с 25-те % по-малко газ, чийто резултат беше 16-20/100 градско. Вместо това направихме една автоматична настройка като за начало и след това пуснахме още 5% отгоре газ, така че да се изравнят времената и там разните други стойности с тези на бензина (даже слязоха една идея по-ниско), което от своя страна доведе до изключително подобрение в работата на автомобила, включително и по-бързо превключване на предавките, тъй като с досегашните настройки бях забелязал, че понякога (най-вече на по-високите предавки) се бави при превключването и то с доста, смисъл или самото превключване става по-бавно или вдига доста високи обороти преди да превключи.
Естествено за 1 ден разхода изобщо не е ясен, но след 2-3 бутилки ще споделя. Иначе в момента автомобила се движи повече от перфектно.
Естествено за 1 ден разхода изобщо не е ясен, но след 2-3 бутилки ще споделя. Иначе в момента автомобила се движи повече от перфектно.
"My armies are all slain. My castle lies in ruins. My enemies have taken everything from me, all my wealth and power. But they could not kill me. I still walk the earth, weak but alive. They have taken everything but the beating of my undead heart.
Posted 21 October 2012 - 13:52
И аз го направих този експеримент. Истината е, че автоматът гори доста % нагоре газ спрямо бензина...
Явно при ръчките е възможно да се постигнат почти идентични стойности с бензиновия разход.
При мен с понижените коефициенти, резултатът беше плачевен. Не върви добре, бавно сменя скорости и... го върнах на самоадаптивно
Явно при ръчките е възможно да се постигнат почти идентични стойности с бензиновия разход.
При мен с понижените коефициенти, резултатът беше плачевен. Не върви добре, бавно сменя скорости и... го върнах на самоадаптивно
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users