Къде ги четеш тия данни не знам
или говориш наизуст?
Mercedes-Benz CLK200 Kompressor тежи 1320-1395кг в зависимост от оборудването, по официални данни.
моето clk тежи точно 1.5 тона, мерено на електронен кантар и без мен (разбира се)
като резервоара беше пълен на 1/2 и имаше 10-тина литра газ
Спъване няма, стига ГИ да е монтиран кадърно, знам го защото съм виждал и съм се возил в коли, които нямат никаква разлика между работата на бензин и на газ. Притеснява ме само монтажа и монтажника, дали ще попадна на достатъчно кадърен майстор.
Хулигане, от кой сервиз си по-доволен Горублянския или този в ж.к. Надежда? На С класата какъв инжекцион сложихте и за колко пари? Всъщност най-добре ще е ако имаш време, желание и възможност, да ми отделиш половин час, да ми покажеш на живо как са монтирали ГИ на колите ти и как се държат самите коли на газ. Благодаря.
нямаш грижи, само ми звънни да се видим някъде
ама хайде да не е тая седмица, че нещо съм настинал и гледам да не шавам много
@ Радулов
не знам какво искаш да споделяме тук?!?
казах ти, карам кола с ГИ, и знам за какво иде реч, казах, че харчи 1/1 с бензина, върви също така... какво повече да споделям?!?
от както я имам не съм имал проблеми с нея, веднъж съм ходил на профилактика на филтри и т.н.
със един изпарител съм, със къстъм рейка и по голями инжектори... друго не се сещам.
ама то не е и совалка на наса, че да го мъдрим толкова много... btw, капацитета на мотора се увеличава при употребата на газ, защо? прочети по сайтовете
газта има по хубаво изгаряне, не остава толкова сажди по клапаните и т..н.
като за "алтернативно" гориво е добре, а и лично аз предпочитам да минавам 100км в София с 20лв а не с 50

тук не става въпрос за бедност или за скъперничество и т.н.