....
Хах аз нямам за цел да обидя никой, ако съм го сторил ще се извиня, не съм вложил грам лоши чувства, никой не ме е ядосал, освен това си имам моя истина, на която държа, не е като някой да ми е разклатил разбиранията и да съм много ядосан по повода... Абсолютно не ме интересува, аз си казах мнението.. Това горе наистина може би беше малко незряло, просто напълно случайно попаднах на няколко теми в които е писала LiL, и във всяка от тях се казваше поне по 2-3 пъти колко е перфектна на пътя и как не може да проумее че някой може да не спазва правилата.. Всеки както иска да го приема, аз си казах мнението относно "безгрешните" хора..
За желанието да съм изряден, аз определено имам такова, но не е породено от нищо друго освен от желанието да не остана ощетен.. Както всички знаете понякога дори и да нямаш вина, ако не си изряден те санкционират.. А не защото примерно виждам смисъл да съм изряден.. И сега да не започнете да ме нареждате, аз примерно държа колата ми винаги да е в перфектно техническо състояние и изправност, ама при най малкото тракване, тропване, нестандартен звук който колата не би трябвало да издава, и дори да усещам колата да бие леко нанякъде веднага взема мерки да се поправи проблема! Оглеждам си автомобила щателно преди и след като шофирам.. Нещо което за мен много повече се доближава до това да си изряден на пътя, отколкото дали си настъпил маркировка или дали имаш светлоотразителна жилетка.. Да ама санкционират за второто, а не че ти свири съединителя и ремъка, не че ти тропа окачването и така нататък, не за това че след 10км колата ти ще се разпадне и ще се пречукате всички които се возите в колата, че и автомобилите които са около нея..
Иначе да, прав си, нещо което съм много съгласен с теб - човек за да живее в едно общество трябва да се съобразява с нормите (законите) които му се налагат, привърженик съм на това до край, който пречи на обществото носи отговорност за действията си и си понася последствията, само че съм привърженик до край и на другата страна на нещата - когато човек е сам, когато не пречи на никой, когато не засяга никой с действията си, когато не е на чужда собственост, той може да си прави каквото си иска и никой не може да му отнема тази свобода.. И в този смисъл някой на пътя ако е решил да се трепе, ако е сам на пътя, сам в колата, нямам нищо против, живота си е негов, свободата си е негова, може да прави каквото иска с тях..

Виж ГАРАЖА