Колеги ще помоля за малко помощ с part N:
Списъкът на лилоф от първият пост е поръчан вече, както и масло за скоростната кутия! Нужни са ми part n: на следните неща от пост номер 13 на Лилоф.
1. гумичките на водачите на ск.лост (нямат общо с проблема, който имам но заедно с маслото ще ги сменя, студена зима си беше)
2. клапана на парите
3. гарнитурите на всм.колектор (Лилоф каза, да не купувам, но и без това ще сменям всичко останало)
Понеже нямам нужните инструменти, знания и опит ще отида при познат майстор. Заедно със смяната ще сменим маслото, чистене на дросела за да му видим състояниято + ще закупя спрей за дебитомер. Доколкото разбрах го имат в auto + за около 13лв???
Проблема е следният и ако не се оправи ще сменяме дебитомер + проверка на бобини и кабели. Свещите са г/д на 10К км, но са оригинални Бош закупени от съфорумер
Та проблема е доста странен и не много сериозен, но за момента съм решил каквото се появи по колата да се оправя. Когато е студена, но може и да е леко загряла САМО на 2-ра скорост, когато подавам газ и стигна до 2200-700 оборота колата придърпва и след това като, че ли се отпушва. Понякога придърпването е по-слабо, понякога много леко усеща се при рязко и плавно подаване на газ.
Типичното е, че го прави само на 2-ра скорост и мн мн рядко на други и то съвсем леко. Отделно, ако ми придърпа веднъж и след това, докато е топла колата и карам не ми прави абсолютно никакви проблеми на която и да е скорост.