Леле пичове, вие ме сринахте.
Уж Мерцедеси карате, а се чудите как по-евтинко да минете....
Иначе гъзарията е яка - що да си взема хубави гуми, които да те пазят и да ти е мирна главата, като мога да си взема лети джанти...?!?!?
Няма други форуми по марки в БГ, в които да се обсъждат най-долнопробните решения за зимни гуми както тук.
Да NOKIAN навсякъде я хвалят, добрите всички ги знаем. За цена качество, гумаджия/вулканизатор ми е препоръчвал DEBICA Frigo 2, не са като Good Year Ultra Grip 5 (имат същата шарка и двете съм ги карал), но е по-добро решение от вотра употреба, регенерати и т.н. Най-много да ти разбият лагерите от кривотия...
Между другото съм много доволен от :
www.gumi.bg цените са мноо добри ако се поръ
Ами 700лв са си винаги 700лв, каквато и кола да караш
Това е между другото, защото аз дори запорожеца бях обул в нови гуми, така че съм в страни от мнението което си изградил.
Що се отнася за зимните гуми, винаги съм бил малко краен:
Престъпление е зимата да се кара с ОГОРЕЛЯЦИ!Това още по-силно важи за концепцията на мерцедес и бмв.
Визирам регенерати, n-та употреба и други подобни измекярщини.
Лятото сме свободни да избираме. Донякъде. Зимата обаче от скапаните гуми само на един, може да зависи времето на десетки. За здравето изобщо не споменавам.
Направо ми идва гърлото да прегриза на типа изпънал врат зад зад волана, чиято кола седи на 45 градуса и отчаяно се опитва да захапе настилка...
Това го виждам почти ежедневно всяка зима на пътя Перник-София.
Защо моето време и здраве трябва да зависят от Вуте, дето е решил че "тия гуми че илядат"???
Куките глави трябва да режат за това.
Сори за крайната позиция но самите ние трябва да осъзнаем че просто няма такова понятие като
втора употреба в зимните гуми.