Затъмняване на стъклата на автомобилите ...права и задължения на Нас и на Органите на реда!
Започната от House M.D., 16 яну 2010 - 17:03:23
160 мнения по тази тема
Публикувано 24 януари 2012 - 17:31
ей тоя шарж си го копнах постнах във фейса и обиколи всичките ми френдове . отде я намери . много е шик.
само БЕНЦ само НИЕ
Публикувано 24 януари 2012 - 18:09
http://www.folio-auto-bmg.com/
Едни от най добрите в София
Имаш ли представа колко струва при този човек затъмняване само на задния прозорец.
Публикувано 24 януари 2012 - 23:29
Имаш ли представа колко струва при този човек затъмняване само на задния прозорец.
Зависи много от това какво фолио иска на колко процента и тн
Мога да се обадя и да го попитам , ако ми кажеш какво точно искаш
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 25 януари 2012 - 00:27
За процентите- Или най-тъмното, или предишното преди най-тъмното.
За това какво фолио- ми не знам, да каже ако е възможно какви варианти има, и съответните цени.
Ако не ти представлява проблем звънни да попиташ.
За това какво фолио- ми не знам, да каже ако е възможно какви варианти има, и съответните цени.
Ако не ти представлява проблем звънни да попиташ.
Публикувано 25 януари 2012 - 01:29
няма проблем
ще се обадя и ще ти споделя
Мадико примерно фолиото е с доживотна гаранция .. както искаш така го приемай
ще се обадя и ще ти споделя
Мадико примерно фолиото е с доживотна гаранция .. както искаш така го приемай
Публикувано 25 януари 2012 - 02:35
Извинявам се за off-topic-а, ама като чуя "доживотна гаранция" и направо издивявам вече...
Хората, по неизвестни причини, смятат, че доживотна гаранция означава - докато е жив този, който ползвасъответното нещо...
А то означава, докато е жив продуктът...
Затова ми е смешно като чуя, че маслото на не знам си коя скоростна кутия не се сменяло никога, защото било life-time-waranty... само дето това означава, че маслото не се сменя, докато колата е в гаранция, защото за производителя - това е life-time за този продукт!
Та внимавайте с тия доживотни гаранции!
Хората, по неизвестни причини, смятат, че доживотна гаранция означава - докато е жив този, който ползвасъответното нещо...
А то означава, докато е жив продуктът...
Затова ми е смешно като чуя, че маслото на не знам си коя скоростна кутия не се сменяло никога, защото било life-time-waranty... само дето това означава, че маслото не се сменя, докато колата е в гаранция, защото за производителя - това е life-time за този продукт!
Та внимавайте с тия доживотни гаранции!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 25 януари 2012 - 11:13
Илийка Жоро от "БМГ" ми сподели , че производителя на фолиото и той като официален представител дават доживотна гаранция на продукта
Публикувано 25 януари 2012 - 11:31
Това с фолиото не го разбирам.
Качва се някоя кака с пръстен на ръчичката... опира си ръката в стъклото и доживотното фолио вече има една корава деруга по него.
А сега да видим как се сваля
Насе какво значи доживотна. Че при всяко балонче ще ходя при тях да ги карам да махат и слагат наново.
Или, че в следващите 5 години (макс.) в които някой турбо маняк кара там Поршето/Ферарито/ЦЛС-а и т.н. коли от снимките, няма да изглежда много зле.
Качва се някоя кака с пръстен на ръчичката... опира си ръката в стъклото и доживотното фолио вече има една корава деруга по него.
А сега да видим как се сваля
Насе какво значи доживотна. Че при всяко балонче ще ходя при тях да ги карам да махат и слагат наново.
Или, че в следващите 5 години (макс.) в които някой турбо маняк кара там Поршето/Ферарито/ЦЛС-а и т.н. коли от снимките, няма да изглежда много зле.
Публикувано 25 януари 2012 - 13:10
Не съм го разпитвал точно за гаранцията , но съм сигурен , че има някакви условия и неща които признават и не - нормално както при всяка гаранция
Стига ми това , че видях един техен клиент с 10 или 8 годишно фолио на стъклата и не беше мръднало
Човека нито ми е роднина , нито бизнес партнър просто споделям това което съм видял / чул
Стига ми това , че видях един техен клиент с 10 или 8 годишно фолио на стъклата и не беше мръднало
Човека нито ми е роднина , нито бизнес партнър просто споделям това което съм видял / чул
Публикувано 25 януари 2012 - 19:27
Доживотна гаранция има, че няма да избледнее.
Но за това, че ще се разлепи след време е сигурно.
Има модели на Мерцедес и не само където постоянно драскат предните прозорци.....дали фолито няма да го надрска а ?
Или пък както казва Лилов......една деруга и до там.
Но за това, че ще се разлепи след време е сигурно.
Има модели на Мерцедес и не само където постоянно драскат предните прозорци.....дали фолито няма да го надрска а ?
Или пък както казва Лилов......една деруга и до там.
By Batev
Публикувано 26 януари 2012 - 00:29
Добре де, някой няма ли да каже колко, по дяволите, пари ще ми струва затъмняването на задния джам на
мерцедес цлк 208 модел???
мерцедес цлк 208 модел???
Публикувано 26 януари 2012 - 11:18
там където правиха 124та и 140та.. ми казаха , че за заден джам взимат около 80-100 лв.
На 124 - е 80 , на 140 - 100. Предполагам , че ти ще си 80 кинта.
Фолиото на моята кола седи вече 3,5 г и още не е мръднало грам. Ако те интересува да ти дам кординати ?
Мишо Радулов си прави колата там и до колкото знам ,и той е доста доволен.
На 124 - е 80 , на 140 - 100. Предполагам , че ти ще си 80 кинта.
Фолиото на моята кола седи вече 3,5 г и още не е мръднало грам. Ако те интересува да ти дам кординати ?
Мишо Радулов си прави колата там и до колкото знам ,и той е доста доволен.
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 26 януари 2012 - 11:47
Аз вече сменях фолиото, че жената го съдра с един пръстен.
Скоро аз задрах малко на шоферския джам и напролет пак ще има смяна.
Скоро аз задрах малко на шоферския джам и напролет пак ще има смяна.
Публикувано 23 февруари 2012 - 13:36
Аз имам един познат който ми направи цялата пура без предния прозорец за 300лв. със 3M Фолио и то като беше студено много съм доволен ако някой от вас колеги иска може да се свърже с мен да му дам координати ! Точно момче е..
Публикувано 23 февруари 2012 - 21:54
А как се оправя с катаджийте със затъмнените предни стъкла? До колкото знам е забранено.
Mercedes-Benz - Unlike any other!
5 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 5 гости, 0 анонимни