Затъмняване на стъклата на автомобилите ...права и задължения на Нас и на Органите на реда!
Започната от House M.D., 16 яну 2010 - 17:03:23
160 мнения по тази тема
Публикувано 23 февруари 2012 - 23:52
10лв. за кафенце давам на спиране.
Публикувано 26 февруари 2012 - 18:29
Мисля ,че номера е да затъмниш предните с фолио ,което е най-светло.Така на фона на останалите няма да прави впечатление ,че е малко по-тъмна ''тонировката'' .
Наскоро разбрах ,че чувството да шофираш МЕРЦЕДЕС Б150 е УНИКАЛНО ,но имам намерение скоро да разбера ,какво е чувството да си собственик на W203....
Публикувано 26 февруари 2012 - 18:34
Или всичко черно (без челния де)или няма смисъл.
Публикувано 26 февруари 2012 - 18:51
Ако си намеря и аз щори на добра цена веднага махам фолиото ама за сега ке я караме така.Ако мислиш че и мен не ме ебават е жестоко се лъжеш ама навалям главата виноват и те така.
Публикувано 26 февруари 2012 - 19:30
Живи и здрави да сме , всичко друго е въпрос на мнение .
Много точно казано
Публикувано 27 февруари 2012 - 21:19
Задното и страничните задни стъкла могат и на 100% да се направят , но по закон , предните не трябва да са по затъмнени от 10% . Колеги един приятел ми разправя друго .. Спрели го куките и му казали "ооо ти си с фолио на предните странични , ей сега ще ти пишем един акт или ги сваляй на място" Но момчето , чешит и им казал , искам да ми пишете акт , но преди това искам да ми замерите пропускливостта на стъклото (имало такива уреди които замервали тонирането или затъмнението в проценти) Онея се гледали , чесали се и го пуснали . Та така .. като ти кажат имаш фолио махай го , нека да ти обяснят на какво основание ще го махаш . За да докажат че си нарушил закона , трябва да го замерят и тогава да процедират по един или друг начин.
Benz - 5.5 мотора движи !
Публикувано 27 февруари 2012 - 21:28
Замерване в КАТ -София може и да ти направят но не и на улицата.А нека твоя приятел мине през Дупница да види как го замерват,направо го драскат(късат)и довиждане и лек път.
едит .Това иде реч за предните две стъкла ,а за задните всички знаем че може.
Този пост е редактиран от mimo160: 27 февруари 2012 - 21:29
Публикувано 27 февруари 2012 - 23:39
Значи аз съм на мнение или всички прозорци на 100% без предния прозорец или никакво фолио а щом правят и замерване във кат значи ние сме хората това не го знаех... мене отпред ми е 80-85% отзад 100% обаче е 3М и все едно нямам фолио. То в закона пише да пречи на видимостта а като е хубаво фолио не пречи ако става със замерване значи наистина ние сме хората колеги и ще спестя бая пари от по 10лв. на спиране
Публикувано 27 февруари 2012 - 23:56
Стигнеш ли до комисия в КАТ за мерене на светлопропускливостта смятай че си спрян от движение.Даже няма да се занимават да свикват комисия ,а направо те спират.А със сигурност някъде някой ми каза че има такъв апарат точно за тази цел.
Като регистрирах едно ремарке преди време и един пич беше дошъл да пререгистрира една бивша служебна кола (явно си я е взел от службата) и като стъпи на валците всичко точно ама на края му казаха фолиото долу или няма печати и утре пак ,а той беше човека от някаква служба пак казвам и не го пуснаха,а си личеше че иска да запази фолиото.
Като регистрирах едно ремарке преди време и един пич беше дошъл да пререгистрира една бивша служебна кола (явно си я е взел от службата) и като стъпи на валците всичко точно ама на края му казаха фолиото долу или няма печати и утре пак ,а той беше човека от някаква служба пак казвам и не го пуснаха,а си личеше че иска да запази фолиото.
Публикувано 01 март 2012 - 15:21
Един приятел със е-класа , цялата я направи черна и със черни джанти и колата черна и салона черен , само той беше бял тая кола
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 01 март 2012 - 15:27
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 01 март 2012 - 18:06
Мимо много гангстерска тая шестица ве : ))
Mercedes 400 SE (W140) 286 hp - Specs & Performance
Когато първата кола е здрав Бенц, марката остава до живот!
Публикувано 01 март 2012 - 19:34
Замерване в КАТ -София може и да ти направят но не и на улицата.А нека твоя приятел мине през Дупница да види как го замерват,направо го драскат(късат)и довиждане и лек път.
Чувал съм, че някои го замерват със запалка с реотан.
Някои изобщо не го замерват директно ти лепват на предния прозорец лепенка "Спрян от Движение" , взимат ти талона на колата и готово.
Този пост е редактиран от ///sasho: 01 март 2012 - 19:35
Публикувано 01 март 2012 - 19:52
Мимо много гангстерска тая шестица ве : ))
Тази се превърна в Мерцедеса
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни