Тука се вижда червеното кранче- когато е студено крана е затворен и водата циркулира / трудно/ през радиаторчето на парното. Когато е топло ще отворя този кран, който мисля да го заменя с електрически като се стопли времето. Така не шунтирам водата през парното, но пак ефекта е почти нулев. А знаете ли къде в софия могат да ми сменят радиаторчето и колко струва горе долу / нов радиатор+ смяна/?Байпас на парното

Слабо парнослед монтаж на агу намаля парното
Started by martokuka, 23 Dec 2009 - 00:06:48
63 replies to this topic
Posted 24 February 2012 - 15:16
Posted 24 February 2012 - 21:43
Правил съм това упражнение и мога да бутна едно рамо......но зависи кога го искаш.
... сори, не съм чел темата........защо всъщност са тези байпаси....не може ли да стане както трябва?
... сори, не съм чел темата........защо всъщност са тези байпаси....не може ли да стане както трябва?
Edited by бай Васил, 24 February 2012 - 21:46 .
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Posted 12 November 2012 - 10:40
Правил съм това упражнение и мога да бутна едно рамо......но зависи кога го искаш.
Ами съжалявам, че чак сега пиша в темата, но промивах радиаторчето с бира, но ефекта пак не е такъв, какъвто ми се иска.
За смяна съм се замислил направо да слагам кутия с двата радиатора/ от такава с климатик/, така или иначе ще се сваля таблото, но не съм стигнал до верния човек който да го направи. Аз лятото говорих с теб, трябваше да мина, но така и не успях.
Ами съжалявам, че чак сега пиша в темата, но промивах радиаторчето с бира, но ефекта пак не е такъв, какъвто ми се иска.
За смяна съм се замислил направо да слагам кутия с двата радиатора/ от такава с климатик/, така или иначе ще се сваля таблото, но не съм стигнал до верния човек който да го направи. Аз лятото говорих с теб, трябваше да мина, но така и не успях.
Posted 12 November 2012 - 10:51
При това положение лятос може да му хакнеш и клима.

Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users