Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Автокрадец №1 прострелянв главата в столицата

• Заключена тема Тази тема е заключена
54 мнения по тази тема

#16 Blond

Blond

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 3955 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    C124 200E 1992
    S202 220CDI 11.1999
    W211 220CDI 04.2004
    C207 350CDI 06.2009
    W212 220CDI 11.2013
    W213 400d 07.2020

Публикувано 28 август 2006 - 19:36

Никога насилието не решава проблема - то може само да доведе до още повече насилие!
За каквото и да ви говорят - знайте че става дума за пари!
Бъдете сигурни че е така, а не някой "супермен"-добряк да мъсти за народната неволя.
Тази и такива новини не са повод за радост според мен!!!

Абе ако ти откраднат колата (не ти го пожелавам) друга песен ще запееш

Като се регистрираш и дойдеш на някоя от сбирките ни - може и да взема под внимание думите ти - Така анонимно всеки може да се нарича "Killer" и да е "велик" - не и за мен обаче.
  • 0

#17 sky

sky

Майстор

• Потребители на форума
  • 2135 Мнения:
  • Град:София;Казанлък
  • Автомобил:
    190E 2.3

Публикувано 28 август 2006 - 20:18

Хааааааааа да не би на Скай да му е паднало пердето.
Петре нищо лично ;)
Извиниме ако съм те засегнал :o

Не си ме засегнал ;) .Всичко в този живот се връща(поне така си мисля).Явно е засегнал този когото нетрябва :kill_myself:
  • 0
Публикувано изображение

#18 ENOXELA

ENOXELA

Майстор

• Потребители на форума
  • 4188 Мнения:

Публикувано 28 август 2006 - 21:11

Ауууууууууууууу мда доста истина има в това дълго и ядно твое исказване

Драги ми обезверени приятели.
Време е да се промени действителноста.
Време е не те, да ни навеждат,защото могат,а е време ние да ги накараме, да ни слушат,защото никой не е устоял на вълната на недоболството.
Тук сме свободни, да пишем и казваме каквото мислим и чустваме.
А също така, вече сме и организация която е законно легитимна, и има доста повече права от редовия еденичен гражданин така,че помислете и решете какво бихте желали от живота си занапрад.
Да си Българин не е срамно нито обидно.
Майната им и на Мюсулманите и на Мангустите.
То бива толерантност но до кога.
Хайде сега се скрийте зад мониторите и замълчете,вместо да искажете гражданската си позиция.
Мен не ме е страх да кажа какво мисля.
А теб?
  • 0

#19 m_hi88

m_hi88

Майстор

• Потребители на форума
  • 939 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Интереси:MB,Whisky,fishing...и др.
  • Автомобил:
    W123/200/1980
    ....
    и др.

Публикувано 29 август 2006 - 07:01

Страшно ми хареса-"Отстрел на автоджамбази"!!!...А ловни билети или някви други разрешителни ще трябва ли?...Другото супер-готино предложение-"...и го спипваме и го водим някъде и всеки му прави квото си поиска.."...Много яко :welldone: -Гласувам с две ръце "ЗА"!!!...Само че,аз вече не мога да правя "всичко каквото си поискам",както преди,така че,ще подкрепям по-младите колеги с бурни аплодисменти ;) !!!
  • 0
"Марката е като живо същество-нейният авторитет расте или се уронва все повече с течение на времето..."

#20 DJ FUNKY

DJ FUNKY

Майстор

• Потребители на форума
  • 2660 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    C 220 Т CDI Sport 1999 г. W 124 300 D Turbo 1992 г.

Публикувано 29 август 2006 - 07:08

А ловни билети или някви други разрешителни ще трябва ли?...

достатъчно е да с член на клуба и срещу членска карта участваш :D
  • 0
Публикувано изображение
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано изображение

#21 ENOXELA

ENOXELA

Майстор

• Потребители на форума
  • 4188 Мнения:

Публикувано 29 август 2006 - 08:53

Вени само да те попитам,Ти Вени,беше ли подготвен за "Демокрацията" и последвалия див капитализъм водещ след себе си разграбването на България в цялост?
Времената за който говориш имаха и свойте добри страни помисли върху това ;)
Никой не очаква да се оправи животат ни за две години,но не е ли демокрацията майка на тази ширеща се престъпност?
Тя я издигна в култ за да прикрие това което политиците сътвориха.
А сега по-темата.
Вярно няма терористични атаки у нас, но и тези показни улични убийства са доста плашещи както за чусдестранните туристи, на който разчитаме, а също така са доста стряскащи и за мен редовия гражданин, който желае, да ходи спокойно по улиците на България и, без да бъде застрашен от такава престрелка.
  • 0

#22 ENOXELA

ENOXELA

Майстор

• Потребители на форума
  • 4188 Мнения:

Публикувано 29 август 2006 - 09:15

Тъйкато тема се зазпиля,то нека само да ви припомня нещо.
Това Клубно сдужение, което създадохме ни дава възможноста,да искажем своето мнение и неодобрение,не само тук във форума но и на улицата и да бъдем чути и зачетени!!!
Помислете върху това и нека го осъществим ;)
  • 0

#23 KPAHK

KPAHK

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 3768 Мнения:
  • Град:MLADOST CITY
  • Автомобил:
    MB E 200, 2016
    MB E 320 CDI, 2007
    Mazda3 BL, 2011
    Toyota Hilux DLX, 2007
    Punto MK1, 1998
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 29 август 2006 - 10:13

Щом цялата държава знае , че е крадец 1 защо е на свобода?
е*ана държава сме!
Май преди него трябва да застрелят други "хора"

Те държавниците не знаят само предполагат ;)
Но ето ви една инициатива на Клуба,"Отстрел на Автоджамбази" :evil:

аз съм ЗА :ok:

разполагам с няколко кутийки 13/0 и бренекета :evil:
  • 0

#24 Capt.Vimes

Capt.Vimes

Чирак

• Потребители на форума
  • 191 Мнения:
  • Град:Varna

Публикувано 29 август 2006 - 11:27

...

Ще се оправим като спрем да мислим като тебе. Ако Левски излизаха с нагласата,че са "футболните идиоти на Европа" сега нямаше да са в Шампионската лига. Те са в Европа, защото вяврват във възможностите си и рабoтят здраво да постигнат целите си. А не стоят пред монитора да се вайкат какви неудачници са.

С Вени съм напълно съгласен. Капитализма следва естествените процеси на пазара. Като река, която тече надолу към морето. Комунистите обаче я запушиха и 45 години водата се събираше в язовира. А после бутнаха стената му отведнъж и настана потоп. Но и това ще мине, просто трябва време.
  • 0

#25 W123

W123

Майстор

• Потребители на форума
  • 2824 Мнения:

Публикувано 29 август 2006 - 12:04

Ще се оправим като спрем да мислим като тебе...
... А не стоят пред монитора да се вайкат какви неудачници са.

Опаа,усещам малко враждебно отношение :Dn:
Айде,спри да мислиш като мен.Накарай и хората да го направят.Айде...давай да видя до къде ще стигнеш.Кой ще ти даде шанса да го направиш.Ще бъдеш смачкан още при първия ти опит.

Не се вайкам че съм неудачник и дори мисля че допринасям с нещо дори и малко за тази Държава.Работя в сфера изключително държавно и народо-ориентирана.Мога и нищо да не правя и пак ще си вземам същите пари,но при положение че зависи труда на хора от това което съм/несъм свършил,немога да си позволя да не го свърша.Ето ти още един пример че въпреки че на работа не съм под финансова заплаха си позволявам лукса да върша това и дори допълнително от това от което се изисква от мен!Колко хора го правят?

А колко от нас вършат нещо обществено полезно,било то дори минимално?Ако всеки си събере останалата боя от ремонта и боядиса поне една детска катерушка на отсрещния парк,дали няма да стане по-красиво и по-новичко?Защо да го прави като това е "задължение" на Държавата? Ако някой си изхвърли боклука,но не уцели контейнера,дали се навежда да си вдигне отпадъка и да го пусне пак в коша - НЕ, това е "задължение на Държавата"!!!Един като си хвърли фаса на улицата е грозно,но го првят всички - нали е "задължение на Държавата" да го изчисти.

Така че едно е да се вайкаш че си неудачник,друго е да направиш нещо и някои с извинение да ти сере на ръцете.Кой в случая е неудачник?!

Може би прозвуча малко остро,но поне от поста ти усетих малко агресия.Ако не е така,то просто не съм схванал мисълта ти и това провокира този мой отговор,така че извинявай :(

А за това че

Това Клубно сдужение, което създадохме ни дава възможноста,да искажем своето мнение и неодобрение,не само тук във форума но и на улицата и да бъдем чути и зачетени!!!
Помислете върху това и нека го осъществим wink.gif

Ами Сашо...Все още се чудя какво стана с темата за дупките по улиците.Започна една добре пропагандирана кампания,но докъде стигна... Май-май и тази тема по същия начин ще влезе в архивите на форума там някъде в небитието.Дано да греша :Dn:
  • 0

#26 nick chuck

nick chuck

Почетен член на МБКБ

• Почетни членове на МБКБ
  • 520 Мнения:
  • Град:Преслав
  • Интереси:Спортни купета МБ

Публикувано 29 август 2006 - 12:09

Приятели, считам, че темата е много сериозна за да бъде в тази рубрика.
Ние като клуб можем да вземаме становише и съсвсем официално да притесняваме активно НС МС и Президентство. Те и без това ползват МБ на аванта - плащана от нас за съжаление.
  • 0
Един за всички, Всички за един!
Публикувано изображение

#27 Capt.Vimes

Capt.Vimes

Чирак

• Потребители на форума
  • 191 Мнения:
  • Град:Varna

Публикувано 29 август 2006 - 13:59

Много правилно си усетил враждебно отношение към мнението ти. Просто ме хвана яд като го прочетох. Съжалявам, нищо лично.

Яд ме е понякога и на управляващи и на управлявани, даже много понякога, но винаги съм вярвал, че това макар и след време ще се промени.
  • 0

#28 W123

W123

Майстор

• Потребители на форума
  • 2824 Мнения:

Публикувано 29 август 2006 - 14:10

Яд ме е понякога и на управляващи и на управлявани, даже много понякога, но винаги съм вярвал, че това макар и след време ще се промени.

И аз чакам промяната,въпреки че знам че няма да е лесна и бърза,но мисля че ще стане само и единствено тогава когато спрем да виним другите за това и онова,а всеки един от НАС преусмисли начина си на действие и мирогледа си,но нека не забравяме че е нужно да възпитаваме и децата си да мислят по начина по който БИХМЕ ИСКАЛИ да живеем и работим.Защото...след 10-15 години е техен ред да поемат живота НИ в ръцете ИМ,и тогава ако не сме постигнали желания успех,то няма на кого да се сърдим.
  • 0

#29 ENOXELA

ENOXELA

Майстор

• Потребители на форума
  • 4188 Мнения:

Публикувано 29 август 2006 - 15:29

А за това че

Помислете върху това и нека го осъществим wink.gif

Ами Сашо...Все още се чудя какво стана с темата за дупките по улиците.Започна една добре пропагандирана кампания,но докъде стигна... Май-май и тази тема по същия начин ще влезе в архивите на форума там някъде в небитието.Дано да греша :Dn:

Това въпрос лично към мен ли е?
Както виждаш няма развитие по-темата за дупките, защото просто си замря.
Аз сам не мога да ви накарам да събърете на едно BBQ, камо ли да се организирате, не само вие, но и другите форуми за протестни действия :angry:
Нека аз да те попитам сега нещо.
Ти какво направи за България конкретно и колко катерушки пребоядиса?
Та ти дори не си и член на клуба,защо ли :Dn: на това последното можеш и да не отговаряш ;)
  • 0

#30 коцев

коцев

Напреднал

• Потребители на форума
  • 445 Мнения:
  • Град:Ловеч
  • Автомобил:
    190 D 2.5 1988г

Публикувано 29 август 2006 - 19:46

Ех момчете момчета ! Хубаво разнищихте наболели теми но управия няма няма и да има. :( Като човек роден през 1945г и живял и при социализма и през сегашната демокрация мога да направя сравнение и на двата периода.Ако през времето на социализма имаше 80% правилно становище и 20% грешна политика то сега е точно обратното 80% е батак и 20 % е нещо смислено.Мога да приведа много примери а вие сами решете кое е правилно и кое не.За сега ще ви спомена само за две неща запечатани в мен .Първото нещо е когато за пръв път електрифицираха селото ми с Къкрина.Това беше през 1953г .Тогава казаха всеки пред когото се пада да бъде поставен стълб да изкопае дупка та за стълба а съседите отиват в гората секат дърво и го докарват одялват го и го поставят в дупката. Минава група от енергото поставя жиците и прекарва в къщата ток .Каква неописуема радост беше като светна първата крушка и то тя беше само 15вата.На дядо ми сълзи потекоха .
Второто нещо беше през 1956г когато комунистите казаха че ще водоснабдят селото с вода и във всяка къща ще има чешма. Отмериха по 10м на човек да копае канал и цяло село копае ли копае. И когато я пуснаха водата каква радост беше какво чудо. Ето така се правеше социализма. През 1959 отидох да уча в Ловеч в новооткриващия се Механотехникум .Понеже нямахме сграда учехме в гимназията на смени . Ако учим до обед то след обед по 2 часа ходихме да помагаме на новостроящата се зграда носейки тухли на зидарите дъски киреч и какво ли не. А сега можете ли накара някой от учениците да работи нещо ? Едва ли.
Много неща бих могъл да ви разправям но това ще е на някоя сбирка.Разбира ако вие интересно... С уважение към вас Коцев. :huh:
  • 0

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни