При това положение работата е пределно чсна 500 е твоят двигател няма какво да се коментира изобщо
От твоите уста в Божиите уши, ама няма

То там е работата, че обикновено тези двигатели са на МВ, на които другото е скъпо. Аз затова казвам, че ако си купиш такава кола, би следвало да имаш готовност и за последващите разходи. Ако те са като на 124 с двигател 500 /ама не чочонето, щото там и другите неща са различни/ и парите се свеждат само до разхода на гориво.................ехееее, там съм.
Дидо,Дидо,за r129 не ти разбрах коментара,само
Ами то един и два бяха, та не знам кой точно. Мисля обаче, че е последният ми. Имам предвид /ако си прочел всичко по-горе написано от мен/, че попаднах преди време на обява за R129, което има газова уредба - УЖАС! Разбира се, не го виня човека, ама аз при такива хипотези, си представям нещата така: На човек, който е върл фен на този роудстър са му изпаднали парици и ги е дал да си го купи. Надява се нищо да не се чупи и щото няма много кинти, е сложил и газова уредбица. Това е само предположение, но също така има хора, които не дават и един лев повече, като има възможност да го спестят.
В заключение - R129 е култов автомобил и подобно действие спрямо него не го приемам за нормално.