Дидо,наистина имаш право да се дразниш,разбирам те и тебе.Все-пак си знаеме колите.Аз,например,като си купувах моята-въобще не съм питал за разход,само гледах двигателя-дали е добре,а и малко външен вид гледах да има;
Не се дразня, а просто ми е чудно да ти кажа.
Незнам 20 бона изобщо не ми се виждат много за да не се интересувам от разхода , а и копуваш кола която се е копувала с кинти миналия век . Ако взимаш Sl 65 AMG найстина може да не те интересува това нещо
Ами аз не ги разбирам така нещата, но всеки си знае и на никой не се бъркам. Просто за мен купуването на такава кола е за кеф, а не да си вършиш работа с нея наляво и дясно, т.е. ежедневната ти градска кола, с която навърташ да кажем 100 км. на ден, обикаляйки улците. То и статистиката си казва своята дума - много рядко съм виждал, да не кажа хич, на някоя W140 да са й сложили газова или метанова бутилка, дори вкарана от Италия. А това R129, за което говорих е единственото. Еле пък на следващите S класи или роудстъри. А тези роудстъри са обикновено като втора кола, поне няколко хора познавам с такава и определено имат и други ежедневни коли, да не говорим за зимата. Като ми е известно какви са разходите по поддръжката, кинтите за бензин ще са последната грижа. Аз ще знам, че това са хиляди левове и трябва да ги имам, щото иначе няма как да я подпреш машината, та ще ми е зор дали ми дава с 4-5 литра отгоре на 100 км., което е всъщност 10 лв.
Но както казах, всеки си знае. Аз лично ако имам такава кола, никога не бих й сложил газ. Та аз на тези моите не слагам, където едната ми дава поне 14/100 градско без да се замисля. Да, това е излишен разход, ама нейсе - предубеден съм.