Е ти за какво мислиш, че съм "без думи" ?!? Точно па тоя тръгнал да ме "учи" кое е бяло и кое черно
Не мога да го дишам, не му гледам предаването, противен ми е та немам думи чак....
Явно е забравил кой е, ма за пари всичко се прави, при него няма празно, пари да има и лайна ще яде 
Веселиме се преди две години в една дискотека в Бургас ( Елит, който е от Бс я знае 100%) отивам аз на бара да поръчвам весели напитки и с бЕлото на окото гледам някакъв седи сам на бара и си блъска едно балонче в главата?!?! Поглеждам го - бат' Слави... чисто сам, на няколко метра от него охраната му седи и гледа накриво - 4 или 5 човека бяха. Никой от дискотеката не отиде да го заговори, никой не му обърна внимание, абе все едно го нямаше. Сам на бара - сам като вълк.
Каква ирония на съдбата просто!!! Да имаш толкова пари, възможности, слава и да нямаш ЕДИН приятел, с който да споделиш вечерта при положение, че часове преди това е имал концерт и хиляди са отишли да му се радват.. Сам си го е направил - не искам да съм на негово място.