ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 27 декември 2010 - 18:22
Имам режисьорски акаунт
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 27 декември 2010 - 20:00
О Спилбърг,здрасти! ....снукарастИмам режисьорски акаунт
Публикувано 27 декември 2010 - 21:01
Ооооо, Ванка! С тебе ха да се видя, ха да ти се обадя, ама накрая на годината ни емнаха яко. Сори брат, ама не съм забравил
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!
Публикувано 27 декември 2010 - 21:31
Мишо , няма как да се съглася с теб за това....
Както се казваше в един филм (ако не се лъжа) - ревността не значи любов , а собственост.
За да изпиташ чувство на собственост, трябва да изпитваш любов към тази собственост..дали предмет или човек..няма значение..
Според мен първо идва любовта, после собственическото чувство, което метаморфозира в грозната ревност..
Не може да има ревност без любов
Публикувано 27 декември 2010 - 21:52
Ками.. това е една много обширна тема...
Ревност може да има , но по скоро заради това , че някой те е наранил преди и сега пазиш това което си намерил.
Ревност може да има , но по скоро заради това , че някой те е наранил преди и сега пазиш това което си намерил.
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 27 декември 2010 - 23:11
Ками.. това е една много обширна тема...
Съгласна съм..
Публикувано 28 декември 2010 - 06:44
Напръсках си и обувките , при тях ефекта е по добър , доволен съм .
хахахахахахаха
Между другото бая му се чудех на тоя спрей ама както виждам, вече не се чудя.
Добре че има колеги които наистина споделят
By Batev
Публикувано 28 декември 2010 - 08:41
До къде го добутахме - обява: заменям двустаен апартамент за Q7 или друг джип
http://nfs.mobile.bg...8758&f1=details
http://nfs.mobile.bg...8758&f1=details
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 28 декември 2010 - 10:37
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 28 декември 2010 - 10:55
Ооооо, Ванка! С тебе ха да се видя, ха да ти се обадя, ама накрая на годината ни емнаха яко. Сори брат, ама не съм забравил
Публикувано 28 декември 2010 - 11:36
24V, то това хубаво, ама и Lorinser (Боян, не фирмата за тунинг) също натъпка такъв в кола, която не е била предвидена за целта - без екип от 12 човека, без помощта на завод на Даймлер и силно вероятно с много по-малък бюджет
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 28 декември 2010 - 11:56
Адмирации към Боян
Все пак, мястото в двигателния отсек на 124 е доста повече от тази В класа. Плюс товаq ето и Чочко си е 124, с колкото и големи разлики да е от класическата 124, щко се касае до окачване и т.н. А плюс това, 124 си е задно задвижване.
Но за сам човек и при тези обстоятелства, които ти изброи, естествено е далеч по-трудно.
Все пак, мястото в двигателния отсек на 124 е доста повече от тази В класа. Плюс товаq ето и Чочко си е 124, с колкото и големи разлики да е от класическата 124, щко се касае до окачване и т.н. А плюс това, 124 си е задно задвижване.
Но за сам човек и при тези обстоятелства, които ти изброи, естествено е далеч по-трудно.
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!
Публикувано 29 декември 2010 - 18:57
Навън е между 20 и 50C - или поне така ми показва на таблото!!! Най-странното е, че днес пък си показваше реалните градуси. Бях решил, че имам датчик за смяна, но днес като всичко беше наред се чудя дали се дължи на лоша връзка или нещо от сорта.Или пък датчика наистина си е за смяна и чат пат показва реални стойности.
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 29 декември 2010 - 19:09
Мишо и аз имам подобен проблем.
Като запаля.. първите няколко секунди показва вярната температура , после изгасва за секунда и светка отново и показва с 8-10 градуса по ниска
Досега имам едно предположение от майстор.. и то е.. табло...
Като запаля.. първите няколко секунди показва вярната температура , после изгасва за секунда и светка отново и показва с 8-10 градуса по ниска
Досега имам едно предположение от майстор.. и то е.. табло...
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 29 декември 2010 - 20:28
На мен никога не ми е показвал термометъра точната температура..винаги с по 5-6 градуса отгоре..
Днес си намазах гумените уплътнения с вакса Сонакс, ама понеже не ми е много ясно...трябва ли да повтарям мазането? Нещо голяма мацаница става..
И има ли някакъв препарат, с който, примерно, мажа вечер предното стъкло и то не замръзва въобще?!
За размразяващите знам, но се чудя няма ли нещо превантивно?
Днес си намазах гумените уплътнения с вакса Сонакс, ама понеже не ми е много ясно...трябва ли да повтарям мазането? Нещо голяма мацаница става..
И има ли някакъв препарат, с който, примерно, мажа вечер предното стъкло и то не замръзва въобще?!
За размразяващите знам, но се чудя няма ли нещо превантивно?
3 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни