Ауди стават от раз
ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 17 април 2012 - 21:39
Някой с намаление в Руди96 ?
Трябват ми Кони-та , а без намаление е соленооо
Трябват ми Кони-та , а без намаление е соленооо
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 17 април 2012 - 22:28
Ако ви кажа, че от четвъртък насам - един джип седи разглобен в хола... в банята има 4 джипови гуми, барабар с джантите... на холната масичка два разглобени диференциала, а двигателя е по земята... и на балкона една туба бензин за него - вероятно ще ви прозвучи невероятно (а живея на 7 етаж)...
Но всъщност става дума за това
Голяма зарибявка е - два дни му настройваме карбураторчето
Но всъщност става дума за това
Голяма зарибявка е - два дни му настройваме карбураторчето
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 17 април 2012 - 22:51
Хеххехе Супер... избива ме на цинизми като прочетох "карбураторчето", ма да не простеем...
Иначе аз си играех с корабчета с малки керосинови моторчета като малък
Иначе аз си играех с корабчета с малки керосинови моторчета като малък
Публикувано 17 април 2012 - 23:47
аз пък нямах пари за закуска , вие коли с дистанционно сте имали :p
Този пост е редактиран от mbthepower: 17 април 2012 - 23:47
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 18 април 2012 - 00:02
И това го казва човек, който на 20 години кара S-class!аз пък нямах пари за закуска , вие коли с дистанционно сте имали :p
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 18 април 2012 - 00:47
И това го казва човек, който на 20 години кара S-class!
Семейство - Рода както искаш го наречи
Личните доходи са съвсем друга тема
Този пост е редактиран от Наско: 18 април 2012 - 00:54
Публикувано 18 април 2012 - 09:33
Добро утро народе : ))
Трифка да знаеш че ти е заминал резистора на вентилатора на парното.
Да ви питам колко пари върви една кора за задна врата без копчетата, че съм намерил една за 80 лева и ми се струват че са и в повече.
Кората е за 140-ка къса база.
Трифка да знаеш че ти е заминал резистора на вентилатора на парното.
Да ви питам колко пари върви една кора за задна врата без копчетата, че съм намерил една за 80 лева и ми се струват че са и в повече.
Кората е за 140-ка къса база.
Този пост е редактиран от staniola: 18 април 2012 - 09:33
Mercedes 400 SE (W140) 286 hp - Specs & Performance
Когато първата кола е здрав Бенц, марката остава до живот!
Публикувано 18 април 2012 - 09:58
Не , нищо лично , но 15години все на квартира сме живели , тука от няколко години сме по добре от когато наще са в Испания и аз почнах да изкарвам някой друг лев , иначе съм типичното дете на 90-те години
Първия си компютър имах чак в 9ти клас , а преди това взимах тайно от баща ми стотинки да играя половин час стар крафт или цс в кварталната зала или да да си купя ледено сокче
Или просто да върна заема на приятел , който ми даваше кръгче с колелото срещу 20 стотинки на обиколка Красиви времена бяха и не съжалявам ,че съм нямал пари тогава
Първия си компютър имах чак в 9ти клас , а преди това взимах тайно от баща ми стотинки да играя половин час стар крафт или цс в кварталната зала или да да си купя ледено сокче
Или просто да върна заема на приятел , който ми даваше кръгче с колелото срещу 20 стотинки на обиколка Красиви времена бяха и не съжалявам ,че съм нямал пари тогава
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 18 април 2012 - 10:12
Не , нищо лично , но 15години все на квартира сме живели , тука от няколко години сме по добре от когато наще са в Испания и аз почнах да изкарвам някой друг лев , иначе съм типичното дете на 90-те години
Все по добре и по добре да сте
Едит : същите неща са и при мен братле - с изкл на колелото и компа е малко по рано
затова го и написах , ако нещо - сорка най сърдечна
Ако ти кажа , че съм връщал вестници за да хапна .. сигурно няма да ти се повярва ама е факт
Този пост е редактиран от Наско: 18 април 2012 - 10:15
Публикувано 18 април 2012 - 10:24
То няма нищо срамно , аз се радвам че съм живял такъв живот и сега живея различен
Ехх помня , наще ми даваха по 50 стотинки , просто можех да си купя нищо с тях за ядене и един испанец от малък си живееше там и си идваше всяко лято и ходеше да си купува пица и накрая ми оставяше края на пицата , аз да я хапна
Най ме кефеше , когато се съберем 15 човека и да играем , на жоменка или на народна топка или нещо от сорта
Имаше и война между улиците , редовно се биехме и след това се сдобрявахме Яки времена бяха
Ехх помня , наще ми даваха по 50 стотинки , просто можех да си купя нищо с тях за ядене и един испанец от малък си живееше там и си идваше всяко лято и ходеше да си купува пица и накрая ми оставяше края на пицата , аз да я хапна
Най ме кефеше , когато се съберем 15 човека и да играем , на жоменка или на народна топка или нещо от сорта
Имаше и война между улиците , редовно се биехме и след това се сдобрявахме Яки времена бяха
Публикувано 18 април 2012 - 10:36
Или просто да върна заема на приятел , който ми даваше кръгче с колелото срещу 20 стотинки на обиколка
Ти на това приятел ли му казваш?
Публикувано 18 април 2012 - 10:38
Пичове, тогава парите бяха в хиляди левове
Законът за деноминацията на лева наложи /1000 от Юли 1999.
Би трябвало да сте достатъчно големи, да го помните.
http://www.bnb.bg/bn...mination_bg.pdf
http://www.bnb.bg/No...ation/index.htm
Законът за деноминацията на лева наложи /1000 от Юли 1999.
Би трябвало да сте достатъчно големи, да го помните.
http://www.bnb.bg/bn...mination_bg.pdf
http://www.bnb.bg/No...ation/index.htm
Публикувано 18 април 2012 - 10:38
Ами такива бяха времената , та въпросното момче , го бях и бил два пъти много жестоко и в момента сме много добри дружки и много се уважаваме.
Мале помня , как ме приеха в квартала , излизам аз да се запозная с децата и те взеха , че ме набиха , теглиха ми един бой без нищо
Мале помня , как ме приеха в квартала , излизам аз да се запозная с децата и те взеха , че ме набиха , теглиха ми един бой без нищо
8 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 8 гости, 0 анонимни