ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 15 април 2012 - 19:43
Aбсолютно. Явно искат малко cashflow. При тези цени, ако искаш купуваш, ако не... не!
Публикувано 15 април 2012 - 19:55
Като цяло, големите отстъпки бяха на по-старите модели телевизори или на мостри.
Нямаше нищо фрапиращо като отстъпки, някъде по-на Запад не биха обърнали внимание на такава промоция
Иначе мажоритарния собственик на магазините е много зле и според мен няма нкаква гаранция, че ще оцелеят през кризата, която тепърва ще се вихри.
Нямаше нищо фрапиращо като отстъпки, някъде по-на Запад не биха обърнали внимание на такава промоция
Иначе мажоритарния собственик на магазините е много зле и според мен няма нкаква гаранция, че ще оцелеят през кризата, която тепърва ще се вихри.
Публикувано 15 април 2012 - 19:58
Мажоритарният собственик не беше ли оня мултимилионер-"банкер", който прилича на Борат - Цветан Василев?
Иначе според мен имаше доста добри предложения,ама за съжаление разбрах за тази промоция прекалено
късно.
Иначе според мен имаше доста добри предложения,ама за съжаление разбрах за тази промоция прекалено
късно.
Публикувано 15 април 2012 - 20:07
Не знам дали съм го пускал скоро...
Публикувано 15 април 2012 - 20:11
За собственика на Техномаркет:
http://www.capital.b...ket_pregovaria/
Цветан Василев все пак е мозък, не би си купил тая глупост
Публикувано 15 април 2012 - 20:17
За К&К Електроникс ли става въпрос? Силно се съмнявам да потънат толкова лесно...
Публикувано 15 април 2012 - 20:26
К&К развиват търговската дейност и няма особени причини да фалират, само ще се свият.
Проблемни са Глориент, които са инвестирали в cash flow проект за магазините. Поради свиващите се продажби (в което съм убеден, без да имам достъп до данни) ще се наложи да свиват и наемите, което пък ще оказва все по-силно влияние върху желанието на собствениците да се отърват от инвестицията си.
Търговската марка струва нещо, но не чак толкова според мен. Преди години мисля че бяха правени опити да се продадат на Сатурн или Медия маркт (може и да греша), но явно големите играчи не проявиха интерес към БГ пазара, което е показателно.
А и да повторя, кризата тепърва идва у нас, сектора е доста чувствителен към спада на доходите на хората.
Проблемни са Глориент, които са инвестирали в cash flow проект за магазините. Поради свиващите се продажби (в което съм убеден, без да имам достъп до данни) ще се наложи да свиват и наемите, което пък ще оказва все по-силно влияние върху желанието на собствениците да се отърват от инвестицията си.
Търговската марка струва нещо, но не чак толкова според мен. Преди години мисля че бяха правени опити да се продадат на Сатурн или Медия маркт (може и да греша), но явно големите играчи не проявиха интерес към БГ пазара, което е показателно.
А и да повторя, кризата тепърва идва у нас, сектора е доста чувствителен към спада на доходите на хората.
Публикувано 15 април 2012 - 20:32
Защото скоро четох,че е купил веригата....или щял да я купува...За собственика на Техномаркет:
Както и да е, може тази "промоция" да е точно с цел спешен приток
на средства от продажбата на разни по-стари модели и мостри ударно.
И все пак мисля,че имаше и добри предложения особено при пералните
и хладилниците. И сред телевизорите имаше добри предложения..абе яд ме е..
Публикувано 15 април 2012 - 21:20
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 17 април 2012 - 11:13
Ти успя ли да ги сложиш на твоята кола или не, защото помня, че там в темата която беше писал за тези джанти някой беше казал че на толкова дебели фланци после неможе да се намерят болтове и май беше голям филма.Това са моите стари джанти
Цена 500 сега ги продава , ако не лъже паметта за 250
Имахме малко вземане даване с Тодор .. аз на него му свърших една работа , той на мене и затова му ги дадох на тея пари - жест дет се вика
Фланец - математик ли си .. ядове няма
Публикувано 17 април 2012 - 11:21
С обикновен фланец не стана - болтовете бяха проблем , а и трябваше да са доста дълги и дебели ... противоречеше с всичко
С такъв дето се монтира на главината - стана и болтовете не бяха проблем
Фланците излизаха около 200 - 250 лева зависи от стругаря / колко дере /
Публикувано 17 април 2012 - 11:23
До колкото разбирам ти не си правил фланци нали така?С обикновен фланец не стана - болтовете бяха проблем , а и трябваше да са доста дълги и дебели ... противоречеше с всичко
Фланците трябва да са такива които първо се закрепват към главината и после джантата се завива на фланеца.
Публикувано 17 април 2012 - 11:39
Точно такива трябва да са
Ставаш с 10 болта - 5 към главината от самия фланец и 5 от джантата във фланеца
4 фланеца не съм правил , 1 ми направиха да показвам , че става като предлагам джантите
Така се развиха нещата , че джантите си ги спазарих , а фланеца си го върнах на стругаря - много странна уговорка имахме
Не знам какво е ЕТ-то на Ц - класата обаче за да ти кажа , че и при тебе ще станат ... като се замисли ..
Един пич от форума с ЦЛК им се точеше и не го притесни това с фланците след като му дадох няколко дена да си помисли
Думите му бяха " Няма проблеми .. ще ги взема като събера парите " ама нещо не го дочаках , а и се бяхме разбрали , ако се появи купувач да му ги развържа
Ставаш с 10 болта - 5 към главината от самия фланец и 5 от джантата във фланеца
4 фланеца не съм правил , 1 ми направиха да показвам , че става като предлагам джантите
Така се развиха нещата , че джантите си ги спазарих , а фланеца си го върнах на стругаря - много странна уговорка имахме
Не знам какво е ЕТ-то на Ц - класата обаче за да ти кажа , че и при тебе ще станат ... като се замисли ..
Един пич от форума с ЦЛК им се точеше и не го притесни това с фланците след като му дадох няколко дена да си помисли
Думите му бяха " Няма проблеми .. ще ги взема като събера парите " ама нещо не го дочаках , а и се бяхме разбрали , ако се появи купувач да му ги развържа
Този пост е редактиран от Наско: 17 април 2012 - 11:40
Публикувано 17 април 2012 - 13:12
Ауди стават от раз
4 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 4 гости, 0 анонимни