ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 12 януари 2012 - 22:22
Гангстер ,или направо трето.
Публикувано 12 януари 2012 - 22:24
Абе верно, аЛЬо управата що не проверим как седят нещата и ще ни приемат за сбирки там У сряда.
Таман ако одиме с мръсни коли ще си тръгваме с чисти или който иска де.
Таман ако одиме с мръсни коли ще си тръгваме с чисти или който иска де.
Този пост е редактиран от mimo160: 12 януари 2012 - 22:27
Публикувано 12 януари 2012 - 22:30
Аз много обичм шкембок, всякък го обичам и с чесън и без. Наскоро с моя Авер Пацо 300 у най големото бедствие и снег у Трявна, апнах две.
Окото е яко ,да. Знаеме се със собственика....той го прави....ама и го догажда.
А обичате ли 'агнешка главичка в шкембе', с подлучени печени люти пиперки и мек лебец ?
Поздрави и на Варна!
А обичате ли 'агнешка главичка в шкембе', с подлучени печени люти пиперки и мек лебец ?
Поздрави и на Варна!
Този пост е редактиран от бай Васил: 12 януари 2012 - 22:31
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 12 януари 2012 - 22:32
Ех!!!Покапах се!Аз много обичм шкембок, всякък го обичам и с чесън и без. Наскоро с моя Авер Пацо 300 у най големото бедствие и снег у Трявна, апнах две.
Поздрави и на Варна!
Публикувано 12 януари 2012 - 22:32
Гангстер ,или направо трето.
Кажи дееее Е тая вечер, ако не сънувам шкембе няма кога Да знаете, че в момента лигите ми течат
Иначе същото пиленце Мимо ми спомена и за някаква хубава мивка там около Очото
By Batev
Публикувано 12 януари 2012 - 22:36
Такова нещо не съм ручкал ама мисля, че няма да го аресам.Ама как сладко си го написал....да му се преяде на човек
Този пост е редактиран от Gangsta Man: 12 януари 2012 - 22:36
By Batev
Публикувано 12 януари 2012 - 22:39
Е мивката е техна на Оги и Ечо ,ако за тая става въпрос която е към заведението .
Ако е за друга намираща се в Младост е там вече e друга бира и собственика в момента пак се върна към истинската марка и модел W140 600L .
(беше залитнал към BMW дълго време)
Ако е за друга намираща се в Младост е там вече e друга бира и собственика в момента пак се върна към истинската марка и модел W140 600L .
Публикувано 12 януари 2012 - 22:41
.. http://www.bnews.bg/article-41927
кефя й се яко та реших да споделя...
Мааалииииии. Шаш! И аз и се кефя, признавам си! Към недостатъците добавям че ако се изпикае на асвалта, ще си намокри чорапите.
А представяте ли си ако беше и с две турбини?
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 12 януари 2012 - 22:43
No Comment !
By Batev
Публикувано 12 януари 2012 - 22:43
Е мивката е техна на Оги и Ечо ,ако за тая става въпрос която е към заведението .
Мимо, за коя мивка говориш?
Публикувано 12 януари 2012 - 22:46
Генгста да не те дразна ама аз сега и на обяд как се намааах с шкембе не е истина и е с домашно овче мляко (жената вчера прави и днеска ми сипа два буркана за работа).Пали самуЛето и идавй у пожарната остана една купичка.
Публикувано 12 януари 2012 - 22:50
Мале , само се видим на някой събор , ви покажа , как се яде шкембе :P
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 12 януари 2012 - 22:51
Мимо, за коя мивка говориш?
Едната си е на Окото.
А за таа у Младост - става дума за Гаском зад Рувекс или зад Куфланд (което ти е кеф за ориентация) все е озаде бре Васе.
Публикувано 12 януари 2012 - 22:51
Е това вече беше върха на сладоледаГенгста да не те дразна ама аз сега и на обяд как се намааах с шкембе не е истина и е с домашно овче мляко (жената вчера прави и днеска ми сипа два буркана за работа).Пали самуЛето и идавй у пожарната остана една купичка.
Мимо знаеш, че само докато се стопли шкембето и съм при тебе Не ми бутай чивии, че толкова ми е на мене
П.С И гледай да не го прегрееш, че ще трябва да го чакам да изстине .......мани майтапо ама ти завиждам да знаеш Сега корема ти сигурно сватба вдига, от що е доволен
By Batev
3 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни