Мале , само се видим на някой събор , ви покажа , как се яде шкембе :P
Е тука вече ще поспорим броо
А па ако сакаш, ки си напрайме състезания по мъскане на шкембе
Публикувано 12 януари 2012 - 22:53
Мале , само се видим на някой събор , ви покажа , как се яде шкембе :P
Публикувано 12 януари 2012 - 22:54
Едната си е на Окото.
А за таа у Младост - става дума за Гаском зад Рувекс или зад Куфланд (което ти е кеф за ориентация) все е озаде бре Васе.
Този пост е редактиран от бай Васил: 12 януари 2012 - 22:57
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 12 януари 2012 - 22:56
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 12 януари 2012 - 22:58
А за срешите там...направо е супер. Мога да уговоря нещата.
Публикувано 12 януари 2012 - 23:00
Пожарникар ли си?Генгста да не те дразна ама аз сега и на обяд как се намааах с шкембе не е истина и е с домашно овче мляко (жената вчера прави и днеска ми сипа два буркана за работа).Пали самуЛето и идавй у пожарната остана една купичка.
Публикувано 12 януари 2012 - 23:05
Ками да Мимо е пожарникар ама не гаси огън....напротив пали го, но само в сърцата на женитеПожарникар ли си?
Публикувано 12 януари 2012 - 23:05
Публикувано 12 януари 2012 - 23:06
Знам ги аз много добре кво палят и как гасят..бях женена за пожарникар..Ками да Мимо е пожарникар ама не гаси огън....напротив пали го, но само в сърцата на жените
Публикувано 12 януари 2012 - 23:07
Точно такъвПожарникар ли си?
Знам ги аз много добре кво палят и как гасят..бях женена за пожарникар..
Този пост е редактиран от mimo160: 12 януари 2012 - 23:08
Публикувано 12 януари 2012 - 23:10
Бай Василе,като спомена гълъби,да питам случайно някой съфорумец да се интересува от гълъби,че да завържем още общи интереси!
Публикувано 12 януари 2012 - 23:11
Е да ама Ками от пожарникар до пожарникар има разлика.Както и от готвач до готвач.Едни го правят божествено шкембето, други го осиратЗнам ги аз много добре кво палят и как гасят..бях женена за пожарникар..
Публикувано 12 януари 2012 - 23:11
Беше зле..Щом е БЯХ значи е зле полужението.
Публикувано 12 януари 2012 - 23:13
Публикувано 12 януари 2012 - 23:14
Васе,аз доколкото знам това всичкото на кьошето си е техо тоест на баща им и къщата отзад си е техна и там си живеят това навремето демек си им е бил двора,сега заведение мивка и те така.Семеен бизнес баща синове + бизнеса с медарките разбира се .По принцип са разбрани момчета и са мерцедесаджии едно време за Гегата дето я карах (и вчера обяснявах за нея на Павката)моя човек я взе от тях на бартер.Даже незнам дали Ечо още не кара Плевенския SL с четирите осмици или го продаде.Може и да бъркам все пак не сме лични приятели.
0 потребители, 8 гости, 0 анонимни