ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 12 януари 2012 - 02:03
За това събирам мнения Кое е добре и кое зле
Насе , излизанията съм ги намалил и то много братле
Тука от месец два три , си готвим с брат ми , изляза за по някое кафе или бар и това е
Насе , излизанията съм ги намалил и то много братле
Тука от месец два три , си готвим с брат ми , изляза за по някое кафе или бар и това е
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 12 януари 2012 - 02:08
Гангстер такава клетка се слага и на бензин ,а там какво става не е истина но много трудно се настройва искрата.Даже чух че и разхода (икономията де)и вървежа били по дори и в пъти повече от дизела.Мой съученик си е сложил на бензиново Порше и от там съм чул тия работи,като го видя някой ден ще разпитам какъв е ефекта и ще разбера каква е истината.По точно да знаеме, моа турнеме и ние на некоя 140-ка 3.2 та да започне да бяга като 500 ,а да арчи като Тико.
mbthepower,мой познат си сложи на Аудито (А8 2.5 тди)и много бързо го махна продаде и забрави за тая клетка
Aз какво съм се засилил да турбинирам .. имам си ГИ в момента .. да туря и една клетка .. хем икономично хем вървежно кеф
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 12 януари 2012 - 02:10
Трифка така тряя бате
Аз излизам само по работа т.е ако се налага
и за някое друго кафенце 1 - 2 пъти в седмица и я кино я дискотечка скромна ( по бутилче не поече ) и те така
Намалил съм всичко и аз
Прати много поздрави на брат ти и му кажи "Българи Юнаци" той знае за какво говоря
Аз излизам само по работа т.е ако се налага
и за някое друго кафенце 1 - 2 пъти в седмица и я кино я дискотечка скромна ( по бутилче не поече ) и те така
Намалил съм всичко и аз
Прати много поздрави на брат ти и му кажи "Българи Юнаци" той знае за какво говоря
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 12 януари 2012 - 02:23
Ще му пратя Насе
А да попитам , кой месец , се очаква да е събора , да мога да си направя планове , да не стане като миналия път , уж ще идвам и останах без кентаври
А да попитам , кой месец , се очаква да е събора , да мога да си направя планове , да не стане като миналия път , уж ще идвам и останах без кентаври
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 12 януари 2012 - 06:19
Колона от S класи и Х6-ци се е запътила към София на протест.
Оказва се, че са... митничари, които настояват възрастта за пенсиониране
да се вдигне на 80 г.
Оказва се, че са... митничари, които настояват възрастта за пенсиониране
да се вдигне на 80 г.
Публикувано 12 януари 2012 - 10:31
Запознай ме с него моля теМой съученик си е сложил на бензиново Порше
Насе, Таргет мисля са по-ниския клас на Корал. Сигурно свирят по един и същ начин. Все пак производителя е същия.
Публикувано 12 януари 2012 - 12:37
Еколози спретнаха невиждана по нашите земи акция в отговор на узаконяването от правителството на незаконното строителство в природните паркове. Под прикритието на нощта, група от около стотина природозащитници, превърнаха еднокилометров участък от магистрала „Люлин“ в природен парк. Преоблечени като строителни работници групи, разположени в двата края на магистралата, отколонили движението по обходни маршрути, докато останалите усърдно разбивали новоположения асфалт и засаждали дървета. За около час, един километър от магистралата бил превърнат отново в девствена гора и върнат на майката природа, абсолютно незаконно, но в крак с интересите на планетата Земя и борбата с глобалното затопляне. Еколозите доволни от свършената работа веднага са подали искане до министерството на околната среда и водите, новозасадената гора да бъде узаконена включена към природен парк Витоша.
Според тях, след като е законно да унищожаваш незаконно природни паркове и да ги превръщаш в писти, влекове и хотели в името на обществения интерес на частните инвеститори, то би трябвало да е законно и незаконното превръщане на инфраструктурни проекти в природни паркове в името на същият този обществен интерес за опазване горите на планетата. Веднага щом научил новината премиерът получил инфаркт. За щастие бърза помощ пристигнала светкавично след около час и въпреки липсата на електрошок, стажанта арабин използвал електрически кабел който директно пъхнал в контакта и така направил сърдечен масаж на премиера, и го върнал към ужасяващата действителност. По последни данни , премиерът е в психиатрията с биполярно разстройство. Той ту неистово крещял през сълзи: „Магистралата ми, какво направиха с магистралата ми?“, ту вопиящо се молил: „Искам на разходка в новият парк!“
(rofl)
Според тях, след като е законно да унищожаваш незаконно природни паркове и да ги превръщаш в писти, влекове и хотели в името на обществения интерес на частните инвеститори, то би трябвало да е законно и незаконното превръщане на инфраструктурни проекти в природни паркове в името на същият този обществен интерес за опазване горите на планетата. Веднага щом научил новината премиерът получил инфаркт. За щастие бърза помощ пристигнала светкавично след около час и въпреки липсата на електрошок, стажанта арабин използвал електрически кабел който директно пъхнал в контакта и така направил сърдечен масаж на премиера, и го върнал към ужасяващата действителност. По последни данни , премиерът е в психиатрията с биполярно разстройство. Той ту неистово крещял през сълзи: „Магистралата ми, какво направиха с магистралата ми?“, ту вопиящо се молил: „Искам на разходка в новият парк!“
(rofl)
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 12 януари 2012 - 16:44
Някой , може ли да ми обясни това странно явление.
Колата ми се води тъмно син металик.
Защо , като я погледна под някой ъгъл и ми зеленее , едно тъмно металиково зелено :С
Защо , като я погледна под някой ъгъл и ми зеленее , едно тъмно металиково зелено :С
Публикувано 12 януари 2012 - 16:49
Някой , може ли да ми обясни това странно явление.
Абе Трифчо....и на мене по някога белия радиатор на парното ми се види инакоф.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 12 януари 2012 - 17:20
Не не пуша , само ям
Публикувано 12 януари 2012 - 18:08
Абе Трифчо....и на мене по някога белия радиатор на парното ми се види инакоф.
Васе.
ха ха ха ах
нали знаеш че и мойта по документи я водят тъмно син металик а с тебе се езкьоравихме и все ни черне.........
ха ха ха
така са я видели в КАТ експертите и така са я писали.
колегата ако има притеснени да ходи да си смени талона за 45 лева и да е спокоен.
ха наздраве на сите Българи заедно...........
само БЕНЦ само НИЕ
Публикувано 12 януари 2012 - 18:35
Не не не , нямам притеснения , ако имах притеснения , не бих рискувал 3 килограма свински вратни , заради 1 талон
Публикувано 12 януари 2012 - 18:49
Вратните пържолки са ми любими. Кой гад е измислил единственото число на думата "пържоли".
Публикувано 12 януари 2012 - 19:04
Да гусин 'Танасов, пържола и на мене ми малее.
п.с
Евала, не спирам да практикувам винената запарка !
п.с
Евала, не спирам да практикувам винената запарка !
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 12 януари 2012 - 19:09
Поздрав за всички който консумират свинско и винско
Mercedes 400 SE (W140) 286 hp - Specs & Performance
Когато първата кола е здрав Бенц, марката остава до живот!
3 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни