ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 25 март 2010 - 12:39
Време ли е вече за летните гуми?
Нещо като 15 градуса ми са върти из главата, ама трябвало да е постоянно.
Нещо като 15 градуса ми са върти из главата, ама трябвало да е постоянно.
Публикувано 25 март 2010 - 12:59
Континентал естественоПак питане за гуми.
Continental или Yokohama?На една цена са ми и двете.
Публикувано 25 март 2010 - 13:00
Аз лично ще сменям моите средата на Април, а за въпроса на Павката ми не съм карал йокохама ,но континентала са добри.
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 25 март 2010 - 17:23
ще има мястоСтопанският се водел блок 3, в 4-тият блок са политология, социология и публична администрация.
Мен ме интересуват предимно съботите и неделите, аз съм задочно...ама ще съм там по цял ден и затова се притеснявам ще има ли места.
Мерси за отговорите!
да това е стопанския факултет, там се изучават и западните езици
ще има място, или на страничната улица или зад сградите
събота и неделя, предполагам е по-спокойно, то не че през делничните дни е много натоварено, говоря за парко места
няколко семестъра съм учил там и места за паркиране винаги е имало
ако се интересуваш и снимка ще пусна
Прикачени файлове
Публикувано 25 март 2010 - 21:14
Мерси. Вече съм спокойна
Edit: Днес отидох и се убедих в правотата на думите ти.
Edit: Днес отидох и се убедих в правотата на думите ти.
Публикувано 29 март 2010 - 09:22
Вчера ми светна лампата за буксуване при скорост 120-130км/ч,бях нагазил някаква локва-доста неприятно усещане,с доста андреналин-не го препоръчвам.
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 29 март 2010 - 09:55
И при мен е светвала много пъти тая лампа,като минавам през локва на магистралата по-бързичко.Въпроса е че повечето пъти изобщо не можеш да усетиш боксуването ако я няма индикацията.За това при мокър път винаги намалям сериозно скороста,особенно по така наречените ни магистрали!Вчера ми светна лампата за буксуване при скорост 120-130км/ч,бях нагазил някаква локва-доста неприятно усещане,с доста андреналин-не го препоръчвам.
Публикувано 29 март 2010 - 10:23
Точно по маНгистралата се случи-на места се образуват някакви потоци и става мноооо интересантно
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 29 март 2010 - 21:40
Как се справяте с агресията?! Оставяте ли й се да ви повлияе по някакъв начин-говоря за непредизвиканата агресия....сбълсквали ли сте се с такава?
В последно време пристъпите на необоснована злоба към мен са често срещано явление...винаги съм се старала да следвам принципа "не прави на другите нещо, което не искаш да бъде направено на теб".
95% от потребителите тук сте мъже, затова ви питам..как се предпазвате? Вие позволявате ли си да сте агресивни в отношенията си с другите.
Агресия на пътя, агресия във форумното пространство ( не това тук, а едно напълно различно по насоченост и аудитория )..
Или просто аз съм твърде лабилна и позволявам на негативните емоции да ми въздействат..
В последно време пристъпите на необоснована злоба към мен са често срещано явление...винаги съм се старала да следвам принципа "не прави на другите нещо, което не искаш да бъде направено на теб".
95% от потребителите тук сте мъже, затова ви питам..как се предпазвате? Вие позволявате ли си да сте агресивни в отношенията си с другите.
Агресия на пътя, агресия във форумното пространство ( не това тук, а едно напълно различно по насоченост и аудитория )..
Или просто аз съм твърде лабилна и позволявам на негативните емоции да ми въздействат..
Публикувано 29 март 2010 - 21:43
Колежке,ако влизаш по често по темите ще разбереш как се справяме няколко човека с агресията.
Поздрави на всички агресивни колеги,вие се знаете кои сте.
Поздрави на всички агресивни колеги,вие се знаете кои сте.
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 29 март 2010 - 22:14
ESP-то също е вързано на тая лампа. При преминаване с висока скорост през локва.поточе на магистралата ми светка реодвно и гаси круиз контрола също. Ако поточето е по-големичко(и скоростта е по-височка) се усеща ясно как колата се "намества" след премигване на жълтата лампа и потъва в локвата. Имайте предвид, че лапата показва че сте прекалили със скоростта в неподходящи пътни условия, както и че ESP не може да преодолее физичните закони.Вчера ми светна лампата за буксуване при скорост 120-130км/ч,бях нагазил някаква локва-доста неприятно усещане,с доста андреналин-не го препоръчвам.
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 29 март 2010 - 23:01
Как се справяте с агресията?! Оставяте ли й се да ви повлияе по някакъв начин-говоря за непредизвиканата агресия....сбълсквали ли сте се с такава?
Ами как - струва ми се, че за огромно съжаление все повече хора в последно време проявяват безпричинно агресия...и това е все по-често явление...
Аз лично където е възможно я избягвам, просто гледам да не влизам в безсмислени ситуации и проблеми.
Уви, негативните емоции въздействат, искаме или не... Не знам как този обществен в някакъв смисъл проблем може да се реши, но решение трябва!
Имам чувството, че лудите, които се разхождат свободно по улиците и хора с подобен род проблеми, които са в състояние да предизвикат какви ли не ситуации, се множат все повече напоследък...
Конкретно агресията на пътя е друго, специфично нещо, характерно за съжаление за широк кръг шофьори, които седнали зад волана на каквото и да е возило с четири гуми и "геврек" стават мъже - жалка работа!
Публикувано 29 март 2010 - 23:41
Днес отидох до КАТ в София да си взема едно наказателно постановление. За съжаление се оказа, че от днес са започнали да издават новите шофьорски книжки с биометрични данни и т.н. в следствие на което само мен ме нямаше в КАТ. Като отидох към 10 часа - вече всички бяхме там и "празненството" можеше да започне. Накрая от много "празнуване" си останах без наказателно постановление. Утре ще се пробвам пак
От друга страна - лудницата във фоайето на КАТ идва да покаже, че системата с номерцата работеше, ама докато нямаше хора на опашките, а то като няма хора на опашките - няма и нужда от система с номерца. В момента в който се получи малко по-голяма опашка и системата спря да върши каквато и да е работа - настана някаква суматоха - пълна лудница. И очевидна невъзможност на властите в КАТ да се справят със случващото се. На място хората говореха, че "новата" система от сутринта (говорим за 10 часа сутринта) вече била блокирала няколко пъти. После и в новините го казаха същото.
Пак днес, но в Москва имаше терористичен акт - взривиха две бомби на станции на метрото. За разлика от нас, руснаците имат перфектна организация в град с население два пъти колкото цялата България. До обяд влаковете в метрото пак са се движели. Веднага са отцепили наземния трафик и са освободили (изцяло освободено от автомобили) трасе за да могат да дойдат линейки и полиция на мястото на инцидента, нощес всички материални щети ще бъдат напълно отстранени. Три четвърти от загиналите са вече разпознати, имената и година на раждане са публикувани в Интернет и ги излъчиха по телевизията - има над 10 телефона за получаване на всевъзможна информация - от болници, от метрото, от общината, от министерството на извънредните ситуации, информация за чуждестранни граждани и т.н. Ранените също са описани - по имена и година на раждане, в какво състояние е всеки, в коя болница се намира, на какъв телефон може да се получи информация за съответния пострадал. И тази информация е качена в Интернет и беше излъчена по телевизията. Два часа след инцидента движението в Москва е било напълно възобновено, а затворените линии на метрото са били напълно дублирани от изцяло безплатен наземен транспорт. На репортажите целият център на Москва беше пълен с полиция и военни, а хора от министерството на извънредните ситуации с жълти жилетки и мегафони упътваха хората какво да правят - на къде да се движат, как да помагат на ранените, къде спират автобусите, които дублират линиите на метрото и т.н.
У нас не могат да организират ПЛАНОВА подмяна на шофьорските книжки на няколко стотин шофьора, а в Москва реорганизират 15 милионен град, за да се справят с една трагедия... Изобщо - на къде вървим и къде отиваме?
От друга страна - лудницата във фоайето на КАТ идва да покаже, че системата с номерцата работеше, ама докато нямаше хора на опашките, а то като няма хора на опашките - няма и нужда от система с номерца. В момента в който се получи малко по-голяма опашка и системата спря да върши каквато и да е работа - настана някаква суматоха - пълна лудница. И очевидна невъзможност на властите в КАТ да се справят със случващото се. На място хората говореха, че "новата" система от сутринта (говорим за 10 часа сутринта) вече била блокирала няколко пъти. После и в новините го казаха същото.
Пак днес, но в Москва имаше терористичен акт - взривиха две бомби на станции на метрото. За разлика от нас, руснаците имат перфектна организация в град с население два пъти колкото цялата България. До обяд влаковете в метрото пак са се движели. Веднага са отцепили наземния трафик и са освободили (изцяло освободено от автомобили) трасе за да могат да дойдат линейки и полиция на мястото на инцидента, нощес всички материални щети ще бъдат напълно отстранени. Три четвърти от загиналите са вече разпознати, имената и година на раждане са публикувани в Интернет и ги излъчиха по телевизията - има над 10 телефона за получаване на всевъзможна информация - от болници, от метрото, от общината, от министерството на извънредните ситуации, информация за чуждестранни граждани и т.н. Ранените също са описани - по имена и година на раждане, в какво състояние е всеки, в коя болница се намира, на какъв телефон може да се получи информация за съответния пострадал. И тази информация е качена в Интернет и беше излъчена по телевизията. Два часа след инцидента движението в Москва е било напълно възобновено, а затворените линии на метрото са били напълно дублирани от изцяло безплатен наземен транспорт. На репортажите целият център на Москва беше пълен с полиция и военни, а хора от министерството на извънредните ситуации с жълти жилетки и мегафони упътваха хората какво да правят - на къде да се движат, как да помагат на ранените, къде спират автобусите, които дублират линиите на метрото и т.н.
У нас не могат да организират ПЛАНОВА подмяна на шофьорските книжки на няколко стотин шофьора, а в Москва реорганизират 15 милионен град, за да се справят с една трагедия... Изобщо - на къде вървим и къде отиваме?
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 30 март 2010 - 10:47
Илия не си прав бате-къде сме ние,къде е големия брат?!?!
Много ресурси има Русия...мноо ама мноо - и там крадат и продължава да има.
п.с. Аз между другото ти се чудя на акъла,да живееш там и да се върнеш тук?!?!
Мечта ми е да живея в Москва - уникален град...
Много ресурси има Русия...мноо ама мноо - и там крадат и продължава да има.
п.с. Аз между другото ти се чудя на акъла,да живееш там и да се върнеш тук?!?!
Мечта ми е да живея в Москва - уникален град...
Публикувано 30 март 2010 - 22:08
Преди малко ме тарашиха - видях сините лампи в огледалото,кво да праа спрях,докато вадех документите чух по радиостанцията "издирвания е мъж около около 25г. спортно облечен"...гледаха ми багажника,цигарите и ми върнаха документите-аха да запаля и потропнаха на джама "абе ти закопчаван ли си?!?!?"
Пуснаха ме естествено,ама се чудя къв съм карък...
Пуснаха ме естествено,ама се чудя къв съм карък...
3 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни