ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24116 мнения по тази тема
Публикувано 04 март 2010 - 13:13
Колеги искам да изкажа искреното си приятно впечатление от колегата Вени.
Отговори поименно на всички пожелания, забележете - не по никове. Стана ми много густо.
ЕВАЛА ВЕНИ.
Отново да си жив и много много здрав.
Отговори поименно на всички пожелания, забележете - не по никове. Стана ми много густо.
ЕВАЛА ВЕНИ.
Публикувано 04 март 2010 - 14:00
Мъж от Червен Бряг намушка двете си деца и се обеси. Той има 13 криминални регистрации в полицията за кражби, унищожаване на чуждо имущество, кражба с използване на МПС. Осъждан е на пробация, съобщиха от МВР.
Трагедията е станала днес около обяд. В 12.20 ч. в полицията в Червен бряг 52-годишен мъж е съобщил, че в стая на къщата си е открил тялото на внучката си. Момиченцето /1,5г./ било прободено в корема и гърдите. До тялото е била по-голямата сестричката - момиченце на две години и половина, с прободна рана в корема. В постройка на двора възрастният човек открил и тялото на 27-годишния баща на двете деца.
Незабавно на местопрестъплението са изпратени полицейски екипи. Раненото дете е настанено в болницата в Червен бряг, където му е извършена спешна животоспасяваща операция. По-късно е транспортирано в Плевенската болница.
Телата на бащата и детето са в Катедра "Съдебна медицина".
На 25 януари в къщата е имало представители на социалните служби, които е трябвало да дадат своето становище дали 27-годишният Върбан упражнява насилие над децата си, каквито сигнали лично е подал неговият баща, информира бТВ.
Социалните служители, които отишли в къщата, за да направят своето проучване дали Върбан насилва своите деца са провели разговор само с него, не са видели децата, сочи докладът им.
При разговора със социалните Върбан отричал да насилва децата си, казвал, че за всичко е виновна жена му, която го била изоставила. С нея социалните не са разговаряли, защото я е нямало. В заключение социалните го посъветвали да оправи родителските си права.
Това се е случило на 25 януари. Документът е подписан от госпожа Наталия Лукова, която завежда отдела за Закрила на детето в Червен бряг.
Цветко Цветков, началник на РПУ-Червен бряг съобщи за bTV, че Върбан е стар познайник на Районното полицейско управление. Многократно полицейски служители са се отзовавали на сигнали, подадени от дядото на момиченцата и са предупреждавали Върбан да не тормози децата.
http://incidents.act...ews_287584.html
Сега да съдят отговрните органи за това, че ги е мързяло да си свършат работата!
Трагедията е станала днес около обяд. В 12.20 ч. в полицията в Червен бряг 52-годишен мъж е съобщил, че в стая на къщата си е открил тялото на внучката си. Момиченцето /1,5г./ било прободено в корема и гърдите. До тялото е била по-голямата сестричката - момиченце на две години и половина, с прободна рана в корема. В постройка на двора възрастният човек открил и тялото на 27-годишния баща на двете деца.
Незабавно на местопрестъплението са изпратени полицейски екипи. Раненото дете е настанено в болницата в Червен бряг, където му е извършена спешна животоспасяваща операция. По-късно е транспортирано в Плевенската болница.
Телата на бащата и детето са в Катедра "Съдебна медицина".
На 25 януари в къщата е имало представители на социалните служби, които е трябвало да дадат своето становище дали 27-годишният Върбан упражнява насилие над децата си, каквито сигнали лично е подал неговият баща, информира бТВ.
Социалните служители, които отишли в къщата, за да направят своето проучване дали Върбан насилва своите деца са провели разговор само с него, не са видели децата, сочи докладът им.
При разговора със социалните Върбан отричал да насилва децата си, казвал, че за всичко е виновна жена му, която го била изоставила. С нея социалните не са разговаряли, защото я е нямало. В заключение социалните го посъветвали да оправи родителските си права.
Това се е случило на 25 януари. Документът е подписан от госпожа Наталия Лукова, която завежда отдела за Закрила на детето в Червен бряг.
Цветко Цветков, началник на РПУ-Червен бряг съобщи за bTV, че Върбан е стар познайник на Районното полицейско управление. Многократно полицейски служители са се отзовавали на сигнали, подадени от дядото на момиченцата и са предупреждавали Върбан да не тормози децата.
http://incidents.act...ews_287584.html
Сега да съдят отговрните органи за това, че ги е мързяло да си свършат работата!
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
Публикувано 04 март 2010 - 15:24
Абе не знам какво е валяло тази нощ в София, ама толкова мръсни капки по колата си не бях виждала...по всички коли де..
Публикувано 04 март 2010 - 15:42
А аз си мих колата вчераАбе не знам какво е валяло тази нощ в София, ама толкова мръсни капки по колата си не бях виждала...по всички коли де..
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 04 март 2010 - 17:05
Подобно нещо ми се е случвало само веднъж.. и то.. на Върховръх..
Дъжд от пустинята
Дъжд от пустинята
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 04 март 2010 - 21:23
Добре е, че вечерта усили и ми се пизми колата.
Сега е мокра, но ще видя утре заран каква е.
Сега е мокра, но ще видя утре заран каква е.
Публикувано 04 март 2010 - 22:25
Абе кво се впрегате?!?!
Зимата мина-лугата мина,сега за малко песОк няма да се тревожите.Интензивното миене или поне плакнене се прави зимата,когато побеляват колите,това сега не е страшно
Зимата мина-лугата мина,сега за малко песОк няма да се тревожите.Интензивното миене или поне плакнене се прави зимата,когато побеляват колите,това сега не е страшно
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 04 март 2010 - 22:30
То за това аз моя кога е лошо времето не го изкарвам от гаража си . Стои си там и нито дъжд го вали нито сняг.Когато времето е прохладно тогава го поразтъпча малко .
Публикувано 04 март 2010 - 23:00
И аз днес я измих моята, пък то валя валя след тва...
Публикувано 05 март 2010 - 15:19
Имам един въпрос. Какъв размер за болтовете за резервната джанта(не-лята) , предполагам нормалната за модела - 15 цола ?
That which starts sweet ends bitter, and that which starts bitter ends sweet.
Публикувано 05 март 2010 - 22:29
Колеги искам да изкажа искреното си приятно впечатление от колегата Вени.
ЕВАЛА ВЕНИ.
Насе, не бива да се впечатляваш от това.
Аз познавам лично всички, с много малко изключения, всеки, който ме е поздравил.
(Това далеч не е случайно, естествено - за толкова време тук това е нормално.)
И би било проява на изключително невъзпитание, и неуважение , да не благодаря ..
и като стана дума за това - поздравите са от приятелите ми тук.
Отново - благодаря!
Вече съм доста възрастен, спрямо повечето тук, и тези неща ми правят впечатление.
И не мога да съм безотговорно мълчалив към това.
Приятно ми стана и на мен, от отбелязката ти..
Публикувано 06 март 2010 - 09:43
Имам един въпрос. Какъв размер за болтовете за резервната джанта(не-лята) , предполагам нормалната за модела - 15 цола ?
Резбата е 20мм, поне такива са моите за резервната джанта-желязна.
Купих ги от Маргел.
Публикувано 06 март 2010 - 13:54
Резбата е 20мм, поне такива са моите за резервната джанта-желязна.
Купих ги от Маргел.
Благодаря !
That which starts sweet ends bitter, and that which starts bitter ends sweet.
4 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 4 гости, 0 анонимни