ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 30 март 2010 - 22:22
Ей.. че се сетих..
Внимавайте и НЕ ВЛИЗАЙТЕ В БУС ЛЕНТАТА на Цариградско Шосе.. посока Орлов мост.. !! Има мноооого гадна.. камера.. малко преди края на мантинелата
За ориентир.. долу горе
Вчера.. отивам аз на някаква поръчка към Евлоги Георгиев.. към 21.. и както си карам в средна лента.. извенъж една светкавица.. за стотни от секундата.. Гледам в дясно.. и о.. изненада.. камера Веднага поглеждам километража... да не съм превишил случайно.. но уви.. бях с 62-3 км... И в този момент.. покрай мен в бус лентата.. прелетя някаква кола.. та се сетих.. че той е "късметлията"
Така че.. пазете се !!
Внимавайте и НЕ ВЛИЗАЙТЕ В БУС ЛЕНТАТА на Цариградско Шосе.. посока Орлов мост.. !! Има мноооого гадна.. камера.. малко преди края на мантинелата
За ориентир.. долу горе
Вчера.. отивам аз на някаква поръчка към Евлоги Георгиев.. към 21.. и както си карам в средна лента.. извенъж една светкавица.. за стотни от секундата.. Гледам в дясно.. и о.. изненада.. камера Веднага поглеждам километража... да не съм превишил случайно.. но уви.. бях с 62-3 км... И в този момент.. покрай мен в бус лентата.. прелетя някаква кола.. та се сетих.. че той е "късметлията"
Така че.. пазете се !!
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 30 март 2010 - 22:26
Неприятна работа, ама и полицаите трябва да си заработят заплатите.Преди малко ме тарашиха - видях сините лампи в огледалото,кво да праа спрях,докато вадех документите чух по радиостанцията "издирвания е мъж около около 25г. спортно облечен"...гледаха ми багажника,цигарите и ми върнаха документите-аха да запаля и потропнаха на джама "абе ти закопчаван ли си?!?!?"
Пуснаха ме естествено,ама се чудя къв съм карък...
Явно е нещо свързано с обира на банката и е имало сериозни проверки из целия град.
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 30 март 2010 - 22:31
Адаш не знам каква банка са ограбили,ама все едно некАв дилър станах...знам,че нямат право да ровят,ама стъписан пък и всичко ми е ОК,та не съм ги спирал,и като извадиха този диоден фенер ми стана мноо тъпо,все едно съм на разпит.
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 30 март 2010 - 22:43
По-добре да им съдестваш, иначе само губиш време и неприятности си създаваш. Вярно, не е приятно, ама се постави на тяхно място, няма как да знаеш дали спрения е светсен или не, преди да си проверил. Ако се напънеш за права могат да те арестуват за неспазване на полицейска разпоредба, което е глупост, ама ще висиш в някое районно.Адаш не знам каква банка са ограбили,ама все едно некАв дилър станах...знам,че нямат право да ровят,ама стъписан пък и всичко ми е ОК,та не съм ги спирал,и като извадиха този диоден фенер ми стана мноо тъпо,все едно съм на разпит.
Предполагам го знаещ вица дето един си кара с превишена скорост и го спират полицаите:
- За къде си се рабурзал бе господине?
- Ми за къде, с кило хероин, два калашника на задната седалка и труп в багажника за къде ли да бързам?!?
Полицаите се ошашкали, извадили го от колата, заключили го и го оставили да лежи до колата и извикаи специалните части.
Пристигат маскираните, проверяват колата, обаче нито дрога, нито оръжие, нито труп в багажика, а шофьора подвиква лежейки по лице на земята:
- А сега ако ви кажат, че съм карал с превишена скорост ще им повярвате ли?
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 30 март 2010 - 22:51
Прав си...по-добре аз обиден отколкото виновния свободен,все пак хората си вършеха работата и не се заяждаха.
Дано са намерили каквото са търсили.
Дано са намерили каквото са търсили.
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 31 март 2010 - 14:56
Ах, как ме яд на хората, които вземат книжки без нужните познания и умения. Тръгвам днес в 10, 30 да карам детето с бабата до Луковит , та внимавам триста пъти повече от обикновено. По бул. България пак ужасно задръстване...и докато си карам бързайки понеже ми е светнало зелено, някакъв от лявата лента хукна в моята, без да погледне, без да даде мигач...
Изтръпнах..спрях на милиметри, бабата изпищя и ми изкара двойно повече акъла, а оня ( който си беше някакво хлапе в BMW) гледаше по-изплашено и от мен....та така ми започна пътуването...пийнах малко вода и продължих...по магистралата нямаше проблеми, закарах ги..оставих ги и се върнах. Вече в София при един ляв завой виждам как предната дясна врата на колата пред мен се отваря и от нея полита един бастун към мен( към колата ми, респективно)....хайде пак си изкарах акъла..някаква баба й се беше отворила вратата, как не полетя и тя , не знам...
Пфф, егати денят...
Изтръпнах..спрях на милиметри, бабата изпищя и ми изкара двойно повече акъла, а оня ( който си беше някакво хлапе в BMW) гледаше по-изплашено и от мен....та така ми започна пътуването...пийнах малко вода и продължих...по магистралата нямаше проблеми, закарах ги..оставих ги и се върнах. Вече в София при един ляв завой виждам как предната дясна врата на колата пред мен се отваря и от нея полита един бастун към мен( към колата ми, респективно)....хайде пак си изкарах акъла..някаква баба й се беше отворила вратата, как не полетя и тя , не знам...
Пфф, егати денят...
Публикувано 31 март 2010 - 20:51
LiL---> Ден за емоции....
Ще вметна нещо съвсем безмислено:
Доволен съм когато нещата си идват на мястото (рядко става но е сладко )
Ще вметна нещо съвсем безмислено:
Доволен съм когато нещата си идват на мястото (рядко става но е сладко )
Публикувано 31 март 2010 - 21:47
Трябва ми Парентал контрол в ХР, за да не се отваря даден сайт. При "седмицата" го има в контрол панел, ама при ХР нещо ми убягва.
Публикувано 31 март 2010 - 22:12
това е добре, ама бачка само на Експлорера. А ние вкъщи сме на Мозила, и съответно сайта си се отваря като стой та гледай.
Публикувано 01 април 2010 - 08:13
Най радикалното решение е да извадиш кабела
Публикувано 20 април 2010 - 15:01
здравейте колеги,прави ли впечатление,че в софия има много коли с регистрации от други градове да не кажа 40% са от други градове.
За това нещо полицаите не правят ли проблеми?
За това нещо полицаите не правят ли проблеми?
Публикувано 20 април 2010 - 15:24
Не знам, аз съм със софийска регистрация...
На мен полицаите ми правят проблеми като съм в други градове
На мен полицаите ми правят проблеми като съм в други градове
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 20 април 2010 - 15:38
Няма никакво значение с какъв регистрационен номер е автомобила ти. Стига да си изряден документално няма причина да имаш проблеми. Аз лично да не дърпам дявола за опашката но нямам проблеми с полицията където и да съм бил.
Публикувано 25 април 2010 - 08:17
Да ви покажа една "запалчица". Как мислите - дали трябва да се зарежда често?
Прикачени файлове
3 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни
-
Google (1)