Към съдържанието

•  

Снимка
* * * * - 24 гласа

ЧАТ-ТЕМАЗа всичко

• Please log in to reply
24115 мнения по тази тема

#661 a_atanasov

a_atanasov

Майстор

• Потребители на форума
  • 1713 Мнения:
  • Град:114445

Публикувано 25 февруари 2010 - 19:28

Полезно. Много полезно. :4036: :flagMB new:
  • 0

#662 mradulov

mradulov

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3721 Мнения:
  • Град:София
  • Интереси:Автомобили
  • Автомобил:
    S203 220CDI Автоматик 2005г.

Публикувано 25 февруари 2010 - 21:50

Може би имаш предвид това Публикувано изображение

слагат се по този начин Публикувано изображение

Като тичате с тия работи не ви ли се разлива бирата бре хора? Освен това си представете колко е неудобно да се кара с тия пущини!
  • 0
Mercedes-Benz - Unlike any other!

#663 a_atanasov

a_atanasov

Майстор

• Потребители на форума
  • 1713 Мнения:
  • Град:114445

Публикувано 25 февруари 2010 - 22:08

Как мога да сваля този клип от В-бокс или от друго място?
  • 0

#664 LiL

LiL

Firestarter

• Замразено членство
  • 2761 Мнения:
  • Интереси:Създавам спомени с материали на клиента -:D
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 25 февруари 2010 - 23:57

Искам да благодаря на iohoho, днес си купих тежестите точно от веригата магазини, които той посочи.
:icon_welldone:
  • 0

#665 eMs1

eMs1

Майстор

• Потребители на форума
  • 809 Мнения:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 02 март 2010 - 10:24

Ако ви се занимава - за да видите как ще изглежда колата ви с различни марки джанти ----> клик
:flagMB new:
  • 0
ex C124 220 '94
ex CL203 200 Kompressor SportCoupe '02
ex W163 270 CDI '03
ex W203 200 Kompressor '01
Публикувано изображение

#666 LiL

LiL

Firestarter

• Замразено членство
  • 2761 Мнения:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 02 март 2010 - 12:58

Защо трябваше постовете от снощи да бъдат изтрити?!
На всички ни беше ясно, че са офтопик, ама не мисля, че беше проблем на някой да се преместят в друга ( нова ) тема...
Нали се сещате колко демотивиращо действа на потребителите триенето на постовете им, или по-скоро имам право да говоря само за себе си..на мен ми действа отрицателно...не мисля, че поста ми от снощи съдържаще глупости, обиди, нападки...да, беше офтопик....ама и друг път сме виждали офтопик да бъде трансформиран в онтопик...
За какво да пишем като постовете ни ще бъдат трити... :dontknow:
  • 0

#667 Silverstar

Silverstar

Чирак

• Потребители на форума
  • 183 Мнения:
  • Автомобил:
    1995' Mercedes Benz W202 C200 Elegance
    1992' Mercedes Benz W201 190 - 1.8 - R.I.P.
    1986' Ford Sierra - 1.6

Публикувано 02 март 2010 - 15:56

Защо трябваше постовете от снощи да бъдат изтрити?!
На всички ни беше ясно, че са офтопик, ама не мисля, че беше проблем на някой да се преместят в друга ( нова ) тема...
Нали се сещате колко демотивиращо действа на потребителите триенето на постовете им, или по-скоро имам право да говоря само за себе си..на мен ми действа отрицателно...не мисля, че поста ми от снощи съдържаще глупости, обиди, нападки...да, беше офтопик....ама и друг път сме виждали офтопик да бъде трансформиран в онтопик...
За какво да пишем като постовете ни ще бъдат трити... :dontknow:

Темата за разхода на А170 CDI ли визираш?
Защото когато вчера вечерта се логнах явно мазалото вече беше станало и всъщност видях само новата тема (която между другото също вече я няма)...
  • 0

#668 hammer^BaTe

hammer^BaTe

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 5566 Мнения:
  • Град:Дружба Сити :D
  • Автомобил:
    2004 W211 E55
    1995 W140 S500L - ex
    2014 W124 E500 - ex
    1996 W140 S350TD - ex
    1994 W124 E250D - ex
    1982 W201 190D - ex
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 02 март 2010 - 16:11

Силвърстар.. с новата тема обясних за какво иде реч. Старата тема е разчистена и е върната обратно !
А новата тема.. бях написал , че след като старата тема се възстанови.. ще бъде изтрита.. какъв е проблема ?
  • 0
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left... :)

#669 Silverstar

Silverstar

Чирак

• Потребители на форума
  • 183 Мнения:
  • Автомобил:
    1986' Ford Sierra - 1.6

Публикувано 02 март 2010 - 16:20

Силвърстар.. с новата тема обясних за какво иде реч. Старата тема е разчистена и е върната обратно !
А новата тема.. бях написал , че след като старата тема се възстанови.. ще бъде изтрита.. какъв е проблема ?

Няма проблем за новата тема, никакъв даже, наистина така беше написано и така стана! Погрешно ме разбираш.
Нямам представа какво е станало вчера в първата тема, за да бъде разчистена, но беше ясно че рязко хвана завой в никак не добра посока...
Предполагам сам видя как тръгна провокацията и т.н. и явно и други хора след това са изказали мнения, които няма как да бъдат видяни.

Не ме разбирай погрешно - нямаш си представа колко против съм подобни изказвания, заради които се изкриви темата, а и не считам че те имат място тук (в клуба, форума, общество или както искаш го наречи).
Просто попитах дали за тази тема става дума, че е била разчистена или за друга, стана ми интересно...
  • 0

#670 LiL

LiL

Firestarter

• Замразено членство
  • 2761 Мнения:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 02 март 2010 - 16:25

Всъщност, Силвърстар не е казал, че има проблем..просто ми зададе въпрос..

Аз съм недоволната , в случая...и казах защо.
  • 0

#671 Silverstar

Silverstar

Чирак

• Потребители на форума
  • 183 Мнения:
  • Автомобил:
    1986' Ford Sierra - 1.6

Публикувано 02 март 2010 - 16:39

Хамъра се е хванал за думите ми в скобите накрая, които не са били с цел заяждане, а просто отбелязах, че новата тема е махната.

Колкото до другата тема - какво толкова е станало и то толкова бързо, че да се разчисти?

Идеята ми е, че ако се чистят последващи коментари, за да не става недоразбрана ситуация и "кой крив, кой прав" ще е най-добре още в началото да се чистят тези постове, от които започва всичко. Ясно ми е, че няма как винаги да стане, но конкретно "началния" пост си стоя доста време и се взеха мерки, след като в последствие явно са се включили доста хора.

Трябва да има нещо като правило за "добри нрави" например:)
  • 0

#672 Мишо

Мишо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2421 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    W210-E200

Публикувано 02 март 2010 - 17:45

Трябва да има нещо като правило за "добри нрави" например:)

Има си правила и то доста конкретни-ако някой обаче се чувства велик и над тях,това е друг въпрос,а именно въпрос на възпитание и култура.
Отделно от това модовете са много мудни и вместо да вземат конкретни действия,срещу нарушителите на добрия тон,просто затриват темата.
Не знам какво сте писали вчера,и какво е затрито,но мога да предположа-примери за нарушения на правилата бол.
Не искам да обиждам модераторите-почти всички ги познавам и твърдя,че са печенаги,но на моменти трябва по твърда ръка.
  • 0
Публикувано изображение
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?

#673 Silverstar

Silverstar

Чирак

• Потребители на форума
  • 183 Мнения:
  • Автомобил:
    1986' Ford Sierra - 1.6

Публикувано 02 март 2010 - 18:01

Има си правила и то доста конкретни-ако някой обаче се чувства велик и над тях,това е друг въпрос,а именно въпрос на възпитание и култура.
Отделно от това модовете са много мудни и вместо да вземат конкретни действия,срещу нарушителите на добрия тон,просто затриват темата.
Не знам какво сте писали вчера,и какво е затрито,но мога да предположа-примери за нарушения на правилата бол.
Не искам да обиждам модераторите-почти всички ги познавам и твърдя,че са печенаги,но на моменти трябва по твърда ръка.

Е твърдата ръка беше приложена успешно вчера (в частта разчистване на темата).

И аз незнам как се е развивала темата, но въпросът е, че можеше по-рано да се реагира в конкретния случай. Незнам какво мислят останалите, писали в темата (няма и как да видя :) ), но добрият тон беше нарушен доста преди да се разрази каквото там се е разразило.

Убеден съм, че модовете са пичове - не ги познавам, но все пак имам впечатления покрай темите:)
  • 0

#674 hammer^BaTe

hammer^BaTe

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 5566 Мнения:
  • Град:Дружба Сити :D
  • Автомобил:
    2004 W211 E55
    1995 W140 S500L - ex
    2014 W124 E500 - ex
    1996 W140 S350TD - ex
    1994 W124 E250D - ex
    1982 W201 190D - ex
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 02 март 2010 - 19:11

Айде ще ви отговоря и на 2мата.. въпреки че ... не виждам смисъл.
Голяма част от коментарите не ги затрих веднага защото...
1. Това че е вметнат един пост.. не винаги означава , че разговора ще тръгне на там.
2. Прецених.. , че като начинаещ е по-добре да СКРИЯ ! (а не да изтрия темата) и да се допитам до по-старши ...
и.. така..

Силвър.. не се заяждам.. не се хващам за нищо.. просто реших да кажа какво стана с темата...

Можех да я забърша.. и като прескоча точките 1 и 2... и без обяснение.. ама щеше да има.. пак диктатура :D

Моля.. стига по тоз въпрос.. !!
  • 0
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left... :)

#675 Мишо

Мишо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2421 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    W210-E200

Публикувано 04 март 2010 - 08:39

Вижте малчо какъв късмет има.
Пускам това клипче,защото вчера Краси 500 ми разказа как е бил свидетел бебешко столче барабар с бебето да изпада от колата.
Та колеги пазете си дечицата и заключвайте вратите :icon_coolgrin:
  • 0
Публикувано изображение
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?

8 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 8 гости, 0 анонимни