ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 12 февруари 2010 - 09:14
Това с номерата,няма да карат никой да ги сменява.Обаче има тънка уловка,караш си с трбагреника без проблем,но когато тръгнеш да напускаш страната ти казват:Сори,брато ама с тия номера неможеш да караш в европейския съюз,и искаш неискаш бегаш в КАТ да си ги смениш.Това разбира се не е окончателно,не се знае след някой друг месец какво ще им хрумне,щото нали са бедна институция и ако решат да съберат някой лев като нищо ще кажат,айде сега елате да си смените номерцата.
Ние сме най шибаната държава в това отношение.
Поздрави.
Ние сме най шибаната държава в това отношение.
Поздрави.
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 12 февруари 2010 - 10:08
Абе колеги кво ще кажете за всичките тези арести на голями банди из нашенско. Чета тук из новините направо се плашим. Плашим се да не е само дандания, полицайте и данс си вършат работа ама прокурорите пак ще се насерат.
Дано турнат некой в затвора накрая мама му, поне една малка светлинка да има в тунела!
Дано турнат некой в затвора накрая мама му, поне една малка светлинка да има в тунела!
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
Публикувано 12 февруари 2010 - 10:28
Има за какво да се плашиш...малко ПР,че да да му направят евала на премиера от ЕС и дотам....прокурорите ни са куци медузи,нито искат нито могат да направят нещо....Абе колеги кво ще кажете за всичките тези арести на голями банди из нашенско. Чета тук из новините направо се плашим. Плашим се да не е само дандания, полицайте и данс си вършат работа ама прокурорите пак ще се насерат.
Иначе акции има много в БГ то не бяха комари,респекти,а сега нагли октоподи....Забележете "октопод"-ще се разплача от умиление...та ха познайте кой е смелия Корадо Катани
Така както е тръгнало на култови имена очаквам следващата да е "правосъдие в мрака" или пък "мълчанието на агнетата"....а най-готино ще е "тексаско клане"
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 12 февруари 2010 - 15:31
Аз, да ви кажа, си оправих табелката...
махнах я, измих я вкъщи, поизправих каквото можах и я сложих..
Сега изглежда така..
Сега съм доволна от себе си и дори фактът, че от сутринта камион на топлофикация копае в нашата улица ( и нямаме парно и топла вода ) не може да помрачи петъчното ми задоволство.
Благодаря ви, момчета..че помогнахте с правилните съвети!
Сега изглежда така..
Сега съм доволна от себе си и дори фактът, че от сутринта камион на топлофикация копае в нашата улица ( и нямаме парно и топла вода ) не може да помрачи петъчното ми задоволство.
Благодаря ви, момчета..че помогнахте с правилните съвети!
Публикувано 12 февруари 2010 - 16:22
Аз, да ви кажа, си оправих табелката...
...
Пак не видях болтчета - я влез в магазина до вашия вход и купи една къса дебела рапидка за номерчето.
Публикувано 12 февруари 2010 - 19:26
Само за информация-днес си поисках от софийския КАТ такава пластина и ми дадоха веднага за без пари, може би, ако не беше около 17ч вероятно щяха и да ми я монтират-та който има нужда...знаете пътя.
Публикувано 12 февруари 2010 - 19:58
Ами не точно...Вчера трябваше да свалим старите номера и нахалника,чиято работа е това,за което разбира се съм платил ми вика: "Вземай отверката и сваляй.."!!!! МОЛЯЯЯЯ,аз понеже съм фрашкан с отверки-та свали си ги ама все едно му бях ебаси длъжника,после като слагаше новите табели,учтиво ми намекна да сложи още 1-2 рапидки,пък аз да съм почерпел...адски наглеци са-не само в 5ч. следобяд.Само за информация-днес си поисках от софийския КАТ такава пластина и ми дадоха веднага за без пари, може би, ако не беше около 17ч вероятно щяха и да ми я монтират-та който има нужда...знаете пътя.
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 13 февруари 2010 - 12:04
С целия си акъл изрових едно кубче на Рубик.....мазало еййй-няма нареждане този пущиняк
Публикувано 13 февруари 2010 - 13:47
Винаги са били такива там,просяци.Ами не точно...Вчера трябваше да свалим старите номера и нахалника,чиято работа е това,за което разбира се съм платил ми вика: "Вземай отверката и сваляй.."!!!! МОЛЯЯЯЯ,аз понеже съм фрашкан с отверки-та свали си ги ама все едно му бях ебаси длъжника,после като слагаше новите табели,учтиво ми намекна да сложи още 1-2 рапидки,пък аз да съм почерпел...адски наглеци са-не само в 5ч. следобяд.
Публикувано 13 февруари 2010 - 21:56
А във връзка с зачестилите кражби на номера замисляли ли сте се за някакъв по стабилен начин за захващане, та да не могат лесно да се крадат номерата .Имам в предвид дали ще има някакво нарушение на правилата, ако се пробият още няколко дупки на номера, за да се захване по стабилно .
Публикувано 13 февруари 2010 - 22:35
To аз съм боднал едн нит на предния номер,не заради каражбата,а за да не го изгубя,щото после пак си е разправия в КАТ.А във връзка с зачестилите кражби на номера замисляли ли сте се за някакъв по стабилен начин за захващане, та да не могат лесно да се крадат номерата .Имам в предвид дали ще има някакво нарушение на правилата, ако се пробият още няколко дупки на номера, за да се захване по стабилно .
Публикувано 14 февруари 2010 - 16:14
Здравейте колеги.
Някой знае ли в каква последователност се придвижва горивото (по прозрачните горивопроводи от клапана за подгряване на горивото до ГНП) при работещ ДВГ на Ц 250 ТД.
Някой знае ли в каква последователност се придвижва горивото (по прозрачните горивопроводи от клапана за подгряване на горивото до ГНП) при работещ ДВГ на Ц 250 ТД.
Публикувано 14 февруари 2010 - 16:29
Имам два счупени леви стопа от 202 комби-ако на някой му рябват за пред застраховател или др. цел.
Публикувано 15 февруари 2010 - 22:34
В немско свърши солта!
Цел Хамбург няма сол, днес и тук на село свърши!
Цел Хамбург няма сол, днес и тук на село свърши!
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!
8 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 8 гости, 0 анонимни