Към съдържанието

•  

Снимка
* * * * - 24 гласа

ЧАТ-ТЕМАЗа всичко

• Please log in to reply
24115 мнения по тази тема

#631 alipi

alipi

Майстор

• Потребители на форума
  • 2185 Мнения:
  • Град:селяндурин от класа

Публикувано 12 февруари 2010 - 09:14

Това с номерата,няма да карат никой да ги сменява.Обаче има тънка уловка,караш си с трбагреника без проблем,но когато тръгнеш да напускаш страната ти казват:Сори,брато ама с тия номера неможеш да караш в европейския съюз,и искаш неискаш бегаш в КАТ да си ги смениш.Това разбира се не е окончателно,не се знае след някой друг месец какво ще им хрумне,щото нали са бедна институция и ако решат да съберат някой лев като нищо ще кажат,айде сега елате да си смените номерцата.
Ние сме най шибаната държава в това отношение.
Поздрави.
  • 0
Не хапи този,който може да те изяде.

#632 hektor

hektor

Майстор

• Потребители на форума
  • 1751 Мнения:
  • Град:Гера/София
  • Автомобил:
    Alfa Romeo 147 1.6 ts

Публикувано 12 февруари 2010 - 10:08

Абе колеги кво ще кажете за всичките тези арести на голями банди из нашенско. Чета тук из новините направо се плашим. Плашим се да не е само дандания, полицайте и данс си вършат работа ама прокурорите пак ще се насерат.
Дано турнат некой в затвора накрая мама му, поне една малка светлинка да има в тунела!
  • 0
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!

" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"

#633 Мишо

Мишо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2421 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    W210-E200

Публикувано 12 февруари 2010 - 10:28

Абе колеги кво ще кажете за всичките тези арести на голями банди из нашенско. Чета тук из новините направо се плашим. Плашим се да не е само дандания, полицайте и данс си вършат работа ама прокурорите пак ще се насерат.
Дано турнат некой в затвора накрая мама му, поне една малка светлинка да има в тунела!

Има за какво да се плашиш...малко ПР,че да да му направят евала на премиера от ЕС и дотам....прокурорите ни са куци медузи,нито искат нито могат да направят нещо....
Иначе акции има много в БГ то не бяха комари,респекти,а сега нагли октоподи....Забележете "октопод"-ще се разплача от умиление...та ха познайте кой е смелия Корадо Катани :0_yahoo: :0_yahoo: :0_yahoo:
Така както е тръгнало на култови имена очаквам следващата да е "правосъдие в мрака" или пък "мълчанието на агнетата"....а най-готино ще е "тексаско клане" :0_yahoo:
  • 0
Публикувано изображение
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?

#634 LiL

LiL

Firestarter

• Замразено членство
  • 2761 Мнения:
  • Град:София
  • Интереси:Създавам спомени с материали на клиента -:D
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 12 февруари 2010 - 15:31

Аз, да ви кажа, си оправих табелката...
махнах я, измих я вкъщи, поизправих каквото можах и я сложих..
Сега изглежда така..
Публикувано изображение

Сега съм доволна от себе си и дори фактът, че от сутринта камион на топлофикация копае в нашата улица ( и нямаме парно и топла вода ) не може да помрачи петъчното ми задоволство.

Благодаря ви, момчета..че помогнахте с правилните съвети! :icon_welldone:
  • 0

#635 Blond

Blond

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 3955 Мнения:
  • Автомобил:
    C124 200E 1992
    S202 220CDI 11.1999
    W211 220CDI 04.2004
    C207 350CDI 06.2009
    W212 220CDI 11.2013
    W213 400d 07.2020

Публикувано 12 февруари 2010 - 16:22

Аз, да ви кажа, си оправих табелката...
махнах я, измих я вкъщи, поизправих каквото можах и я сложих..

...

Пак не видях болтчета - я влез в магазина до вашия вход и купи една къса дебела рапидка за номерчето.
  • 0

#636 iohoho

iohoho

Напреднал

• Потребители на форума
  • 587 Мнения:
  • Автомобил:
    S 211 E 320 CDI 2004г.

Публикувано 12 февруари 2010 - 19:26

Само за информация-днес си поисках от софийския КАТ такава пластина и ми дадоха веднага за без пари, може би, ако не беше около 17ч вероятно щяха и да ми я монтират-та който има нужда...знаете пътя.
  • 0

#637 Мишо

Мишо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2421 Мнения:
  • Автомобил:
    W210-E200

Публикувано 12 февруари 2010 - 19:58

Само за информация-днес си поисках от софийския КАТ такава пластина и ми дадоха веднага за без пари, може би, ако не беше около 17ч вероятно щяха и да ми я монтират-та който има нужда...знаете пътя.

Ами не точно...Вчера трябваше да свалим старите номера и нахалника,чиято работа е това,за което разбира се съм платил ми вика: "Вземай отверката и сваляй.."!!!! МОЛЯЯЯЯ,аз понеже съм фрашкан с отверки-та свали си ги ама все едно му бях ебаси длъжника,после като слагаше новите табели,учтиво ми намекна да сложи още 1-2 рапидки,пък аз да съм почерпел...адски наглеци са-не само в 5ч. следобяд.
  • 0
Публикувано изображение
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?

#638 Мишо

Мишо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2421 Мнения:
  • Автомобил:
    W210-E200

Публикувано 13 февруари 2010 - 12:04

С целия си акъл изрових едно кубче на Рубик.....мазало еййй-няма нареждане този пущиняк :0_yahoo:
  • 0
Публикувано изображение

#639 Ivan W210

Ivan W210

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 2836 Мнения:
  • Автомобил:
    E320 4MATIC
    E 250 TD
    150hp,1999
    ОГИН БЕШЕ!!!

Публикувано 13 февруари 2010 - 13:47

Ами не точно...Вчера трябваше да свалим старите номера и нахалника,чиято работа е това,за което разбира се съм платил ми вика: "Вземай отверката и сваляй.."!!!! МОЛЯЯЯЯ,аз понеже съм фрашкан с отверки-та свали си ги ама все едно му бях ебаси длъжника,после като слагаше новите табели,учтиво ми намекна да сложи още 1-2 рапидки,пък аз да съм почерпел...адски наглеци са-не само в 5ч. следобяд.

Винаги са били такива там,просяци.
  • 0

#640 коцев

коцев

Напреднал

• Потребители на форума
  • 445 Мнения:
  • Град:Ловеч
  • Автомобил:
    190 D 2.5 1988г

Публикувано 13 февруари 2010 - 21:56

А във връзка с зачестилите кражби на номера замисляли ли сте се за някакъв по стабилен начин за захващане, та да не могат лесно да се крадат номерата .Имам в предвид дали ще има някакво нарушение на правилата, ако се пробият още няколко дупки на номера, за да се захване по стабилно .
  • 0

#641 Ivan W210

Ivan W210

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 2836 Мнения:
  • Автомобил:
    E320 4MATIC
    E 250 TD
    150hp,1999
    ОГИН БЕШЕ!!!

Публикувано 13 февруари 2010 - 22:35

А във връзка с зачестилите кражби на номера замисляли ли сте се за някакъв по стабилен начин за захващане, та да не могат лесно да се крадат номерата .Имам в предвид дали ще има някакво нарушение на правилата, ако се пробият още няколко дупки на номера, за да се захване по стабилно .

To аз съм боднал едн нит на предния номер,не заради каражбата,а за да не го изгубя,щото после пак си е разправия в КАТ.
  • 0

#642 Emo

Emo

Чирак

• Потребители на форума
  • 150 Мнения:
  • Град:Кюстендил
  • Автомобил:
    W202 250 Turbodiesel '99
    W201 2.0 Diesel '87

Публикувано 14 февруари 2010 - 16:14

Здравейте колеги.
Някой знае ли в каква последователност се придвижва горивото (по прозрачните горивопроводи от клапана за подгряване на горивото до ГНП) при работещ ДВГ на Ц 250 ТД.
  • 0

#643 Emo

Emo

Чирак

• Потребители на форума
  • 150 Мнения:
  • Град:Кюстендил
  • Автомобил:
    W202 250 Turbodiesel '99
    W201 2.0 Diesel '87

Публикувано 14 февруари 2010 - 16:29

Имам два счупени леви стопа от 202 комби-ако на някой му рябват за пред застраховател или др. цел.
  • 0

#644 hektor

hektor

Майстор

• Потребители на форума
  • 1751 Мнения:
  • Град:Гера/София
  • Автомобил:
    Alfa Romeo 147 1.6 ts

Публикувано 15 февруари 2010 - 22:34

В немско свърши солта!
Цел Хамбург няма сол, днес и тук на село свърши! :kill_myself:
  • 0
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!

" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"

#645 LiL

LiL

Firestarter

• Замразено членство
  • 2761 Мнения:
  • Интереси:Създавам спомени с материали на клиента -:D
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 16 февруари 2010 - 14:00

Публикувано изображение
Можете ли да ми кажете това става ли да си го завия на рег. табела и Блонд, това ли имаше предвид като каза да си взема къса дебела рапидка, че аз точно това обясних на продавача...голям смях падна ..
  • 0

8 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 8 гости, 0 анонимни