Към съдържанието

•  

Снимка
* * * * - 24 гласа

ЧАТ-ТЕМАЗа всичко

• Please log in to reply
24116 мнения по тази тема

#6301 Наско

Наско

Джантата

• Потребители на форума
  • 4931 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    Mercedes Benz w202 C180
    Mercedes Benz w245 B150
    Mercedes Benz w164 AMG
    All Sold
    Now W163 M113

Публикувано 19 октомври 2011 - 09:43

Лилоф не става дума за произхода , а за манталитета на човека :)
див селяк = селяндур :buddies

П.С То щото пък аз съм 100 процента СофиЯнец :D
  • 0
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче

#6302 kdl

kdl

clockwork orange

• Замразено членство
  • 8412 Мнения:
  • Автомобил:
    Turbo Quattro
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 19 октомври 2011 - 09:50

Знам бе бате ;) Просто ми е малко тъжно като видя специфично отношение към "провинциалистите", особено когато правят първите си стъпки в живота и са с по-слаба психика.

:)
  • 0

Audi_A4_avatar.gif

#6303 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Автомобил:
    W124 220E/E220 тотално рециклиран 2011г

http://forums.mbclub.bg/topic/31677-/
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 19 октомври 2011 - 09:54

особено когато правят първите си стъпки в живота и са с по-слаба психика.

:)

Не,аз не мисля че е така. Всичко е до човек!
  • 1

Вари го,печи го,бенца си е Бенц!

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!

#6304 LiL

LiL

Firestarter

• Замразено членство
  • 2761 Мнения:
  • Интереси:Създавам спомени с материали на клиента -:D
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 19 октомври 2011 - 21:39

Тъй, малко ъпдейт, че напоследък нямах време и сили да влизам.
Оперирахме детето в Понеделник в Токуда, малко по-бързо се развиха нещата,отколкото очаквах с операцията, но щом 3-ти пореден специалист ми каза, че е наложително..за един ден направихме изследванията и така. Благодаря на всички за мненията, съветите и ценната информация, която получавах на ЛС, във ФБ и по телефона. Благодаря ви! За пореден път се убеждавам, че сте хора, на които може да се разчита. :lil_kiss

Много ми се насъбра напоследък,операцията мина добре,доста тежко ми се стори излизането от упойка,но и това мина. Надявам се и след 10 дни,които са по-критични след тази операция всичко да е наред и най-важното..да си е струвало и детето да намали боледуванията.
Сега се прибирам от изпит по немски..не помня откога не съм спала нормално вече и всичко минава толкова бързо около мен, че започнах да си забравям торбите с покупки в магазините и такива разни неща. :kill_myself
Ноември ми почва стажа в МвНР и съм доволна, че ще се видя със старите си колеги, ако не друго.

Казах ли, че ми липсвахте?
  • 2

#6305 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3037 Мнения:
  • Град:Стара Загора
  • Интереси:Живота, Вселената и Всичко останало
  • Автомобил:
    C 140 CL 500 (weekend car)
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Публикувано 19 октомври 2011 - 22:23

Оперирахме детето в Понеделник в Токуда, малко по-бързо се развиха нещата,отколкото очаквах с операцията, но щом 3-ти пореден специалист ми каза, че е наложително..за един ден направихме изследванията и така. Благодаря на всички за мненията, съветите и ценната информация, която получавах на ЛС, във ФБ и по телефона. Благодаря ви! За пореден път се убеждавам, че сте хора, на които може да се разчита. :lil_kiss

Много ми се насъбра напоследък,операцията мина добре,доста тежко ми се стори излизането от упойка,но и това мина. Надявам се и след 10 дни,които са по-критични след тази операция всичко да е наред и най-важното..да си е струвало и детето да намали боледуванията.
Сега се прибирам от изпит по немски..не помня откога не съм спала нормално вече и всичко минава толкова бързо около мен, че започнах да си забравям торбите с покупки в магазините и такива разни неща. :kill_myself
Ноември ми почва стажа в МвНР и съм доволна, че ще се видя със старите си колеги, ако не друго.

Всичко е добре когато свършва добре :)

И ти на нас :giverose
  • 0
MERCEDESBENZCLCoupe C140  1902 4 (1)

#6306 Yumerov

Yumerov

Напреднал

• Потребители на форума
  • 538 Мнения:
  • Интереси:Високо строителство, ВиК, риболов, фитнес
  • Автомобил:
    Mercedes W202 200 kompressor 1996g.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 19 октомври 2011 - 23:23

Всичко ще е шест. От тук нататък детето наитсина ще е значително по-добре
  • 0
Луд умора нема, само се поти

Публикувано изображение

Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.

#6307 Dydo

Dydo

Майстор

• Потребители на форума
  • 781 Мнения:
  • Автомобил:
    W 202 - продаден!

Публикувано 20 октомври 2011 - 08:58

Аз също съм от София, ама замисляли ли сте се, че освен преди време някой е решил този град да бъде столица и поради това тук са парите и всичко, с какво биха се гордели софиянци. Човек не може да се гордее, само заради това. Вие сещате ли се например, колко велики българи, са били родени в София - революционери, спортисти олимпийски и световни шампиони, писатели, творци, станали известни поради други качества, т.е. учени и т.н. и т.н. еле пък велики българи. Аз мисля, че бройката е много малка, да не кажа НИКАКВА, НУЛА. Плюс това, тук в БГ има егати и манталитета. Едно е да наречеш провинция малки градове и паланки, ама да казваш провинция на големи БГ градове, е направо смешно. Представете си някой от Ню Йорк (щото е най-голям) или Вашингтон (щото е столица, ама пасти да яде пред другите), да каже, че тези от Чикаго, Детройт, Сан Франциско, Л.А., Маями са провинциалисти или някой от Берлин, да нарече тези от Щутгарт, Мюнхен, Хановер или Дортмунд провинциалисти или някой от Мадрид, да каже същото за Барселона, Валенсия и т.н. и т.н.
  • 7
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!

#6308 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 20 октомври 2011 - 19:20

Аз също съм от София, ама замисляли ли сте се, че освен преди време някой е решил този град да бъде столица и поради това тук са парите и всичко...

1. Много ми е забавна теорията, че някой се е събудил една сутрин и му щукнало ей тъй, да преместят столицата баш в София. Този някой е Марин Дринов, който е един от авторите на Търновската конституция и първия председател на Българската академия на науките. Той е бил (и) историк и предложението му е било обосновано, най-вече от гледна точка на стратегическото местоположение на града... както и да е.

2. Да попитам - защо в САЩ, както даваш пример, "парите и всичко" не са съсредоточени в столицата, а има и други развити градове, като Детройт, Чикаго, Сан Франциско, Л.А, Маями (то там едно развитие, ама сакън)...

Тук се понапълни с хора които са далееееч от София. Нон стоп плюват колко е гадно тук.

Ето това е нещо, от което и аз издивявам... хем тук било много гадно, хем всички насам ги влече... Сега още малко ще излезе, че софиянци са виновни за положението в цялата страна.

3. Най-тъпото е, че тоя спор го подхванахте от мухата слон, ама айде...
  • 0

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Бабини деветиниclk.babailiica.comнаргиле

#6309 Gangsta Man

Gangsta Man

Рапeр

• Членове на клуба
  • 3671 Мнения:
  • Град:5Rich-California
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz W 140 S500 L
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 20 октомври 2011 - 19:29

Колеги а аз като провинциално селяндурЧЕ......с желания някой ден (живи и здрави) да дойда да живея и да се развивам в Столицата какво ще ме посъветвате ?

1. Да си седя в Петрич и да продължавам да затъпявам покрай заобикалящата ме селяния ?
или
2. Да дойда в София да се развивам и Вие да ме псувате ?

Моля Ви насочете ме във избора, че съм във възраст, в която трябва да определям бъдещето си.
  • 1
Публикувано изображение

By Batev

#6310 Pe6o666

Pe6o666

極真会館

• Потребители на форума
  • 2222 Мнения:
  • Град:Варна
  • Интереси:Apple & Mercedes
  • Автомобил:
    ML 270 CDI '02
    ML 320 CDI 4matic '05
    S 500L 4matic '06
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 20 октомври 2011 - 19:36

Да дойдеш във Варна, да те запозная със Ша и да творите заедно :whistle2
  • 1

#6311 LiL

LiL

Firestarter

• Замразено членство
  • 2761 Мнения:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 20 октомври 2011 - 19:49

Евала, Генгстъ.. :coolgrin
Много ме накефи мнението ти. Аз също съм родом от малък, а и вече селоподобен град. И кво от това..за 4 г. съм постигнала неща, които хора за 50 не могат. Но не там, а тук. Защо? Защото тук има възможности за развитие,конкуренция, търсене и предлагане, производство и общо взето ..всичко, а там ( в малките градове-няма). Извинявайте, ама вече и болница няма в моят град.Е, какво да правят хората там,особено младите?! Естествено е да отидат да търсят по-добри възможности за развитие и живот другаде. И в това няма нищо срамно. Борба за оцеляване е. Мисля, че съм по-възпитана и културна от много софиянци,а и ГОВОРЯ ПО-ПРАВИЛНО от тях, плащам си редовно данъците, не паркирам по треви, тротоари и детски площадки( казавам "тях" не защото по л.к. не принадлежа към София, а защото не се чувствам софиянка ).. и не, нямам нищо против софиянците..напротив. Имам против разделенията във всяка една форма..
А че е мръсна кочина София, ми мръсна е...а че е бъкано с паплач..ми бъкано е..Ама какво правим ние по въпроса? Нищо..мрънкаме.
  • 2

#6312 Pe6o666

Pe6o666

極真会館

• Потребители на форума
  • 2222 Мнения:
  • Автомобил:
    ML 270 CDI '02
    ML 320 CDI 4matic '05
    S 500L 4matic '06
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 20 октомври 2011 - 19:53

Welcome back :giverose
Надявам се малката да е добре!
  • 1

#6313 Gangsta Man

Gangsta Man

Рапeр

• Членове на клуба
  • 3671 Мнения:
  • Град:5Rich-California
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz W 140 S500 L
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 20 октомври 2011 - 20:03

Камелче точно за това говоря и имам впредвид.Говоря точно за ''Софиянците'', които паркират по тротоари и детски плщадки, говорят и се държат арогантно.Е се питам аз тогава свития и възпитан селянин, който има обноски какво да прави?Сигурен съм, че повечето хора не искат да напускат родната си среда ама като няма накъде къде да отиде?Ще отиде там където има хляб да яде.А аз се питам пак.....кой е виновен цялата индустрия и производство и всичко да е в София ?Дали умирам от желания да си оставя родната къща с 120кв/м апартамент и гараж и дворно място с беседка и под гаража допълнително помещение за моите боклуци,......а над гаража отново тераска с лозница, за да дойда да дишам 'чист въздух'' в София и да ставам в 6 сутринта за работа, за да мога да се придвижа до 8.И като целия кеш в Бг се върти в София аз сигурно трябва да си купя две кравички в Петрич и да почна да си ги пасем.
  • 1
Публикувано изображение

By Batev

#6314 LiL

LiL

Firestarter

• Замразено членство
  • 2761 Мнения:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 20 октомври 2011 - 20:11

О, Пешо.. :buddies и аз се надявам да е добре вече..
Я да те хвана да те питам едно въпросче докато си наоколо. От телефона отварям снимка в гугъл, примерно..ама как да я сейвна на телефона, че нямам такава опция?

Генгстъ..именно...
Да си от провинцията е като че ли гнусна диагноза, но слава богу..не всички софиянци са на това мнение..
  • 1

#6315 Pe6o666

Pe6o666

極真会館

• Потребители на форума
  • 2222 Мнения:
  • Автомобил:
    ML 270 CDI '02
    ML 320 CDI 4matic '05
    S 500L 4matic '06
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 20 октомври 2011 - 20:32

Като отвориш снимката, задържаш пръстчето на нея и ще ти даде опция за сейване :)
  • 1

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни