ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24117 мнения по тази тема
Публикувано 20 октомври 2011 - 20:46
Илия, естествено, че е имало обосновка в избора. Аз не знам за такива теории, че на някого му е щукнало. Въпроса бе в съвсем друга насока, т.е., че хората родом от София реално няма с какво да се гордеят, освен, че живеят в най-големия и развит град в страната, който е и столица. Даже и в самото разрастване и развитие са участвали предимно хора, не от София.
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!
Публикувано 20 октомври 2011 - 21:28
Здравейтеее
Имам нужда от малко помощ. Ние си говорихме с Гангстера, че съм наумил да си взема едно оригинално CD от BMW, но днес напълно инцидентно ми изпадна един Becker, и то модел който се появява веднъж на няколко години... и не се сдържах (звукът е невероятен просто).
Та издирвам 3 букси. Те са стандартни на много коли с Comand или поне от новите модели.
Може и не конкретно самите букси, а парт номерата им и номерата на индивидуалните пинчета.
Понеже нямам достъп до EPC от няколко дни насам... минах към ябълка и мигрирам още (щото нямам време нещо да си вдигна главата от компа...), бихте ли погледнали какви парт номерата на буксите и пинчетата на снимката по-долу.
Мисля да пусна отделна тема, но не знам в кой раздел ще е най-добре
Имам нужда от малко помощ. Ние си говорихме с Гангстера, че съм наумил да си взема едно оригинално CD от BMW, но днес напълно инцидентно ми изпадна един Becker, и то модел който се появява веднъж на няколко години... и не се сдържах (звукът е невероятен просто).
Та издирвам 3 букси. Те са стандартни на много коли с Comand или поне от новите модели.
Може и не конкретно самите букси, а парт номерата им и номерата на индивидуалните пинчета.
Понеже нямам достъп до EPC от няколко дни насам... минах към ябълка и мигрирам още (щото нямам време нещо да си вдигна главата от компа...), бихте ли погледнали какви парт номерата на буксите и пинчетата на снимката по-долу.
Мисля да пусна отделна тема, но не знам в кой раздел ще е най-добре
Прикачени файлове
Публикувано 20 октомври 2011 - 22:37
Пешо, моделът е Becker Indianapolis, но нормалните букси от Comand за W203 ще свършат работа.
Даже има ретрофит кит за AUX при W203, W208 и доста от моделите след тях, които се бодват в тези малките слотчета.
Даже има ретрофит кит за AUX при W203, W208 и доста от моделите след тях, които се бодват в тези малките слотчета.
Публикувано 20 октомври 2011 - 23:10
САМО КОНЯ НА ЗАЙО БАЙО Е ПО ГОЛЕМ ПИЧ ОТ НЕГО
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 21 октомври 2011 - 07:48
Ами - не съм съгласен, че няма с какво да се гордеят, ама въпрос на лично виждане... а ако в развитието са участвали предимно хора, които не са от София, в замърсяването му със сигурност участват само и единствено хора от града. Само софиянци-кореняци паркират по тротоарите и си хвърлят фасовете по земята. Както и да е... да не се караме за неща, които не зависят от нас...Илия, естествено, че е имало обосновка в избора. Аз не знам за такива теории, че на някого му е щукнало. Въпроса бе в съвсем друга насока, т.е., че хората родом от София реално няма с какво да се гордеят, освен, че живеят в най-големия и развит град в страната, който е и столица. Даже и в самото разрастване и развитие са участвали предимно хора, не от София.
Да се похваля - познайте, какво си имам от тази сутрин?
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 21 октомври 2011 - 08:03
книжка
какво печеля
какво печеля
Публикувано 21 октомври 2011 - 08:05
Илийката отново е шофер за пример
п.с Хора... на лекции съм в момента.. и направо умирам... нема такава скука.
Че даже в компютърна зала... направооо оле мале ... а забравих.. и с нови хора
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 21 октомври 2011 - 08:24
Както и да е... да не се караме за неща, които не зависят от нас...
Караме
То е и въпрос на възприятие, кое е основание за гордост. Ето например един търновец може да ти каже: "К,ви сте вие бе, шопи, ни е сме наследници на благородници - царе, боляри и т.н., в много от нас тече синя кръв, били сме столица на БГ по време на нейното величие".............или пък някой друг "В нашия град е роден Ботев, Левски, Раковски". За мен тези неща са повече за гордост, от колкото, че живееш в уреден град, за което голяма част от софиянци, нямат абсолютно никакъв принос. Нито те са строили, нито нещо от сорта. Казвам голяма част, не всички!
Както и да е
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!
Публикувано 21 октомври 2011 - 08:30
Хамърчеее и в нашия университет така ама като разберат че Гейнгста ще ходи на лекциии и ела да ги видиш опашките
П.С А ти сега къде записа магистратура в Транспортното ли или там как се казваше ЖП-то ?
By Batev
Публикувано 21 октомври 2011 - 09:29
Генгстъ,френки,бро.....и у форума и у чата като се появиш .....ралтата е същата.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 21 октомври 2011 - 09:34
Генгстъ,френки,бро.....и у форума и у чата като се появиш .....ралтата е същата.
Охоооо А Добро Утро МОЙ.......баш ми е драго да те мерна така рано сабалето.......сега съм сигурен, че деня ще мине приятно
By Batev
Публикувано 21 октомври 2011 - 09:46
където е Гейнгста винаги е фул пък и при теб братле... има страшно много фенки... не всички сме като теб
Иначе брат.. пак съм си в УНСС
Иначе брат.. пак съм си в УНСС
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 21 октомври 2011 - 09:49
деня ще мине приятно
И моя...
Нали знаеш моя съвет.
Колкото можеш по-рядко сваляй усмивката и всичко ще бъде наред!!!
Болшенството от връстниците ти и около тях,никога няма да те стигнат.....вервай ми !
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
3 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни