ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24116 мнения по тази тема
Публикувано 15 октомври 2011 - 14:56
rб3 пол няма
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 15 октомври 2011 - 16:05
Само не ми е ясно при какви обстоятелства се озоваваш с педал и красива жена в леглото. Все са ми се случвали абсурдни неща, но токлова абсурдни...
Е това немога да кажа! Аз съм по-безопасен от безопастната игла. Просто го прочетох този виц и се замислих верно какво би станало-само да не се бере голем срам.
Публикувано 16 октомври 2011 - 07:50
Добро утро и честит първи сняг..
Публикувано 16 октомври 2011 - 08:23
Ае честитоДобро утро и честит първи сняг..
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 16 октомври 2011 - 10:29
В София да не е валяло сняг а?
Ако е така да слагам зимните гумета
П.С Ще си намразя колата сега ще си сложа зиманите джантета които са 15-ки
By Batev
Публикувано 16 октомври 2011 - 10:31
Къде го тоя сняг , тука в полето пече слънце и духа ветрец
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 16 октомври 2011 - 10:32
В София да не е валяло сняг а?
Гангстерче а питаш ли ме мене , където още не съм си взимал зимни гумета и карам с гуми на 10 години Отпред имат не повече от 2мм граифер
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 16 октомври 2011 - 10:42
Трифка как гледам бате Столичаните с кънки излизат навън вече
Ти нали продаде 15-ките........взе некой лев......сега ще направиш и инспекция на джобовете на стареца и хоооп 4 чисто нови гумета за еската
Ти нали продаде 15-ките........взе некой лев......сега ще направиш и инспекция на джобовете на стареца и хоооп 4 чисто нови гумета за еската
By Batev
Публикувано 16 октомври 2011 - 12:39
Тихо се сипе белия прах,
Галено щипе ноздрите пак,
Всички на двора пушат трева,
А аз съм надрусан като свиня.
ЧЕСТИТ ПЪРВИ СНЯГ , БРАТЯ !
Галено щипе ноздрите пак,
Всички на двора пушат трева,
А аз съм надрусан като свиня.
ЧЕСТИТ ПЪРВИ СНЯГ , БРАТЯ !
Публикувано 16 октомври 2011 - 12:48
Дружина имам питане, пък ако някой запознат даде мнение ще е супер - предлагат ми нокиа N97, за 230лв. още е с найлоните и в гаранция. Някой има ли преки впечатления от този апарат. Мисля, че си струва
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 16 октомври 2011 - 12:58
скоро ще се промени разбирането за резервни части, консумативи и гуми на българския потребител...
бъдете в очакване
бъдете в очакване
Публикувано 16 октомври 2011 - 13:09
Дружина имам питане, пък ако някой запознат даде мнение ще е супер - предлагат ми нокиа N97, за 230лв. още е с найлоните и в гаранция. Някой има ли преки впечатления от този апарат. Мисля, че си струва
Така .. имал съм такова телефонче за няколко месеца
Тъй ...
3.5″ Touch Display
32GB internal storage + 16GB optional storage vis flash card
5 Megapixel Carl Zeiss Lens
GPS
WIFI, Bluetooth
3.5G
FM Radio
Качествен звук при разговор въпреки , че не е много силен.
Щеше да е добре , ако е една идея малко по силен.
Набирането на номер става бързо и лесно.
Дразнещото за мен беше , че при ВСЯКО ЕДНО набиране ме питаше дали искам Видео разговор или нормален ( )
Ако някой ти звъни да го поставиш на "холд" или да отговориш също е доста лесно.
Заключването / отключването на телефона е детска игра -> посредством страничен бутон.
Дизайна според мен е добър.
Бързина и "Отговор" при зададена команда ... понякога наистина беше бавен като му пусках някой приложения ..
а от това по изнервящо нещо според мене няма
Главното меню е доста добре "подредено" ако мога така да се изразя .. в много от съвременните телефони е пълна бъркотия като например Сони Ериксон Експериа или Самсунг Омниа .. имал съм кратък достъп и до двата телефона е подяволите .. всеки път като влезнех в менюто се чудех какво става
Клавиатурата му лично на мен ми беше удобна. ( за мойте големи пръстета )
Писането на текстове / смс-и / мейли е доста лесно и приятно занимание.
Моя апарат имаше и карта / навигация .. ми с две думи ПЕРФЕКТНА БРАТЧЕ ! Останах очарован
Ровенето в нета също е нещо много приятно с това телефонче.
Камерата - добра като за телефон - недей да очакваш нещо свръх въпреки "Карл Цайс" който е намесен в цялата история.
Батерията - издържаше ми 2 максимум 3 дена при моето ползване - постоянно бърникане и търсене на нещо или говорене с някой
За 230 лева - определено бих го взел
Това е от мен ..
не съм много добър в писането на коментари .. дано съм ти бил полезен
Публикувано 16 октомври 2011 - 13:16
Мише бате пази се от Китайски ментета че ги правят като оригинала та даже и по-хубави на външен вид.
Ина че е много добър.Зави си за какво и как ще го използваш.
Ина че е много добър.Зави си за какво и как ще го използваш.
Публикувано 16 октомври 2011 - 13:42
Аз лично не ти го препоръчвам N97. Може и моя да се е случил нещо бъгав, знам ли, но месеци наред не успях да му оправя най-големия недостатък - че се рестартира сам. Какви ли не ъпдейти не пробвах - няма оправия. Всеки ден, по няколко рестартирания!
Иначе самия телефон е изработен много добре, качествен материал, камерката също не беше никак лоша (за времето си когато излезе). Но софтуера беше под всякаква критика. Нищо не беше така лесно и интуитивно като примерно сегашните дроиди или айфони.
Ако имаше начин да го затрия тоя Симбиан и да сложа друга ОС, сигурно и досега щях да карам с този телефон, но...
Иначе самия телефон е изработен много добре, качествен материал, камерката също не беше никак лоша (за времето си когато излезе). Но софтуера беше под всякаква критика. Нищо не беше така лесно и интуитивно като примерно сегашните дроиди или айфони.
Ако имаше начин да го затрия тоя Симбиан и да сложа друга ОС, сигурно и досега щях да карам с този телефон, но...
Публикувано 16 октомври 2011 - 13:46
Ако те кефи - взимай го
За мен, тоя телефон е мъртво-роден тоя симбиан е толкова умряла ОС, че си нямаш на идея...
дисплея е резистивен - голям минус, ще го усетиш при допир с пръсти и липсата на реагиране иска си стилъс...
има яка клавиатура, и самия дисплей се плъзга и повдига нагоре, което е яко, имаш повече място за бутоните...
Като цяло, телефона за годината си(2008 мисля) беше добре, тогава и симбиана не беше толкова в трета глуха и все още се пишеха приложения за него.
Сега е доста поизоставена ОС, няма интересни и полезни програми...
Не се опитвам да те разубедя, ако не го ползваш за кой знае какво, примерно, говорене, малко скайп, преглеждане на сайтове и т.н.
ще ти е супер, писане на смс-и и чат са супер с тая qwerty клавиатура.
Лично аз не бих си го взел, но за не кой знае колко непретенциозна работа е супер
Има ли си всичко от комплекта, кабела за тв-оут е много ценнен, стилъс-а?
А бе, взимай го, телефона не е лош, особено за тия пари...
И един съвет, ако не го взимаш от приятел/познат, на който имаш вяра.
Виж му IMEI-а, пусни го за търсене в google и виж да не сe търси от някой.
Също и го разгледай хубаво, да не се окаже, че не е Н97 а китайското му братче
За мен, тоя телефон е мъртво-роден тоя симбиан е толкова умряла ОС, че си нямаш на идея...
дисплея е резистивен - голям минус, ще го усетиш при допир с пръсти и липсата на реагиране иска си стилъс...
има яка клавиатура, и самия дисплей се плъзга и повдига нагоре, което е яко, имаш повече място за бутоните...
Като цяло, телефона за годината си(2008 мисля) беше добре, тогава и симбиана не беше толкова в трета глуха и все още се пишеха приложения за него.
Сега е доста поизоставена ОС, няма интересни и полезни програми...
Не се опитвам да те разубедя, ако не го ползваш за кой знае какво, примерно, говорене, малко скайп, преглеждане на сайтове и т.н.
ще ти е супер, писане на смс-и и чат са супер с тая qwerty клавиатура.
Лично аз не бих си го взел, но за не кой знае колко непретенциозна работа е супер
Има ли си всичко от комплекта, кабела за тв-оут е много ценнен, стилъс-а?
А бе, взимай го, телефона не е лош, особено за тия пари...
И един съвет, ако не го взимаш от приятел/познат, на който имаш вяра.
Виж му IMEI-а, пусни го за търсене в google и виж да не сe търси от някой.
Също и го разгледай хубаво, да не се окаже, че не е Н97 а китайското му братче
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
7 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 7 гости, 0 анонимни