ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24117 мнения по тази тема
Публикувано 11 октомври 2011 - 21:37
Дам климатроника задължително . Едната страна ми е на 26 градуса другата на 25 и на първа степен и ми е супер :P
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 11 октомври 2011 - 21:40
Трифка.. аз говорех за климатика у дома
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 11 октомври 2011 - 21:46
Трифка.. аз говорех за климатика у дома
Като ме няма да те гушкам
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 11 октомври 2011 - 21:47
"Too much peoples come... only for the... for the pass the time.
Твърде много народ идва само за... за да губи време."
"Любите детей?" - пита руски журналист Стоичков. "Па очень!" - отговаря най-голямата ни футболна звезда. И уточнява, че има "два... две женщини" на въпроса дали има деца.
Бойко сигурно го е викнал да превежда, друго си е човек с опит.
Твърде много народ идва само за... за да губи време."
"Любите детей?" - пита руски журналист Стоичков. "Па очень!" - отговаря най-голямата ни футболна звезда. И уточнява, че има "два... две женщини" на въпроса дали има деца.
Бойко сигурно го е викнал да превежда, друго си е човек с опит.
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
Твойта жега мила.. ме държи от Рибарица.. и ще ме държи до следващата
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Пичове, някой да е чувал за 21 цола зимна гума?
пп. Току що имаше земетресение тук
Публикувано 11 октомври 2011 - 22:14
сигурно някъде "яко движи..."
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 11 октомври 2011 - 22:18
"Па очень!"
Що стаа к•ре?
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 11 октомври 2011 - 22:23
Добре е Васко, бачкане много последно време, няма време за почивка, инвестирам уж в бъдещето, но нищо не се знае какво ще стане.Що стаа к•ре?
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum
Харолд Уилсън.
Харолд Уилсън.
Публикувано 11 октомври 2011 - 22:29
Добре е Васко, бачкане много последно време, няма време за почивка, инвестирам уж в бъдещето, но нищо не се знае какво ще стане.
Здраве да има,другото е труд и късмет. Нека има работа! Лошо е като нема...
Публикувано 11 октомври 2011 - 22:29
Чувал съм, ама със сигурност няма да ти стоят добре
Пичове, някой да е чувал за 21 цола зимна гума?
пп. Току що имаше земетресение тук
иначе може да видиш това примерно
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 11 октомври 2011 - 22:32
Лелееее...
Мишо,това е летна гума.
Мишо,това е летна гума.
Публикувано 11 октомври 2011 - 22:35
Велосипедната по-скоро на кална ми мяза, не им разбирам много, ама пирелата си е зимна. Цената, обаче вероятно е недостъпна...Лелееее...
Мишо,това е летна гума.
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 11 октомври 2011 - 22:46
Тая май е за в гората.
Публикувано 11 октомври 2011 - 22:47
За GL-а трябват.
Сега е на 295/21 лятна.
Утре ще звънна в Боряна
Във Варна ми намират само 265/21
Не знам дали ще стане на джантата...
Мерси
Сега е на 295/21 лятна.
Утре ще звънна в Боряна
Във Варна ми намират само 265/21
Не знам дали ще стане на джантата...
Мерси