ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24118 мнения по тази тема
Публикувано 10 октомври 2011 - 20:26
ЛИЛ пусни темата "Млън-мрън"
Имам доста за мрънкане...
А и други сигурно.
Имам доста за мрънкане...
А и други сигурно.
Публикувано 10 октомври 2011 - 20:32
alexieff - Това за упойките нямах никаква идея , че е така .. ... 2 пъти с местна упойка през носа с култовите думи "ДУХАЙ" ...
Третия път вече като сменихме доктора си поспах така доволно .. и се събудих чисто нов ..
Иначе да - млад съм + - 20
Третия път вече като сменихме доктора си поспах така доволно .. и се събудих чисто нов ..
Иначе да - млад съм + - 20
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 10 октомври 2011 - 21:16
Трифка бате, не трябва да гледате какво ви изпреварва (повечето знаят случая с Цедката и аз с ладата) щом кара по-бързо нека изпреварва ,а са че са се кефили на това ,че изпреварват S класа нормално не им се случва всеки ден на тия 4 цилиндрови таралясници. Нали се сещаш ,че ако съм аз там и те почнат да те изпреварват ще им светкам отзад да бегат че пречат
Не им се впечатлявай на рейсърчетата ,сам каза че са на 18г. има време ще им дойде и на тях разум.
п.п. Пускайте си фаровете на време като днес ,че един на околовръстното за малко да даде фира.
аз не знам случая с ладата, ма знам много коли които могат да направят еската точка в огледалото, в това число и хонди и въпреки че не съм им фен ме дразни презрителното отношение към съперника...
Публикувано 10 октомври 2011 - 21:34
Камчо,ИСУЛ е баш тоя профил,търси връзка там. Ако нещо се запъне работата,ще се обадим на приятел които ги поназнайва и ще намерим правилният начин.
Всичко ще бъде наред,приятелко,опитай да не се паникьосваш и мишчица много скоро ще оздравее. Искрено го пожелавам и на двете ви!!!
Всичко ще бъде наред,приятелко,опитай да не се паникьосваш и мишчица много скоро ще оздравее. Искрено го пожелавам и на двете ви!!!
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 10 октомври 2011 - 21:45
Благодаря за мнението, Насе! Ако е ВМА, доктора е ясен, този най-последният от линка,възрастният http://www.ung.bg/team.html.. то съм ТВЪРДО ЗА ВМА !
Здравей, детето е на 5 години. Хърка от около 3..боледува много, да не кажа, че есента дойде ли и за нас започва един безкраен период на боледуване...хрема имаме почти винаги, не се влияе от почти нищо.Операцията задължително ще е с пълна упойка. Третата сливица почти опира в небцето...И на мен са ми казвали, че може да израстне,да отмине, но вече твърде много се тормозим с това вечно боледуване и доктора като видя снимката беше категоричен..че ваденето е действително наложително. А за печалбарството, той дори каза, че няма значение къде ще се извади, в смисъл, съвсем не е от хората, които казват АЗ ще ви оправя..оставя решението на нас..В Токуда сме били при всички лекари от УНГ (нали ви казвам, че вече сме все едно абонирани за УНГ). Само септември месец сменихме 5 вида капки за нос(макситрол, виброцил, коларгол, тобрекс и едни други, които са за очи),а противоалергичните зиртек и фенистил са вечното присъствие.Бяхме 10 дни на суметролим, после беше добре..изкарахме рожденният ден и 5 дни след това пак текнаха сополите..Голяма мъка е. А става все по-зле..Здравей,
Колко е голяма дъщеря ти? Нощем с отворена уста ли спи? Има ли промяна във facies-a? Колко често боледува? Установено ли е с палпация (опипване)? Аз съм чувал добри неща за УНГ клиниката в ИСУЛ. Малката ми дъщеря беше така, но лекарите ми препоръчаха да изчакам (ако състоянието позволява) до пубертета и вече нямаме тези проблеми. Ще попиташ защо питам. Защото вярвай на този, който сложи ръкавица и пипне в гърлото на детето за да установи дали е увеличена. Второ след пуберитета третата сливица закърнява и , това не го разбирам, но явно колегата е доста млад или докторите са злоупотребявали. Ако третата сливица се отстрани без пълна упойка ще последва горе изложеното от Наско. Така, че който ти каже ще оперираме с местна упойка, да знаеш, че пак ще имаш този проблем. Трябва да е пълна упойката за да се изчисти напълно сливицата. Четвърто, операторът колко операции на ден прави за трета сливица, на ден, не на седмица, камо ли на месец.
И накрая нека майчиното в теб ти покаже кое е най-добро за детето ти, защото в момента (според мен) медицината е 90% търговия и 10% медицина. Стискам ти палци.
Публикувано 11 октомври 2011 - 07:47
Ками, мъжа ми има контакти с много лекари, тъй като в това се състои работата му. Мога да ти препоръчам добър лекар ако искаш.
Публикувано 11 октомври 2011 - 08:10
В градски условия Да има много по-пъргави коли ,но на дълго се пробвахме с един с Акорд от последните ,ми то чак смешно ми стана, за в града има много бързи хонди ,но на извънградско четирицилиндров автомобил неможе да се мери с батковците ,бъде реалист. А случая с ладата ще ти го разкажа на живо.аз не знам случая с ладата, ма знам много коли които могат да направят еската точка в огледалото, в това число и хонди и въпреки че не съм им фен ме дразни презрителното отношение към съперника...
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 11 октомври 2011 - 08:22
но на извънградско четирицилиндров автомобил неможе да се мери с батковците
Е ся ти ми го взема от устата.
Той Биги го знае много добре ама му стана жал за другите.
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 11 октомври 2011 - 08:27
Сутринта направо ми бръкнаха с боксова ръкавица ,в профила ми във Фейсбука имам снимка на колата и на интериора има коментар"stra6na cigania s toia mahagon napravo otvraaaat" е сети се ти дали не му се зарадвах и после съответно отговорих де"Христиан Стефанов Da sigurno s plasmasa e po-dobre ,aman ot psevdo razbira4i
преди около час · Харесва ми
Христиан Стефанов Но все пак затова има толкова много марки коли ,защото има и различни хора ,нали знаеш "въпрос на вкус " - казало кучето и си облизало задника
"
преди около час · Харесва ми
Христиан Стефанов Но все пак затова има толкова много марки коли ,защото има и различни хора ,нали знаеш "въпрос на вкус " - казало кучето и си облизало задника
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 11 октомври 2011 - 08:29
Потребители, които са on-line в момента: 106
Най-много потребители on-line в един ден - 300, е имало на 11 окт 2011.
йее подобрихме рекорда.
йее подобрихме рекорда.
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 11 октомври 2011 - 08:46
Между другото - имаме два отделни рекорда - по-малкия брояч е откакто е инсталиран новия форум.Потребители, които са on-line в момента: 106
йее подобрихме рекорда.
По-големия брояч (отдясно) е откакто съществува изобщо форума и там пише:
Най-много онлайн: 791 на 28 март 2008 - 23:08
Тоя рекорд скоро май няма да го бием
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 11 октомври 2011 - 08:47
А бе маани!
"Махагона гаден,музиката нищо особено"
Хахахахаха!!!!!
"Махагона гаден,музиката нищо особено"
Хахахахаха!!!!!
Публикувано 11 октомври 2011 - 08:47
Е ...шанс
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 11 октомври 2011 - 08:49
Направо се чудя как може толко да съм се преебал ,че карам S класа чесно , ще взема да си купя една бърза Астра и глей за кво иде реч....
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 11 октомври 2011 - 08:54
Направо се чудя как може толко да съм се преебал ,че карам S класа чесно , ще взема да си купя една бърза Астра и глей за кво иде реч....
Те милиционерите затова гледат като пръднали в рейса и половината не чуват.
4 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 4 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА