Във Варна ми намират само 265/21
Мерси
Звънни на този номер,във Варна е,търси Миро... кажи му че Васо ти го е дал и да не забрави да ти направи отстъпка.
0888407596
Публикувано 11 октомври 2011 - 22:59
Във Варна ми намират само 265/21
Мерси
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 11 октомври 2011 - 23:24
Публикувано 12 октомври 2011 - 01:48
Пазете я няколко дена и ги махайте всички сливици!!!!!!!!!! И аз бях така като малък. Не можех да изпия даже и чаша студена вода, камо ли кола или сладолед - седмици след това боледувах. На около 7 год. ме оперираха- с пълна упойка ми махнаха и 3-те сливици, бяха възпалени всичките и от тогава до сега не си спомням да съм пил, или ял нещо студено и да съм се разболял. Гърло никога не ме е боляло и не хъркам. Мхнете ги час по скоро ще направите голяма услуга на детето.Благодаря за мнението, Насе! Ако е ВМА, доктора е ясен, този най-последният от линка,възрастният http://www.ung.bg/team.html
Здравей, детето е на 5 години. Хърка от около 3..боледува много, да не кажа, че есента дойде ли и за нас започва един безкраен период на боледуване...хрема имаме почти винаги, не се влияе от почти нищо.Операцията задължително ще е с пълна упойка. Третата сливица почти опира в небцето...И на мен са ми казвали, че може да израстне,да отмине, но вече твърде много се тормозим с това вечно боледуване и доктора като видя снимката беше категоричен..че ваденето е действително наложително. А за печалбарството, той дори каза, че няма значение къде ще се извади, в смисъл, съвсем не е от хората, които казват АЗ ще ви оправя..оставя решението на нас..В Токуда сме били при всички лекари от УНГ (нали ви казвам, че вече сме все едно абонирани за УНГ). Само септември месец сменихме 5 вида капки за нос(макситрол, виброцил, коларгол, тобрекс и едни други, които са за очи),а противоалергичните зиртек и фенистил са вечното присъствие.Бяхме 10 дни на суметролим, после беше добре..изкарахме рожденният ден и 5 дни след това пак текнаха сополите..Голяма мъка е. А става все по-зле..
Публикувано 12 октомври 2011 - 10:48
Публикувано 12 октомври 2011 - 11:05
Публикувано 12 октомври 2011 - 11:26
Ще стане май а на каква височина са лятната и зимната гума?
Публикувано 12 октомври 2011 - 11:32
Публикувано 12 октомври 2011 - 12:10
Публикувано 12 октомври 2011 - 12:55
GL-class. По-горе си го е написал.Пешка.. коя е таз жипка ???
Публикувано 12 октомври 2011 - 12:56
Публикувано 12 октомври 2011 - 15:04
Публикувано 12 октомври 2011 - 15:11
Публикувано 12 октомври 2011 - 15:27
Публикувано 12 октомври 2011 - 15:47
Ваденето на сливици не е безобидно като дългосрочни последствия за детето. Не визирам последствия от операцията, а от липсата на сливици. Нека специалист провери и прецени ползи/вреди.Пазете я няколко дена и ги махайте всички сливици!!!!!!!!!! И аз бях така като малък. Не можех да изпия даже и чаша студена вода, камо ли кола или сладолед - седмици след това боледувах. На около 7 год. ме оперираха- с пълна упойка ми махнаха и 3-те сливици, бяха възпалени всичките и от тогава до сега не си спомням да съм пил, или ял нещо студено и да съм се разболял. Гърло никога не ме е боляло и не хъркам. Мхнете ги час по скоро ще направите голяма услуга на детето.
Успех и скорошно оздравяване!
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни