Към съдържанието

•  

Снимка
* * * * - 24 гласа

ЧАТ-ТЕМАЗа всичко

• Please log in to reply
24117 мнения по тази тема

#6106 hammer^BaTe

hammer^BaTe

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 5566 Мнения:
  • Град:Дружба Сити :D
  • Автомобил:
    2004 W211 E55
    1995 W140 S500L - ex
    2014 W124 E500 - ex
    1996 W140 S350TD - ex
    1994 W124 E250D - ex
    1982 W201 190D - ex
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 09 октомври 2011 - 21:41

Да Мишо..
Както знаеш на тоя мост.. с предимсво е пътя който идва от Тетевен към Рибарица. Моста е долу горе тесничък.. От Рибарица идваше камион , който беше навлезнал вече на моста ,а от Тетевен идваше една хонда.. с ОВ регистрация. Шофера на хондата реши , че трябва камиона да се върне видиш ли и навлезе на моста с мръсна газ.. и се зажули в камиона.
А тоя същия индивид... тръгна след нас посока Рибарица. Имаше 4-5 км да ме изправари.. не го направи. И малко преди Рибарица имаше полиция на едно населено място и тоз реши да ме изпревари точно пред куките на двойна непресечена линия :kill_myself
Почти съм сигурен , че нямаше годините за книжка :thumbdown
  • 0
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left... :)

#6107 Hooligan

Hooligan

Майстор

• Потребители на форума
  • 1553 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    1. M-Class (W164) 350 CDI Facelift
    2. CLK-Class (W208) - Продаден
    3. C-Class (W203) - Продаден
    4. C-Class (W202) - Продаден
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 09 октомври 2011 - 21:47

Със сигурност нямаше годините за книжка! Не знам защо шофьора на камиона не викна КАТ, аз ако бях ги виках...
Тоя мангал може да направи по голяма поразия от това да се убие в камион...
  • 0

Ignore list: fiveq, Наско, krasch

#6108 Hooligan

Hooligan

Майстор

• Потребители на форума
  • 1553 Мнения:
  • Автомобил:
    1. M-Class (W164) 350 CDI Facelift
    2. CLK-Class (W208) - Продаден
    3. C-Class (W203) - Продаден
    4. C-Class (W202) - Продаден
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 09 октомври 2011 - 22:04

Имаш да боядисваш кола на член на УС, хайде да видим първо как ще се представиш Публикувано изображение
  • 0

Ignore list: fiveq, Наско, krasch

#6109 mradulov

mradulov

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3721 Мнения:
  • Интереси:Автомобили
  • Автомобил:
    S203 220CDI Автоматик 2005г.

Публикувано 09 октомври 2011 - 22:41

Да Мишо..
Както знаеш на тоя мост.. с предимсво е пътя който идва от Тетевен към Рибарица. Моста е долу горе тесничък.. От Рибарица идваше камион , който беше навлезнал вече на моста ,а от Тетевен идваше една хонда.. с ОВ регистрация. Шофера на хондата реши , че трябва камиона да се върне видиш ли и навлезе на моста с мръсна газ.. и се зажули в камиона.
А тоя същия индивид... тръгна след нас посока Рибарица. Имаше 4-5 км да ме изправари.. не го направи. И малко преди Рибарица имаше полиция на едно населено място и тоз реши да ме изпревари точно пред куките на двойна непресечена линия :kill_myself
Почти съм сигурен , че нямаше годините за книжка :thumbdown

Щом няма пострадали хора и келеша е кацнал на патрулката, всичко е наред.
  • 0
Mercedes-Benz - Unlike any other!

#6110 hammer^BaTe

hammer^BaTe

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 5566 Мнения:
  • Град:Дружба Сити :D
  • Автомобил:
    2004 W211 E55
    1995 W140 S500L - ex
    2014 W124 E500 - ex
    1996 W140 S350TD - ex
    1994 W124 E250D - ex
    1982 W201 190D - ex
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 09 октомври 2011 - 22:49

Не не.. келеша не кацна на патрулката. Точно пред нея ме изпревари без мигач , на двойна не пресечена линия .....
Иначе си прав.. важното е , че нямаше жертви.
  • 0
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left... :)

#6111 mbthepower

mbthepower

Майстор

• Потребители на форума
  • 2833 Мнения:
  • Град:Pleven D'ge
  • Автомобил:
    w140 s300 дизелак

Публикувано 10 октомври 2011 - 10:57

Абе тия Хонди да не са се наговорили .Вчера си карам от Габрово-Плевен , карам си аз с 84км на автопилот , надул съм си музиката почти до макс и си танцувам в колата , и гледам в огледалото една хонда Плевенска кармъза цвят и се залепила зад мене и на 20 санта от бронята и гледам почна да ме изпреварва , без мигач , на непрекъсната линия и беше на раисърски гърнета , изравнява се тя с мене и 2ма на не по голяма възраст от 18-19 години , се обръщат и ме гледат злобно и се смеят :madcroud :madcroud :madcroud
Показах им средния и те ме изпревариха и толкова.Мина ми през главата да се побъзикам с тях , ама викам я да не се занимавам с глупости и си продължих. :dontknow :dontknow :dontknow Нямам думи просто. След около 20 км ме застигна 124-ка с надпис 200д и пушеше като трактор в нива и там вече направихме по сериозни каране , е дръпнах го и то сериозни , но момчето караше много стабилно . Не мога да разбера какъв им е зора на тия с тия Хонди.
  • 0
Публикувано изображение Публикувано изображение

W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.

#6112 Наско

Наско

Джантата

• Потребители на форума
  • 4931 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes Benz w202 C180
    Mercedes Benz w245 B150
    Mercedes Benz w164 AMG
    All Sold
    Now W163 M113

Публикувано 10 октомври 2011 - 11:58

Успешна седмица на всички работяги :thumbup
  • 0
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче

#6113 mbthepower

mbthepower

Майстор

• Потребители на форума
  • 2833 Мнения:
  • Автомобил:
    w140 s300 дизелак

Публикувано 10 октомври 2011 - 12:49

и на всички студенти , който са редовно :coolgrin :coolgrin :coolgrin
  • 0

Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.

#6114 Sharky///AMG

Sharky///AMG

Напреднал

• Потребители на форума
  • 276 Мнения:

Публикувано 10 октомври 2011 - 14:07

Абе тия Хонди да не са се наговорили .Вчера си карам от Габрово-Плевен , карам си аз с 84км на автопилот , надул съм си музиката почти до макс и си танцувам в колата , и гледам в огледалото една хонда Плевенска кармъза цвят и се залепила зад мене и на 20 санта от бронята и гледам почна да ме изпреварва , без мигач , на непрекъсната линия и беше на раисърски гърнета , изравнява се тя с мене и 2ма на не по голяма възраст от 18-19 години , се обръщат и ме гледат злобно и се смеят :madcroud :madcroud :madcroud
Показах им средния и те ме изпревариха и толкова.Мина ми през главата да се побъзикам с тях , ама викам я да не се занимавам с глупости и си продължих. :dontknow :dontknow :dontknow Нямам думи просто. След около 20 км ме застигна 124-ка с надпис 200д и пушеше като трактор в нива и там вече направихме по сериозни каране , е дръпнах го и то сериозни , но момчето караше много стабилно . Не мога да разбера какъв им е зора на тия с тия Хонди.

Зора им е да те минат, не са попаднали на някой като мен.Само да им подава леко газ и да не могат да изпреварят,че да се пукнат откъм гърнето на колата от яд. :joint Въобще колкото да се почустват нещастни не да правим инциденти на пътя. :drift
  • 0

#6115 LiL

LiL

Firestarter

• Замразено членство
  • 2761 Мнения:
  • Интереси:Създавам спомени с материали на клиента -:D
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 10 октомври 2011 - 17:09

Колеги, предимно тези, които имат малки деца..
Днес направихме снимка на третата сливица на дъщеря ми и е директно за операция, за мой ужас...
Въпросът ми е..къде..В Токуда или във ВМА? Чували ли сте отзиви или негативи в полза на едното или другото заведение..
В Токуда я лекуват от 2 години вече.., но в последният месец сме при един д-р Огнян Попов от ВМА, той ни насочи да направим и снимка...
Та сега ще трябва да сме здрави поне десет дни и да направим нужните изследвания, за да могат да ни оперират. Което при нас (да сме 10 дни здрави е лукс..вече не помня от колко време се влачим със сополи)..
Споделете..от ваш опит, познати..колеги..какво сте чували? Къде е най-добре..
  • 0

#6116 ХаPu

ХаPu

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 2695 Мнения:
  • Автомобил:
    ATV
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 10 октомври 2011 - 17:16

Трифка бате, не трябва да гледате какво ви изпреварва (повечето знаят случая с Цедката и аз с ладата) щом кара по-бързо нека изпреварва ,а са че са се кефили на това ,че изпреварват S класа нормално не им се случва всеки ден на тия 4 цилиндрови таралясници. Нали се сещаш ,че ако съм аз там и те почнат да те изпреварват ще им светкам отзад да бегат че пречат :) Не им се впечатлявай на рейсърчетата ,сам каза че са на 18г. има време ще им дойде и на тях разум.
п.п. Пускайте си фаровете на време като днес ,че един на околовръстното за малко да даде фира.
  • 0
NO PAIN - NO GAIN!

#6117 mbthepower

mbthepower

Майстор

• Потребители на форума
  • 2833 Мнения:
  • Автомобил:
    w140 s300 дизелак

Публикувано 10 октомври 2011 - 17:27

Да фаровете или поне габаритите , много мрачно стана на вънка и тоя дъжд и е кофти и да не направим някоя беля . Пък от 1 ви ноември стават задължителни :)
  • 0

#6118 Наско

Наско

Джантата

• Потребители на форума
  • 4931 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes Benz w202 C180
    Mercedes Benz w245 B150
    Mercedes Benz w164 AMG
    All Sold
    Now W163 M113

Публикувано 10 октомври 2011 - 17:32

Днес направихме снимка на третата сливица на дъщеря ми и е директно за операция, за мой ужас...
Въпросът ми е..къде..В Токуда или във ВМА? Чували ли сте отзиви или негативи в полза на едното или другото заведение..
В Токуда я лекуват от 2 години вече.., но в последният месец сме при един д-р Огнян Попов от ВМА, той ни насочи да направим и снимка...
Та сега ще трябва да сме здрави поне десет дни и да направим нужните изследвания, за да могат да ни оперират. Което при нас (да сме 10 дни здрави е лукс..вече не помня от колко време се влачим със сополи)..

3 пъти са ми вадили третата сливица .. последния във ВМА и от тогава 5 - 6 години , че и отгоре не съм имал проблем. Преди това не я отстраняваха изцяло и се образуваше отново.Отделно , че и доста хора се оплакват от Токуда мисля , че УНГ не беше от хвалените отделения .. 6 месеца близо си имах взимане даване с Токуда поради проблемите на бащата ми / лека му пръст / и ако в момента трябва да избирам .. то съм ТВЪРДО ЗА ВМА !
Ще се опитам да намеря координатите на моя доктор от ВМА :)
  • 0
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче

#6119 mradulov

mradulov

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3721 Мнения:
  • Интереси:Автомобили
  • Автомобил:
    S203 220CDI Автоматик 2005г.

Публикувано 10 октомври 2011 - 19:14

Стискайте зъби 10 дни да я махнат и после ще се видиш в здраво дете. На мен още не ми е дошло до главата и не мога да препоръчам доктор.
  • 0
Mercedes-Benz - Unlike any other!

#6120 aalexieff

aalexieff

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 692 Мнения:
  • Град:Павликени
  • Автомобил:
    W124 2.5 D 1987 продаден
    W210 E300 D 1996 продаден
    Mitsubishi Colt IV 1.3 1995 продаден
    Mitsubishi Colt VI 1.5 2005
    Renault Clio III 2007
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 10 октомври 2011 - 20:16

олеги, предимно тези, които имат малки деца..

Здравей,
Колко е голяма дъщеря ти? Нощем с отворена уста ли спи? Има ли промяна във facies-a? Колко често боледува? Установено ли е с палпация (опипване)? Аз съм чувал добри неща за УНГ клиниката в ИСУЛ. Малката ми дъщеря беше така, но лекарите ми препоръчаха да изчакам (ако състоянието позволява) до пубертета и вече нямаме тези проблеми. Ще попиташ защо питам. Защото вярвай на този, който сложи ръкавица и пипне в гърлото на детето за да установи дали е увеличена. Второ след пуберитета третата сливица закърнява и

3 пъти са ми вадили третата сливица .. последния във ВМА и от тогава 5 - 6 години , че и отгоре не съм имал проблем. Преди това не я отстраняваха изцяло и се образуваше отново.

, това не го разбирам, но явно колегата е доста млад или докторите са злоупотребявали. Ако третата сливица се отстрани без пълна упойка ще последва горе изложеното от Наско. Така, че който ти каже ще оперираме с местна упойка, да знаеш, че пак ще имаш този проблем. Трябва да е пълна упойката за да се изчисти напълно сливицата. Четвърто, операторът колко операции на ден прави за трета сливица, на ден, не на седмица, камо ли на месец.
И накрая нека майчиното в теб ти покаже кое е най-добро за детето ти, защото в момента (според мен) медицината е 90% търговия и 10% медицина. Стискам ти палци.
  • 1
W210 E300 D 1996
W124 and E300

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни