олеги, предимно тези, които имат малки деца..
Днес направихме снимка на третата сливица на дъщеря ми и е директно за операция, за мой ужас...
Въпросът ми е..къде..В Токуда или във ВМА? Чували ли сте отзиви или негативи в полза на едното или другото заведение..
Здравей,
Колко е голяма дъщеря ти? Нощем с отворена уста ли спи? Има ли промяна във facies-a? Колко често боледува? Установено ли е с палпация (опипване)? Аз съм чувал добри неща за УНГ клиниката в ИСУЛ. Малката ми дъщеря беше така, но лекарите ми препоръчаха да изчакам (ако състоянието позволява) до пубертета и вече нямаме тези проблеми. Ще попиташ защо питам. Защото вярвай на този, който сложи ръкавица и пипне в гърлото на детето за да установи дали е увеличена. Второ след пуберитета третата сливица закърнява и
3 пъти са ми вадили третата сливица .. последния във ВМА и от тогава 5 - 6 години , че и отгоре не съм имал проблем. Преди това не я отстраняваха изцяло и се образуваше отново.
, това не го разбирам, но явно колегата е доста млад или докторите са злоупотребявали. Ако третата сливица се отстрани без пълна упойка ще последва горе изложеното от Наско. Така, че който ти каже ще оперираме с местна упойка, да знаеш, че пак ще имаш този проблем. Трябва да е пълна упойката за да се изчисти напълно сливицата. Четвърто, операторът колко операции на ден прави за трета сливица, на ден, не на седмица, камо ли на месец.
И накрая нека майчиното в теб ти покаже кое е най-добро за детето ти, защото в момента (според мен) медицината е 90% търговия и 10% медицина. Стискам ти палци.