ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 21 септември 2011 - 15:25
Koла се е запалила на семинарията ли?
Ти още малко направо и си до нас
Публикувано 21 септември 2011 - 15:46
Ако това е покана трябва да откажа, че отивам на немски след малко -Koла се е запалила на семинарията ли?
П.П. не ми казавай, че не е..знам..на работа си
Публикувано 21 септември 2011 - 15:53
Да де, ама подминаваш Лилов, още малко напред и си до моята работа.
А пък аз съм на работа
А пък аз съм на работа
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 21 септември 2011 - 16:00
Ками, покана е... за след немския ти
... и за след "моята работа"!
Публикувано 21 септември 2011 - 16:46
п.с. Пешо - 22 цола?!!?!? Баааааси.... тия за ГАЗ-53 ли са?
Ами, горе-долу, от тая Газка
Насе, мерси, ще ги питам.
Прикачени файлове
Публикувано 21 септември 2011 - 16:53
Пешо - ако това е ГАЗ, пожелавам на всички тук да са камионджии. Карал съм такова прасе, и наистина е страхотна кола...Подразни ме, че ключа му е отляво ама ще го преживея някакси
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 21 септември 2011 - 16:58
Моя немски свършва в 21:30..дотогава всички ще сте изпозаспали..Ками, покана е... за след немския ти
Публикувано 21 септември 2011 - 17:01
Аз понеже се славя като несериозен, няма да те каня....засега
Публикувано 21 септември 2011 - 18:07
Според мен борда е полиран ,а не хромиран и ако не е надраскан много става лесно.Докато сте заговорили за джанти да питам, някой да знае къде могат да оправят хром на джанти?
Едни 22'' с хромиран борд плачат за ремонт.
Прикачени файлове
Публикувано 21 септември 2011 - 20:50
Ама смени ли кабела?
Какво си поръчал на задното окачване?
Какво си поръчал на задното окачване?
Публикувано 21 септември 2011 - 21:52
Да не си и ти близнаци?несериозен
Едит: Видях, че си от моята порода
значи не си чак толкова несериозен..
Този пост е редактиран от LiL: 21 септември 2011 - 21:59
Публикувано 21 септември 2011 - 22:20
Пешка, ако толкова не го чуваш тоя iPhone, да хвана да ти подаря някой с Андроид чували се хубав, разправят
Гангстерчето ми се оплаква преди малко, звъннал си му на Шумен чак пак се разминахте...
Гангстерчето ми се оплаква преди малко, звъннал си му на Шумен чак пак се разминахте...
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 21 септември 2011 - 22:31
Бай Васо, днеска като си говорихме, надявам се, че си ме разбрал правилно, както се надявам, че и аз съм те разбрал правилно. Извинявай, ако е останало някакво недоразумение, но се надявам, че вече всичко е ОК. Като казвам за масло в огъня, в никакъв случай нямам предвид, че го правиш нарочно, за да стане хранилка, скандал или каквото и да е - напротив - убеден съм, че го правиш за добро. Яд ме е единствено, че добрите намерения се превръщат в лош резултат.
Както и да е - надявам се всичко вече да е изяснено и занапред във форума да има повече весели теми за мероприятия, автомобили и приятели. Нали видя какво беше името на мероприятието в Берлин - "Мерцедес и приятели!". Поздрави...
Както и да е - надявам се всичко вече да е изяснено и занапред във форума да има повече весели теми за мероприятия, автомобили и приятели. Нали видя какво беше името на мероприятието в Берлин - "Мерцедес и приятели!". Поздрави...
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 21 септември 2011 - 22:56
Бай Васо, днеска като си говорихме, надявам се, че си ме разбрал правилно, както се надявам, че и аз съм те разбрал правилно. Извинявай, ако е останало някакво недоразумение, но се надявам, че вече всичко е ОК. Като казвам за масло в огъня, в никакъв случай нямам предвид, че го правиш нарочно, за да стане хранилка, скандал или каквото и да е - напротив - убеден съм, че го правиш за добро. Яд ме е единствено, че добрите намерения се превръщат в лош резултат.
Илийка,аз пак щи благодаря.
Но този път спечели един истиски приятел!
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 21 септември 2011 - 23:41
Е те така се праи
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни